łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']spoko loko. Kolanu znów mnie napieprza :p dawno nie bolałoooo :loveu:[/QUOTE] hehe nie zazdroszcze , mój kolega ( bardzo dobry kolega) w poniedzialek jedzie na usówanie maziówki z kolana :roll: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 a ja nigdzie nie jadę. Nie ma bata :p Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']a ja nigdzie nie jadę. Nie ma bata :p[/QUOTE] do czasu .... jemu grozi endoproteza ale też sie zgodzić nie chce .... i to w dwóch kolanach :roll: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']do czasu .... jemu [B]grozi endoproteza[/B] ale też sie zgodzić nie chce .... i to w dwóch kolanach :roll:[/QUOTE] :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Quote
*Magda* Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']a ja nigdzie nie jadę. Nie ma bata :p[/QUOTE] Przeczytałam "nie mam brata" :oops: I se myślę "co ma brat do kolana" :splat: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='magdabroy']Przeczytałam "nie mam brata" :oops: I se myślę "co ma brat do kolana" :splat:[/QUOTE] hahahahahahahaahahahhahaha Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:[/QUOTE] no niestety , już ma tak zorane kolana ze musi 2 razy w tygodniu jeździć do wrocławia , podłaczaja go na pol godziny pod kroplówke i jedzie z powrotem , jakies przeciwbólowe leki dostaje w kroplówce zeby go nie bolało , a kolana mu puchną jak banie :roll: bo tak jak Ty zlewał temat !!!! [quote name='magdabroy']Przeczytałam "nie mam brata" :oops: I se myślę "co ma brat do kolana" :splat:[/QUOTE] buahahaha dobre ;) Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 mi nic nie puchnie. :p Boli mnie jeszcze na zmianę pogody.. :/ Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']mi nic nie puchnie. :p Boli mnie jeszcze na zmianę pogody.. :/[/QUOTE] jemu też kiedyś nie puchły ;) Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']dobra tam xd[/QUOTE] dobra dobra , kedys jak sie spotkamy to popcham Twoj wózek :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']dobra dobra , kedys jak sie spotkamy to popcham Twoj wózek :eviltong:[/QUOTE] jak się spotkamy :p Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']jak się spotkamy :p[/QUOTE] myśle że kiedys sie spotkamy , załatw w Katowicach odpowiedniego sędzieo to sie na pewno spotkamy :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 może za rok :P a jaki sędzia, po za Ramosem? xd Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']może za rok :P a jaki sędzia, po za Ramosem? xd[/QUOTE] oj tego nie wiem ale jak bedzie Ramos :eviltong: to na pewno bedziemy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 ja też chce się spotkać:placz: Quote
łamAga Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też chce się spotkać:placz:[/QUOTE] no to dajesz na jakąś wystawe :diabloti: ja juz 4 osoby stąd w realu poznałam :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 jakie 4? Iza, Nalepka, Wiktoria(?) i..? Quote
*Magda* Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']jakie 4? Iza, Nalepka, Wiktoria(?) i..?[/QUOTE] Kalyna :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='dOgLoV']no to dajesz na jakąś wystawe :diabloti: ja juz 4 osoby stąd w realu poznałam :diabloti:[/QUOTE] wszystko za daleko mnie :placz: jak mam wybyć z domu na kilkanascie godzin to muszę Lune wziac ze sobą Quote
*Magda* Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='marta.k9080']wszystko za daleko mnie :placz: jak mam wybyć z domu na kilkanascie godzin to muszę Lune wziac ze sobą[/QUOTE] No to bierz ;) Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 na wystawe mogą ją nie wpuścić :) [URL]http://www.eukanuba.co.uk/eukanubaworldchallenge[/URL] :DDDDDDDDDDDDDDD Quote
angineuuka Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='Naklejka']W kato 2 grupa w sobotę? :-([/QUOTE] Jak zawsze. :) Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Angi']na wystawe mogą ją nie wpuścić :) [/QUOTE] :roll: spodziewałam się tego Quote
Recommended Posts