*Magda* Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) [quote name='kalyna']wystarczy poszukać :eviltong: tu się zaczęło... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/122495-Najdziwniejsze-komentarze-dotyczace-waszych-psów-)-2/page216[/URL][/QUOTE] [quote name='Angi']Już masz link :D[/QUOTE] Wszyscy tam tacy mądrzy i tak pięknie mają ułożone psy, żaden nigdy nie uciekł itp. :roll::diabloti: Edited July 22, 2013 by magdabroy Quote
angineuuka Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='magdabroy']Wszyscy tam tacy mądrzy i tak pięknie mają ułożone psy, żaden nigdy nie uciekł itp. :roll::diabloti:[/QUOTE] Norma na dogo :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Angi']Norma na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze Aleks wielkie oburzenie że napisałam że PRZEGIĘŁA a nie że przegiął :evil_lol: Równie dobrze mogła być ALEKSandra o ksywce aleks :evil_lol: Medium nie jestem i nei wiem kto siedzi przed kompem :grins: Quote
vege* Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Angi']Norma na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Mi Nuka uciekła kilka razy do psa jak była szczeniakiem. Wtedy chciała się z psem bawić, ale ja się najadłam wstydu i zawsze właścicieli przepraszałam za to, że Nuka podbiegła do nich i przeszkadzała jakiemuś psu. Teraz ja pilnuję i mam ciągle oczy dookoła głowy i linkę w razie co ;) Quote
angineuuka Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Pixeloza']Jeszcze Aleks wielkie oburzenie że napisałam że PRZEGIĘŁA a nie że przegiął :evil_lol: Równie dobrze mogła być ALEKSandra o ksywce aleks :evil_lol: Medium nie jestem i nei wiem kto siedzi przed kompem :grins:[/QUOTE] widać, żeś krótko na dogo. I że jesteś nie obeznana :evil_lol: [quote name='vege*']Mi Nuka uciekła kilka razy do psa jak była szczeniakiem. Wtedy chciała się z psem bawić, ale ja się najadłam wstydu i zawsze właścicieli przepraszałam za to, że Nuka podbiegła do nich i przeszkadzała jakiemuś psu. Teraz ja pilnuję i mam ciągle oczy dookoła głowy i linkę w razie co ;)[/QUOTE] Miśka jak była szczeniorem to uciekała mi do sąsiada, co poskutkowało zatruciem... Zdarzało jej się uciekać za mną do sklepu. Biegła do rogu, jeżeli mnie nie widziała to cofała się pod dom i tam czekała :evil_lol: Ale teraz nie ucieka, na spacerach zdarza jej się oddalić ale się pilnuję :grins: Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']widać, żeś krótko na dogo. I że jesteś nie obeznana :evil_lol: [/QUOTE] No co? Nie wychodzę spoza sekcji terrierkowej, no chyba że do czyiś galerii :evil_lol: Quote
Karro Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Urok dogo polega na tym, że prawie wszyscy mają psy super ułożone, które nigdy nie rozrabiają i nawet kawę robią :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='understandme']Urok dogo polega na tym, że prawie wszyscy mają psy super ułożone, które nigdy nie rozrabiają i nawet kawę robią :diabloti:[/QUOTE] i same się karmią xd Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='understandme']Urok dogo polega na tym, że prawie wszyscy mają psy super ułożone, które nigdy nie rozrabiają i nawet kawę robią :diabloti:[/QUOTE] Kurcze, moja Tora kawy mi nie robi :mad: Muszę ją wymienić na lepszy model :diabloti: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nuka nie jest idealnie ułożona i nigdy nie będzie idealna bo niektórych zachowań nie jestem w stanie już zmienić, czas wymienić psa:diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nieeee coo wyy... to nie wina psa, tylko nas, jesteśmy beznadziejnymi właścicielami, psa ułożyć nie umiemy. :( Quote
Naklejka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ale to nie chodzi o to, że pies ma być idealny. Tylko właściciel ma mieć mózg, być odpowiedzialny i nie dopuszczać do takich sytuacji. Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Naklejka']Ale to nie chodzi o to, że pies ma być idealny. Tylko właściciel ma mieć mózg, być odpowiedzialny i nie dopuszczać do takich sytuacji.[/QUOTE] Psujesz nam całą zabawę :( Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']Psujesz nam całą zabawę :([/QUOTE] Właśnie :mad: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Wyjdź Naklejka, popsułaś wszystko :P Quote
Naklejka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']Wyjdź Naklejka, popsułaś wszystko :P[/QUOTE] No bo ja mam idealnego kundla! :p I totalnie nieogarniętego tybetana :> Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Naklejka']No bo ja mam idealnego kundla! :p I totalnie nieogarniętego tybetana :>[/QUOTE] przeciwieństwa się przyciągają :grins: Zaniosłam dziś tableta do naprawy :lol: Quote
Naklejka Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']przeciwieństwa się przyciągają :grins: Zaniosłam dziś tableta do naprawy :lol:[/QUOTE] Ich relacje nie są aż tak idealne :eviltong: Gratulacje, ja nie ruszam dupy z domu :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 a ja wyszłam bo musiałam :evil_lol: A potem resztę dnia w basenie :lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ej a jak Ty tego tableta zepsułaś ?? bo miałam pytać i zapomniałam :eviltong: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']normalnie :grins:[/QUOTE] zakładałas oksy i upuściłaś , zgadłam ?? :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']zimno mi :<[/QUOTE] to wyjdz z lodówki :eviltong: Quote
Recommended Posts