łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 no to Ci się udalo , mnie Qwendi tylko "na chusteczkę " słucha :lol: Quote
Naklejka Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Jetsan jest tak sterroryzowany, że słucha się bez niczego :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='dOgLoV']widziałam że go bijesz :placz:[/QUOTE] psychicznie, psychicznie :evil_lol: przecież ja w ogóle nie mam siły i on niby miałby poczuć jakieś uderzenie? Dobre sobie :lol: Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Naklejka']psychicznie, psychicznie :evil_lol: przecież ja w ogóle nie mam siły i on niby miałby poczuć jakieś uderzenie? Dobre sobie :lol:[/QUOTE] fakt :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Dopadło mnie przeziębienie :mdleje: W piątek mam jechać do schroniska, w sobotę obsługuję stoisko z psitula, potem urodziny koleżanki, a niedziele spędzam z książkami, jeszcze mi tylko choróbska brakuje :shake: Quote
angineuuka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Naklejka']Dopadło mnie przeziębienie :mdleje: W piątek mam jechać do schroniska, w sobotę obsługuję stoisko z psitula, potem urodziny koleżanki, a niedziele spędzam z książkami, jeszcze mi tylko choróbska brakuje :shake:[/QUOTE] też źle się czuję.. znowu:shake: wszystko mnie boli, nie wiem jak ogarnę sobotę :P Quote
łamAga Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 teraz co chwile ktos jest chory :roll: Quote
IZMADO Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Mnie tez coś trafiło. Od kilku dni mam katar, ale do zniesienia, za to 2 godziny temu zrobiło mi się straszliwie zimno, z ciarkami. Wróciłam do domu i od 15 minut siedzę w kurtce :shake: Quote
Naklejka Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Kurczę, spałam 2h popołudniu :mdleje: Mam zawalone zatoki, uszy mi się zatykają, a kataru nie mam, oczy mi łzawią... i ten ból łba... :shake: W szkole jest zimnica, dookoła wszyscy chorzy, mama też chora :roll: Quote
angineuuka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 kuruj się :mad: Też mnie łeb boli ciągle, zatoki też... Ucho mnie cały czas nawala i jeszcze kolano. :shake: Quote
Naklejka Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Pozdrowionka z łózka :placz: Rano wstałam i padłam z powrotem na łóżko... Jutro muszę być w szkole, bo zginę jak nie przyjdę :evil_lol: Quote
monika15 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Naklejka']Pozdrowionka z łózka :placz: Rano wstałam i padłam z powrotem na łóżko... Jutro muszę być w szkole, bo zginę jak nie przyjdę :evil_lol:[/QUOTE] witam w klubie:evil_lol: wróciłam wczoraj w nocy z Krakowa i jestem niezywa. ból głowy, zatkane uszy, katar i gardło... a jutro cały dzień zaminowany sprawdzianami. zyc nie umierac :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Jutro muszę oddać koniecznie deklaracje maturalną, więc muszę być w szkole i jeszcze się nie spóźnić :evil_lol: I mam klasówkę z biologii, a nieobecność = 1 bez możliwości poprawy :cool3: Quote
Naklejka Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Zdjęcia w formacie PNG są o wiele lepsze :) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-WuELvmOaYmA/UkQzrAXfBZI/AAAAAAAAW8U/_INa0PH7cHQ/s640/IMG_8295.png[/IMG] Bondziu :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-dn-9pZlkLU8/UkQzqxBnOnI/AAAAAAAAW8Q/8meakVGKZls/s640/IMG_8587.png[/IMG] JETSAN OTWORZYŁ BRAMĘ :mdleje: ojciec przychodzi z roboty i pyta co psy robią z przodu ogrodu... dobrze, że główna brama była zamknięta i że furtka się nie otworzyła... Quote
angineuuka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-dn-9pZlkLU8/UkQzqxBnOnI/AAAAAAAAW8Q/8meakVGKZls/s640/IMG_8587.png[/url] :loveu: Quote
Naklejka Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-h1K2iGRioBA/UkR4PN9MUfI/AAAAAAAAW8o/xkhoJv7Hlao/w427-h640-no/IMG_8263.png[/IMG] Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Będę bawić się w szkoleniowca :diabloti: Pamiętacie tego mixa sznaucerka, którego miałam u siebie na "DT"? No jest u mojej znajomej, która jest z niego zadowolona, ale nie podołała z wychowaniem. No i to pies demolka... Także mam do niej wpaść kilka razy i jej pomagać wyszkolić tego malucha. No i muszę jej znaleźć odpowiednią klatkę. Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Takie podstawy to każdy powinien psa sam nauczyć, ale widać mają z tym problem :P Dam im jakieś instrukcje i może coś go ogarną, ja za nich psa nie wychowam ;) Wymiękłam, dosmaczam Jetsanowi karmę wywarem z kurzych łap, albo jajkiem :evil_lol: No i teraz chcę go trochę podtuczyć. Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Naklejka']Takie podstawy to każdy powinien psa sam nauczyć, ale widać mają z tym problem :P Dam im jakieś instrukcje i może coś go ogarną, ja za nich psa nie wychowam ;) Wymiękłam, dosmaczam Jetsanowi karmę wywarem z kurzych łap, albo jajkiem :evil_lol: No i teraz chcę go trochę podtuczyć.[/QUOTE] daj nam go na miesiąc i bedzie miał 60 kg :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 To jest niejadek od szczeniaka, nie wiem, czy coś pomożesz :eviltong: Właśnie się nażarł i padł zmęczony :evil_lol: Quote
vege* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']daj nam go na miesiąc i bedzie miał 60 kg :diabloti:[/QUOTE] Aż miesiąc? Daj go mojej babci jednej i drugiej na tydzień :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Babcia co najwyżej to może spowodować u niego niezłą sraczkę :diabloti: Quote
Recommended Posts