Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']widziałam że go bijesz :placz:[/QUOTE]

psychicznie, psychicznie :evil_lol: przecież ja w ogóle nie mam siły i on niby miałby poczuć jakieś uderzenie? Dobre sobie :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']psychicznie, psychicznie :evil_lol: przecież ja w ogóle nie mam siły i on niby miałby poczuć jakieś uderzenie? Dobre sobie :lol:[/QUOTE]

fakt :diabloti:

Posted

Dopadło mnie przeziębienie :mdleje: W piątek mam jechać do schroniska, w sobotę obsługuję stoisko z psitula, potem urodziny koleżanki, a niedziele spędzam z książkami, jeszcze mi tylko choróbska brakuje :shake:

Posted

[quote name='Naklejka']Dopadło mnie przeziębienie :mdleje: W piątek mam jechać do schroniska, w sobotę obsługuję stoisko z psitula, potem urodziny koleżanki, a niedziele spędzam z książkami, jeszcze mi tylko choróbska brakuje :shake:[/QUOTE]

też źle się czuję.. znowu:shake: wszystko mnie boli, nie wiem jak ogarnę sobotę :P

Posted

Mnie tez coś trafiło. Od kilku dni mam katar, ale do zniesienia, za to 2 godziny temu zrobiło mi się straszliwie zimno, z ciarkami.
Wróciłam do domu i od 15 minut siedzę w kurtce :shake:

Posted

Kurczę, spałam 2h popołudniu :mdleje:
Mam zawalone zatoki, uszy mi się zatykają, a kataru nie mam, oczy mi łzawią... i ten ból łba... :shake:
W szkole jest zimnica, dookoła wszyscy chorzy, mama też chora :roll:

Posted

[quote name='Naklejka']Pozdrowionka z łózka :placz: Rano wstałam i padłam z powrotem na łóżko...
Jutro muszę być w szkole, bo zginę jak nie przyjdę :evil_lol:[/QUOTE]

witam w klubie:evil_lol: wróciłam wczoraj w nocy z Krakowa i jestem niezywa. ból głowy, zatkane uszy, katar i gardło... a jutro cały dzień zaminowany sprawdzianami. zyc nie umierac :eviltong:

Posted

Jutro muszę oddać koniecznie deklaracje maturalną, więc muszę być w szkole i jeszcze się nie spóźnić :evil_lol: I mam klasówkę z biologii, a nieobecność = 1 bez możliwości poprawy :cool3:

Posted

Zdjęcia w formacie PNG są o wiele lepsze :)
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-WuELvmOaYmA/UkQzrAXfBZI/AAAAAAAAW8U/_INa0PH7cHQ/s640/IMG_8295.png[/IMG]

Bondziu :evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-dn-9pZlkLU8/UkQzqxBnOnI/AAAAAAAAW8Q/8meakVGKZls/s640/IMG_8587.png[/IMG]

JETSAN OTWORZYŁ BRAMĘ :mdleje: ojciec przychodzi z roboty i pyta co psy robią z przodu ogrodu... dobrze, że główna brama była zamknięta i że furtka się nie otworzyła...

Posted

Będę bawić się w szkoleniowca :diabloti:
Pamiętacie tego mixa sznaucerka, którego miałam u siebie na "DT"? No jest u mojej znajomej, która jest z niego zadowolona, ale nie podołała z wychowaniem. No i to pies demolka...
Także mam do niej wpaść kilka razy i jej pomagać wyszkolić tego malucha. No i muszę jej znaleźć odpowiednią klatkę.

Posted

Takie podstawy to każdy powinien psa sam nauczyć, ale widać mają z tym problem :P Dam im jakieś instrukcje i może coś go ogarną, ja za nich psa nie wychowam ;)

Wymiękłam, dosmaczam Jetsanowi karmę wywarem z kurzych łap, albo jajkiem :evil_lol: No i teraz chcę go trochę podtuczyć.

Posted

[quote name='Naklejka']Takie podstawy to każdy powinien psa sam nauczyć, ale widać mają z tym problem :P Dam im jakieś instrukcje i może coś go ogarną, ja za nich psa nie wychowam ;)

Wymiękłam, dosmaczam Jetsanowi karmę wywarem z kurzych łap, albo jajkiem :evil_lol: No i teraz chcę go trochę podtuczyć.[/QUOTE]

daj nam go na miesiąc i bedzie miał 60 kg :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']daj nam go na miesiąc i bedzie miał 60 kg :diabloti:[/QUOTE]
Aż miesiąc?
Daj go mojej babci jednej i drugiej na tydzień :diabloti: