Laraine Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Aneta, widzisz, konto od dawna mam, ale dopiero teraz jakoś się wzięłam za regularne odwiedzanie wątku. Po śmierci Nuki jakoś nie miałam motywacji, ale że powoli zaczynam myśleć o nowym psie... może tu mnie jakiś oczaruje :) Genialne foty :loveu: Quote
Naklejka Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Laraine']Aneta, widzisz, konto od dawna mam, ale dopiero teraz jakoś się wzięłam za regularne odwiedzanie wątku. Po śmierci Nuki jakoś nie miałam motywacji, ale że powoli zaczynam myśleć o nowym psie... może tu mnie jakiś oczaruje :) Genialne foty :loveu:[/QUOTE] Przykro mi z powodu Nuki :( Jak będziesz gotowa, może chciałabyś odwiedzić schronisko, te nasze zabrzańskie? :) Trochę psiaków tam znam.... Dzięki! :) Quote
Laraine Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Byłam tam zaraz po śmierci Nuki, zawiozłam trochę leków i jej akcesoria (piłeczki, szampon, miseczki, smycz, obroże) :) Wcześniej oddawałam tam kotka, którego ktoś nam do klatki schodowej podrzucił. Gdyby bilety kzkgop (nieulgowe) tyle nie kosztowały, to pewnie bym się o wolontariat pokusiła. Jak już się zdecydujemy na psiaka (co pewnie ze względów finansowych nastąpi w przyszłym roku), to na pewno odwiedzimy zabrzański schron :) trochę karmy chociaż kupimy bidulkom :) Quote
Naklejka Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 W schronisku wolontariusze czasem dostają bilety :) Ja jeżdżę raz w tygodniu, ale mam miesięczny bilet. Odezwij się jak będziesz szukała psiaka :D Quote
Alaa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Dzien dobry, fajny watek, piekne zdjecia. Jaki tybetan jest kazdy widzi ale ten kolega z klapnietym uszkiem oraz ciekawym ogonkiem jest przecudnej urody do kwadratu, wymieklam:-) Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Witamy :) Nie wiem co ten kundel w sobie takiego ma, ale każdemu się podoba :lol: Ale jak biegał po ulicy przez pół dnia, to nikt się nim nie zainteresował :mad: I przyprowadziła mi go mieszkająca tam przyjaciółka... Dzięki! :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-y5bmIbzdsFA/Ula2WOC70EI/AAAAAAAAXdY/SZR50BjQWSs/w427-h640-no/IMG_8974.png[/IMG] Kiedyś może nauczę się robić zdjęcia w lesie :evil_lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-YXaTLCsOkEg/Ula2WbR2QJI/AAAAAAAAXdU/ZOryzpuHRUY/w427-h640-no/IMG_8981.png[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-3DZV1-tM4_c/Ula2We4BqdI/AAAAAAAAXdQ/VweX-sPWfUk/w640-h427-no/IMG_8990.png[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-u_3Hr9W08uA/Ula2Y-bRSCI/AAAAAAAAXds/E32IGZ7_0MM/w427-h640-no/IMG_8996.png[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-zMlY4yuySa0/Ula2Y6XrP4I/AAAAAAAAXdw/3SQ_vx3h1P4/w427-h640-no/IMG_9011.png[/IMG] Przyćpany Jetsu [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-A8DQBPHc2yc/Ula2aAq0jRI/AAAAAAAAXd4/M7zzxSi9pvE/w427-h640-no/IMG_9013.png[/IMG] Quote
Illusion Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Zdjęcia w lesie najlepiej robi się właśnie teraz, jak liście są kolorowe. Jak jest jeszcze bardzo zielono to jest masakra, psy wychodzą zielone, wszędzie zielony, brrr... Bardzo pasują Jetsanowi te szelki, ja jeszcze nie mogę się przekonać do tych kolorów :lol:. Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Dla mnie w tym lesie jest za mało światła i te moje czarne kundle wyglądają jak czarna plama bez kontrastu :eviltong: Ale jak znajdę jakieś jaśniejsze miejsce w słoneczny dzień, to coś tam nieraz się uda zrobić w miarę sensownego :) Te szele są wygodne, ale jakoś wybitnie ładne to one nie są :P Quote
Illusion Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Czarny podpalany to dość bezpieczny kolor, szary to tragedia, wszystko się odbija (łącznie z błękitnym niebem). Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Arni na wielu zdjęciach ma niebieskie odblaski. No i podpalania lubią się prześwietlać. Najlepsze są rude :D Quote
gato Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 To aktualne fotki? :-o U nas wszystko jest żółte, czerwone i już powoli zaczyna gnić! Biegun zimna nie ma opcji przejściowej lato-jesień, ma tylko mocne wejścia :shake: Ej, bez kitu, robienie zdjęć w lesie to dla mnie czarna magia - ciemno, a jak już słońce jest to jaskrawe, w niektórych miejscach, a jak czarnego psa się tak ustawi to jedna jego część (ta oświetlona) jest przepalona, a druga zaszumiona, lub jedna jest normalna a reszta to czerń - no ja nie umiem. A jak się chce czarnego i białego psa na jednym zdjęciu to dopiero jest wyzwanie - jeden jest zielony a drugiego nie widać :placz: Jestem fanką min Jetsa :cool3: Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Te zdjęcia są z wtorku ;) Białe i czarne to chyba najgorsze co może być... dlatego mam dwa podpalańce :P Jetsan ma bardzo rozbudowaną mimikę- po jego minach można wszystko odczytać, kiedy jest zły, zażenowany, kiedy ma focha :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 ja mam same najgorsze psy do focenia :D Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']ja mam same najgorsze psy do focenia :D[/QUOTE] Alpina dobrze na zdjęciach wychodzi, grzywka też powinna :eviltong: W poniedziałek zapraszam na fotki z grzywką :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Alpina jako jedyna xd Grzywka ma nijaki kolor, wiec nie wiem czy bedzie dobrze :P Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 No to sprawdzimy jak wychodzi na zdjęciach :D Zarezerwuj sobie poniedziałek :P Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']a o ktorej?[/QUOTE] Rano koło południa :evil_lol: Quote
Naklejka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']bede w szkole, chyba :P[/QUOTE] Przecież wolne jest? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 akademia? :mdleje: :P Ale zyje ta nadzieja, ze sie pochoruje po wystawie bo za nic w swiecie nie chce mi sie tam isc :P :D Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 gdybym jednej rzeczy tam nie robila, to tez bym nie poszla :p sie sobaczy jeszcze :D :D Quote
Naklejka Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Popołudniu też będę miała czas, więc daj mi znać o której możesz ;) Quote
Recommended Posts