Naklejka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='rotek_'] Fajnie czytać że kolejny senior znalazł dom. Dziwię się ludziom, że biorą młodego psa...bo jest młody...a te staruszki mają naprawdę fantastyczne charaktery.[/QUOTE] Wzięłaś może pod uwagę, że nie każdy chce starego psa? Który zacznie mieć problemy ze zdrowiem, a wkrótce odejdzie? Nie będzie żywym, wytrzymałym psem? Może ktoś chce psa, z którym będzie mógł wyruszyć na długie wycieczki, a ze starym psem jest to raczej niemożliwe. Tak, tak, młody psiak też się może pochorować, ale to nie jest takie pewne, jak w przypadku starszych psów. Szukając drugiego psa nie brałam pod uwagę staruszka, miał być maks. 3 letni pies, który będzie chętnie współpracował z człowiekiem i będzie aktywny... Jestem złym człowiekiem, bo chciałam młodego, szalonego psa? Alpina jest dość aktywna jak na swój wiek i mam nadzieję, że jak najdłużej będzie trzymała formę ;) Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 A Alpina już zaczyna szkodzić... :P Quote
Naklejka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']A Alpina już zaczyna szkodzić... :P[/QUOTE] Na ogrodzie, czy w domu? Mój ogród to pobojowisko :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Ogród :D w domu to jeszcze nic nie robi, niech tylko spróbuje :mad: :mad: Rano nie było śmierdzącej niespodzianki, ani sii :> Masz foty z dzisiaj? :> Quote
Naklejka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']Ogród :D w domu to jeszcze nic nie robi, niech tylko spróbuje :mad: :mad: Rano nie było śmierdzącej niespodzianki, ani sii :> Masz foty z dzisiaj? :>[/QUOTE] Nie będziesz miała drzewek :P [url]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Koty[/url] Sybir ma wszystkie zdjecia podobne, wiec jedno tylko wrzuciłam :P Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 spoko :evil_lol: Ukradła mi przed chwilą butelkę z piciem :mad: , a teraz siedzi i jęczy przy klatce od królika :P zaraz idę z nią na lans po osiedlu :grins: Quote
monika15 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 cześć i czołem :) jaaaakie wiesci:loveu: gratuluje nowej psicy Quote
Ty$ka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Widzę, że niezłe ziółko do Ciebie trafiło :lol: Quote
Sonka95 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']spoko :evil_lol: Ukradła mi przed chwilą butelkę z piciem :mad: , a teraz siedzi i jęczy przy klatce od królika :P zaraz idę z nią na lans po osiedlu :grins:[/QUOTE] Pokazuje co potrafi :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 hejka ;) Gratuluje psiaka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze duzo zdjęć bedzie :loveu: Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Hejka. Chciałam ją wyczesać, skubana zada zbytnio nie daje wyczesać.. :( Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Naklejka']Wzięłaś może pod uwagę, że nie każdy chce starego psa? Który zacznie mieć problemy ze zdrowiem, a wkrótce odejdzie? Nie będzie żywym, wytrzymałym psem? Może ktoś chce psa, z którym będzie mógł wyruszyć na długie wycieczki, a ze starym psem jest to raczej niemożliwe. Tak, tak, młody psiak też się może pochorować, ale to nie jest takie pewne, jak w przypadku starszych psów. Szukając drugiego psa nie brałam pod uwagę staruszka, miał być maks. 3 letni pies, który będzie chętnie współpracował z człowiekiem i będzie aktywny... Jestem złym człowiekiem, bo chciałam młodego, szalonego psa? [/QUOTE] [I][B]a to Ty nie wiesz, że trzeba adoptować tylko stare, chore ewentualnie agresywne psy? wtedy jesteś cool i w ogóle zajebista :loveu:[/B][/I] Quote
omry Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja nigdy pewnie nie zaadoptuję starszego psa, bo lubię spędzać czas aktywnie na powietrzu, długie wycieczki i te pe i mam przykład teraz z Iwanem, chłopak nas baaardzo ogranicza. Poza tym jakikolwiek wyjazd z nim odpada, więc na ten aktualnie planowany nie pojedzie, bo po prostu nie da rady. Jest masa psów do adopcji, są młode i stare, małe i duże, z długimi łapami i niskopodłogowe, łyse i kudłate, białe i czarne.. Każdy znajdzie coś dla siebie, a komentowanie cudzych wyborów jest troszkę nie na miejscu ;) Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']Jestem zajebista! :loveu:[/QUOTE] [I][B]teraz wszyscy będą Ci titować :multi: [/B][/I] Quote
Naklejka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-mYRtTczPEaU/USehmKpz4-I/AAAAAAAAQCI/MVQc2n4Ost0/s640/IMG_9237.jpg[/IMG] Mam zdecydowanie za dużo jej zdjęć :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='omry']Ja nigdy pewnie nie zaadoptuję starszego psa, bo lubię spędzać czas aktywnie na powietrzu, długie wycieczki i te pe i mam przykład teraz z Iwanem, chłopak nas baaardzo ogranicza. Poza tym jakikolwiek wyjazd z nim odpada, więc na ten aktualnie planowany nie pojedzie, bo po prostu nie da rady. Jest masa psów do adopcji, są młode i stare, małe i duże, z długimi łapami i niskopodłogowe, łyse i kudłate, białe i czarne.. Każdy znajdzie coś dla siebie, a komentowanie cudzych wyborów jest troszkę nie na miejscu ;)[/QUOTE] Nasz kolejny pies miał być młody ( do 6 mies. ) :evil_lol: Zmuszać też nie wolno. Każdy ma prawo wyboru. ;) [quote name='Rinuś'][I][B]teraz wszyscy będą Ci titować :multi: [/B][/I][/QUOTE] Ty mi nie titasz... :( Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Naklejka - ty masz jej zdjęć więcej ode mnie :( Quote
Naklejka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']Nasz kolejny pies miał być młody ( do 6 mies. ) :evil_lol: Zmuszać też nie wolno. Każdy ma prawo wyboru. ;) [/QUOTE] Taaa, pamiętam jak coś rozmawiałyśmy n temat rodowodowego szczeniaka :diabloti: A no mam z 200-300 jej zdjęć :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 loooooooooooooooooooooooooooooooool, ja mam cy :grins: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']loooooooooooooooooooooooooooooooool, ja mam cy :grins:[/QUOTE] buahahahahaha :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Bosze, jak ja se pomyślę że ja mam ją wykąpać... :P Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']Bosze, jak ja se pomyślę że ja mam ją wykąpać... :P[/QUOTE] dasz rade :eviltong: Quote
Naklejka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Angi']Bosze, jak ja se pomyślę że ja mam ją wykąpać... :P[/QUOTE] Przybyć z pomocą? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Muszę dać radę, jednak jestem przerażona :evil_lol: Quote
Recommended Posts