Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 A jakie bony sadzi, zaczadzić się można :evil_lol: Maski gazowe konieczne! Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nuka mi tak sadziła po bozicie -.- dlatego wróciłam do starej karmy i jest super :) ale też potrafi nieźle bączyć, jednak mistrzem jest west mojej cioci, ten to dopiero bączy:diabloti: Quote
angineuuka Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 westy chyba tak mają ahahahha :lol: Miśka często po smakach bączy.:diabloti: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Rejek ciągle bączy, a niby taki mały niepozorny:diabloti: Myślę, czy robić ciasteczka maślane, jak myślicie? Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ale ja tak strasznie nie lubię wyrabiać ciasta:evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Zrób :D Ja chcę zrobić babeczki bananowe, o ile ogarnę się na niemiecki.... :evil_lol: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Chyba pójdę zrobić, bo mam ochotę, akurat na serialu będę miała co podjadać do herbaty:evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Chyba pójdę zrobić, bo mam ochotę, akurat na serialu będę miała co podjadać do herbaty:evil_lol:[/QUOTE] No idealnie! Chyba, że wazy się za dużo i trzeba przestać tyle jeść :evil_lol: nie powinnam piec :shake: Bawię się lajtrumem, odkopuje jakieś stare fotki :D [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-XY4IaTGVQD0/UkXoXbRinBI/AAAAAAAAW9A/UM_ONm6BAE8/s640/IMG_1575-2.png[/IMG] Quote
Aleksa. Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Nuka mi tak sadziła po bozicie -.- dlatego wróciłam do starej karmy i jest super :) ale też potrafi nieźle bączyć, jednak mistrzem jest west mojej cioci, ten to dopiero bączy:diabloti:[/QUOTE] Dora je od dłuższego czasu Bozite, sierść ma po niej super :) ale potrafi walnąć takiego bąka, że :mdleje: Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Jetsan je to i kupy są ok, gazów nie ma, a na sierść i tak tabsy dostaje. [url]http://www.e-karma.pl/product-pol-750-ENOVA-Breeders-Bag-Grain-Free-Simple-20-kg.html[/url] Zastanawiam się nad Britem care, o ile large breed ma takie same granule co zwykły brit xl :P Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Naklejka']No idealnie! Chyba, że wazy się za dużo i trzeba przestać tyle jeść :evil_lol: nie powinnam piec :shake: Bawię się lajtrumem, odkopuje jakieś stare fotki :D [/QUOTE] Ja wagę mam normalną, ale chciałabym zgubić ok 5 kg:evil_lol: Fajna cena tej karmy, a jak jakość? Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='vege*']Ja wagę mam normalną, ale chciałabym zgubić ok 5 kg:evil_lol:[/QUOTE] Jak zobaczyłam na wadze 56kg to zwątpiłam :evil_lol: spadłam już do 54, ale chciałabym znów mieć 52 :evil_lol: a kiedyś było 44 :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja do 40 jeszcze nigdy nie doszłam, ale może lepiej nie będę zapeszać, bo wpie*dalam za 3 osoby co najmniej :oops: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja do 40 jeszcze nigdy nie doszłam, ale może lepiej nie będę zapeszać, bo wpie*dalam za 3 osoby co najmniej :oops:[/QUOTE] sprawiedliwość kuźwa mać! :mad: Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Ja też sporo jadłam, a waga stała w miejscu, teraz dopiero przytyłam, ale to przez obżeranie się na noc i nic nie robienie :evil_lol: Quote
ania > Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 54 zazdroszcze :cool3: ja wlasnie robie akcję tycie, juz 3 kg do przodu ale slabo to idzie bo przychodza dni kiedy juz nie moge patrzec nawet na najpyszniejsze jedzenie :lol: a lightroom to jest piekna sprawa :) bedzie pierwszym programem ktory zainstaluje na nowym kompie :lol: uczysz sie sama probujac to i owo, czy z neta/ksiazek? Quote
Naklejka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Moja akcja tycie się powiodła, ale teraz to już przesada :evil_lol: A lightrooma ogarniam sama, tylko importowanie zdjęć oglądałam na yt, czy jakimś innym serwisie ;) Dalej nie do końca to ogarniam, nie wiem jak zrobić porządek z tymi zdjęciami, bo mam syf i w końcu nie zapisuję tych obrobionych fot, tylko zmniejszone wrzucam na picasę. Muszę ogarnąć te zdjęcia, wprowadzić jakiś porządek, selekcję, bo naprawdę mam śmietnik :lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 wiekszego śmietnika niż ja na pewno nie masz :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Może :P Porządek mam tylko ze zdjęciami z imprez, każda impreza ma swój folder z datą :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 teraz widać co dla Ciebie jest najważniejsze :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Wygodne to jest, gdy chce się poszukać jakiś kompromitujących lub pamiątkowych zdjęć :evil_lol: Tam mam jeszcze zdjęcia z wyjazdów, wycieczek itd. Właśnie stworzyłam nowy folder z wczorajszą datą :diabloti: Quote
Illusion Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Chyba w końcu i ja zmotywuję się, żeby uporządkować i zgrać gdzieś swoje zdjęcia, bo pewnie znów przyjdzie taki czas, kiedy zepsuje się komputer i obudzę się z ręką w nocniku :siara:. [url]https://lh5.googleusercontent.com/-XY4IaTGVQD0/UkXoXbRinBI/AAAAAAAAW9A/UM_ONm6BAE8/s640/IMG_1575-2.png[/url] Ale z niego kawał psa :-o. Quote
Naklejka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Mój dysk padł i przepadły mi wszystkie zdjęcia... nic przyjemnego, ostatnio zgrałam na płytki zdjęcia schroniskowców, żeby na komputerze sobie nimi miejsca nie zaśmiecać. Muszę przejrzeć zdjęcia, powyrzucać nieudane, no i jakoś ogarnąć foldery, albo coś, żeby mieć uporządkowane nieobrobione foty i te po obróbce :evil_lol: Bo po co obrabiać zdjęcia, żeby je potem zmniejszyć, wrzucić na picasę i usunąć? Muszę zachować swoją nędzną pracę w oryginalnym rozmiarze :evil_lol: Jetsan jest wysoki, ale nie nazwałabym go mocnym, wielkim psem :P Quote
Recommended Posts