Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']spoko loko.
Kolanu znów mnie napieprza :p dawno nie bolałoooo :loveu:[/QUOTE]

hehe nie zazdroszcze , mój kolega ( bardzo dobry kolega) w poniedzialek jedzie na usówanie maziówki z kolana :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']do czasu .... jemu [B]grozi endoproteza[/B] ale też sie zgodzić nie chce .... i to w dwóch kolanach :roll:[/QUOTE]
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

[quote name='Angi']:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:[/QUOTE]

no niestety , już ma tak zorane kolana ze musi 2 razy w tygodniu jeździć do wrocławia , podłaczaja go na pol godziny pod kroplówke i jedzie z powrotem , jakies przeciwbólowe leki dostaje w kroplówce zeby go nie bolało , a kolana mu puchną jak banie :roll: bo tak jak Ty zlewał temat !!!!

[quote name='magdabroy']Przeczytałam "nie mam brata" :oops: I se myślę "co ma brat do kolana" :splat:[/QUOTE]

buahahaha dobre ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no to dajesz na jakąś wystawe :diabloti: ja juz 4 osoby stąd w realu poznałam :diabloti:[/QUOTE]

wszystko za daleko mnie :placz: jak mam wybyć z domu na kilkanascie godzin to muszę Lune wziac ze sobą

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']na wystawe mogą ją nie wpuścić :)
[/QUOTE]

:roll: spodziewałam się tego