giselle4 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='lewitka']a tutaj podsyłam link do kolejnej bokserki w schronie. starszej kluseczki ale demona prędkości na spacerach ;) http://www.dogomania.pl/threads/206927-Takie-fajne-suczki-%E2%80%93-wroc%C5%82awskie-schronisko/page16 podesłałam juz jej ogłoszenie i foty do Oli z SOS bokserom jeszcze jedna boksia:?:( Quote
lewitka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 a widzisz, a nie ma :) ogłaszałam go na fb ale nie w formie wydarzenia. czas to naprawić :) Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Koniecznie! I allegro mu zrobić wyróżnione. Gdy moja boksia Frania szukała domu (zresztą bardzo podobna do Mary'ego), dwa domki się o nią biły, jak się pokazała na allegro :) Franka poszła do jednego, a drugiego zaboksiłyśmy też, a co! :) Quote
lewitka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 wow! :D to w takim razie biorę się do roboty. mam nadzieję, że w miarę szybko rozgryzę allegro :) Quote
Kofeina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 lewitka napisał(a):wydarzenie na FB utworzone :D to wklej kochana link do tego wydarzenia;) a ja rozesle dalej;) zawsze to do przodu Quote
lewitka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 link do wydarzenia Martiego na FB https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=147632271982586 a tutaj link do allegro http://allegro.pl/bokser-szuka-kochajacego-wlasciciela-i1742776287.html Quote
Nutusia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Marty - Lewitka się "zawzięła" - domek się dla Ciebie wyczaruje raz-dwa! :) Quote
lewitka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 słuchajcie Kochane! znalazł się domek dla Martiego! Dzwoniła do mnie Ola z Bydgoszczy i mówi, że znalazła się Pani, która bardzo chętnie weźmie Martiego do domu na stałe!:D jeszcze szukają wolontariuszy żeby sprawdzili warunki ale póki co wybadała, że jest to naprawdę dobry dom. Duży, z ogrodem, ludzie są zakochani w bokserach, mieli już je wcześniej. Tej Pani bardzo zależy, żeby jak najszybciej sprowadzić Martiego. No i pojawia się jeden warunek. Marty musi tolerować dziecko, w tej chwili ma ono 2lata. Nie wydaje mi się żeby był problem bo z Martiego jest przylepa cudowna ale trzeba to sprawdzić. Dlatego kieruję do Was prośbę, czy dałoby się jakoś "wykombinować" dzieciaczka? (jakkolwiek to zabrzmiało, przepraszam). Ja nie mam takiej mozliwości :/ Czyli generalnie potrzebujemy dziecka :)))) Quote
Kofeina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 jeju jak ja sie ciesze:) sluchaj ja nie bardzo moge sie ruszyc ale jesli dalabys rade wyciagnac pieseczka ze schronu i przywiezc do mnie to tak:) wykorystam pryjaciolke:) jej diecko jest na bakier z psami i ma 2 lata niecale;) mieszka w domu z amstafami Quote
Nutusia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 O kurczaki - tego jeszcze nie było, żeby dogomania... dziecka szukała! :) Coś mi mówi, że Marty - jak każdy bokser - dzieci uwielbia, ale oczywiście lepiej byłoby sprawdzić. Kciuki trzymam zaciśnięte do białości!!! Quote
lewitka Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 mnie nie ma we wroc do jutra wieczór i to jest ten ból :( kurcze.. no byłoby ekstra! ale jak to teraz wykombinować... byc moze udaloby mi się wyciągnąć go w poniedziałek bo wówczas będę miała auto. ale to byłoby w godzinach porannych.. chyba, że ktoś uczynny do tego czas by się znalazł... Quote
Nutusia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dzwoniłam do Cioci Bros, ale niestety ma wyłączony telefon. Może napisz do niej PW. Wiem, że ona jeździ do schroniska albo może zna kogoś, kto mógłby pomóc... Quote
Kofeina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 w razie w ja jestem do dyspozycji;) jak cos prsze pisac fajnie ze marty znajdzie domek;) Quote
giselle4 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Marty ,kochany masz szczescie maluszku oj,masz Quote
lewitka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 trzymaj się słodziaku, ciotka kombinuje! Quote
xmartix Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 jestem i możemy podjechać, ale trzeba by było "to zrobić" poza schronem na spokojnie :) Quote
lewitka Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 xmartix napisał(a):jestem i możemy podjechać, ale trzeba by było "to zrobić" poza schronem na spokojnie :) byłoby super poza schronem, nie wiem tylko czy na taką opcję w biurze pozwolą... ale spróbować trzeba ;) Quote
Nutusia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 I co? Odbędzie się bliskie spotkanie 3 stopnia?... :) Quote
lewitka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 spotkanie się odbyło :) ogromne podziękowania dla xmatrix! :))) Marty obojętnie szedł obok dziecka, dał się pomiziać prze chwilę. głównie jednak patrzył w druga stronę, specjalnego zainteresowania nie wykazując. wieść została przekazana do Oli z Bydgoszczy, a Ola obiecała jak najszybciej przekazać to zainteresowanej Pani. Także czekamy na info :)) jeszcze raz wielkie dzięki Marto! :)) Quote
Kofeina Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Czyli bardzo dobre wiesci:) mam nadzieje ze chlopak poedzie do domu i juz z niego nie wroci;) Quote
Recommended Posts