Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Jeśli domek dobry, to i odległość jakoś da się "pokonać" :) Quote
Alicja Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 giselle4 napisał(a):telefonowala pani z SANDOMIERZA.....na wszystko sie zgadza ale to daleko Sandomierz ....przecież mamy tam ludzi ;) chyba Soema tam działa :hmmmm: a podróż , przecież jest czas podróży Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 No właśnie! Soema jak najbardziej jest z Sandomierza. A podróż - cóż, jeśli ma być tą ostatnią, do krainy szczęśliwości psiej, to nie jest żadną przeszkodą - Alicja coś o tym wie :) Quote
onga Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Niech odległość nie będzie przeszkodą!!! Dorzucę grosz na paliwo jak trzeba. Quote
Kapsel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 giselle4 napisał(a):telefonowala pani z SANDOMIERZA.....na wszystko sie zgadza ale to daleko Giselko, czy ta Pani ma 2 letnie dziecko? Do nas też wydzwaniała, miała odesłać ankietę i nie odesłała :roll: Quote
giselle4 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Kapsel napisał(a):G giselko, czy ta Pani ma 2 letnie dziecko? Do nas też wydzwaniała, miała odesłać ankietę i nie odesłała :roll: nie mowila o dzieciach tylko ze kocha zwierzteta ale glos mi nie pasowal sorry jestem podla ale nie dam psa na zmarnowanie Quote
giselle4 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 onga napisał(a):Niech odległość nie będzie przeszkodą!!! Dorzucę grosz na paliwo jak trzeba. dziekuje bedę pamietac cioteczko:) Quote
Kapsel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 giselle4 napisał(a):nie mowila o dzieciach tylko ze kocha zwierzteta ale glos mi nie pasowal sorry jestem podla ale nie dam psa na zmarnowanie Chyba miałaś noska :razz::razz::razz: Quote
Jagoda1 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Często intuicja jest naszym sprzymierzeńcem;). Pani miała już boksia? Quote
Kapsel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jagoda1 napisał(a):Często intuicja jest naszym sprzymierzeńcem;). Pani miała już boksia? Miała sunię, która " zdechła, a nawet trzy razy rodziła" ...... Quote
giselle4 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 na wstepie powiedzlam jej ze dzieci miec z Iry nie bedzie... wyrazila zgode ale nie to nie jest ten domek tak chlodno mowila i nooo nie wiem ale brak zaufania telefonicznego skutkuje na nie:( Quote
giselle4 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 pamietam telefon w sprawie Szeli to byla wiekla radosc mimo ze kobieta jeszcze nie wiedziala ze ja dostanie a ja nie wiedzialam ze to dom bekserzy ale kiedy przesialam ziarno od plew ma najelpszy bokserzy dom ...same to wiecie:) wiem ,ze czasem pomysle po telefonie .... dam tym ludzim i zachwilke telefon inny i wiesz ze tam jest serce dla tego psa.... ale sie rozpisalam Quote
sabinka40 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Jestem i trzymam kciuki!!!! Nowy domek gdzieś tam jest napewno!!!! Quote
mari23 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='giselle4']pamietam telefon w sprawie Szeli to byla wiekla radosc mimo ze kobieta jeszcze nie wiedziala ze ja dostanie a ja nie wiedzialam ze to dom bekserzy ale kiedy przesialam ziarno od plew ma najelpszy bokserzy dom ...same to wiecie:) wiem ,ze czasem pomysle po telefonie .... dam tym ludzim i zachwilke telefon inny i wiesz ze tam jest serce dla tego psa.... ale sie rozpisalam "mój" bokser Hermes w piątek pojechał do wspaniałego domku ! takiego "bokserzego" domeczku życzę też naszej dziewczynce.... serce Ci podpowie, że to TEN domek - dla niej właśnie - a my mocno trzymamy kciuki, no i pomożemy, jak będzie trzeba :loveu: Quote
Kapsel Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 mari23 napisał(a):"mój" bokser Hermes w piątek pojechał do wspaniałego domku ! takiego "bokserzego" domeczku życzę też naszej dziewczynce.... serce Ci podpowie, że to TEN domek - dla niej właśnie - a my mocno trzymamy kciuki, no i pomożemy, jak będzie trzeba :loveu: Witaj Mari:multi::multi::multi::multi::multi:Dostałam zdjęcie Hermeska. Serdecznie pozdrawiam Panią :):):) Jaki ten świat mały ;););) Quote
giselle4 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/211484-40-ogłoszeń-za-10-zł-do-8.07-jeszcze-8-pakietów-wolnych!!!-na-Fundację-SOS?p=17362401#post17362401 kupilismy pakiet ogloszen Quote
giselle4 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 bokserkowym i nie tylko cioteczkom dziekujemy za przybycie buzka:):):) Quote
Recommended Posts