dog193 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Kopiuję z terierkowa: [quote name='Terriermania']Młoda suczka, ON długowłosy szuka domku. Przygarnęli ja sąsiedzi z bloku obok, ale nie mogą jej zostawić u siebie, bo sami mają już dwie ON-ki. Wszystkich informacji udzieli P.Irena, tel.: 666 265 035 , tymczasowe imię suczki BELLA, tatuażu chyba nie ma, Pani mówi, ze szukali, chip nie był sprawdzany, sunia jest naprawdę sympatyczna, niestety nie wiem nic na temat jej charakteru, tymczasowi właściciele określają jej wiek na ok 8-9 miesięcy.[/quote] A oto Bella: [IMG]http://i55.tinypic.com/rhopvl.jpg[/IMG] Czyż nie jest śliczna? :loveu: Suńka przebywa teraz w Warszawie. EDIT: Dzisiaj (27 lipca) Monika dzwoniła do pani: [quote name='monika&karol']Informacje jakie uzyskałam: Sunia znaleziona jakieś 1,5 miesiąca temu. Początkowo mieszkała na działce z tymczasową opiekunką. Tam miała towarzystwo dwóch innych psów i kota. Nie sprawiała problemu. Z psami dogadała się od razu, kota początkowo tylko tolerowała później tolerancja przerodziła się w przyjaźń :smile: Sunia jest młoda, zabawy i figle w głowie. Pani stara się ją nauczyć komend i trochę ułożyć. Teraz mieszka w bloku, sygnalizuje potrzebę wyjścia na dwór. Jeżeli chodzi o dzieci. Pani ich nie ma i nie miała możliwości sprawdzenia. Na spacerach na nikogo się nie rzuca i nie przejawia agresji. Sunia może być u Pani do września, ponieważ później Pani idzie do szpitala i nie będzie osoby do opieki nad psem. Edit: Poprosiłam Panią o informacje gdyby sunia znalazła dom. Poprosiłam też o zapisanie mojego nr w razie problemów.[/quote][FONT="] [/FONT] Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [COLOR=blue]cudna psica:loveu: na pewno szybko coś znajdzie![/COLOR] Quote
dog193 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Mam nadzieję, bo naprawdę mnie zauroczyła :) Zjawiskowa sunia! Quote
polciuaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='dog193']Do góry sunia :)[/QUOTE] teraz masz co hopać. :evil_lol: a tak serio to suńka przepiękna, domek na pewno szybko się znajdzie. ;) Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Urodę ma świetną, rudego DONa chyba jeszcze nie widziałam :) do tego młoda i 'rasowa' pewnie szybko coś znajdzie, tylko trzeba by poogłaszać. Quote
dog193 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='dogomanka_']teraz masz co hopać. :evil_lol:[/QUOTE] Hihi, no tak :D Też myślę, że sunia znajdzie domek, a przynajmniej mam taką nadzieję :) Jest piękna. Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 hopppp ! :evil_lol: żart xd ślicznota, ale za kolejnego psa by mnie z chaty wywalili :D:D Quote
Tepes Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [COLOR="blue"]coś cicho tu... Bella gdzie Twój domek?;)[/COLOR] Quote
monika&karol Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Piękna jest :loveu: Będę tutaj wpadać, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek! Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='dog193']Podrzucam znowu...[/QUOTE] ...i tajniakiem nabijam sobie posty :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Oj tam, chcę żeby suka dom znalazła, bo mnie zauroczyła, akurat nie chcę sobie postów nabijać ;) To był żart tylko przecież ;) Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='dog193']Oj tam, chcę żeby suka dom znalazła, bo mnie zauroczyła, akurat nie chcę sobie postów nabijać ;) To był żart tylko przecież ;)[/QUOTE] no bez przesady, chyba nie uważasz, że pisze o tych postach specjalnie? przecież wiem, że to żarty i ja też żartuje. :razz: przynajmniej suczka jest ciągle u góry. :D Quote
dog193 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='dogomanka_']chyba nie uważasz, że pisze o tych postach specjalnie? [/QUOTE] No, specjalnie to piszesz na pewno :evil_lol: A że żarty to też wiem, ale nie w wątku suni :D Tutaj ma być poważnie :diabloti: Choć mało osób tu zagląda, pewnie gdybym w tytule napisała "PILNE, DT/DS albo UŚPIENIE" to by więcej ludzi odwiedziło... Oo, albo "Zbieram na HOTELIK"... No cóż... pozostaje mi hopać :D Quote
polciuaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jakby bylo `Zbieram na HOTELIK` to juz by raczej nikt nie wszedł. :razz: Quote
brunka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale cudna :crazyeye: Napiszcie o niej coś więcej. Skąd się "wzięła"? Jaka jest? Trzeba by o sterylce pomyśleć bo się może [COLOR=red]komuś[/COLOR] za bardzo spodobać Quote
dog193 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Brunka, ja nic nie wiem, przekopiowałam tylko z innego forum, wszystkie informacje przekaże bezpośrednio pani, której numer telefonu jest podany. Jeśli ktoś chce wiedzieć coś więcej, można zadzwonić. Quote
Elwira1992 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 tylko żeby była umowa adopcyjna żeby wysterylizować ... bo taka śliczne niesamowita o unikalnej urodzie może być dobrym kąskiem dla nie których ludzi :( Quote
Kociabanda2 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 czy ktoś z Was mógłby sunię zgłosić tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211231-Poszukiwana-y-du%C5%BCy-w%C5%82ochaty-pies-sunia-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cy-do-domu-z-ogr%C3%B3dkiem[/url]!! Ta Pani z Żyrardowa już wybrała sobie pieska, ale zgłosiła się nowa Pani z okolic Skierniewic :) Quote
dog193 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Ale nie rozumiem - w jaki sposób ogłosić? Chodzi tylko o wklejenie tam linka do tego wątku? Quote
Recommended Posts