Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anecioreczek']ani slowem sie nie odezwaliscie ze byliscie tak blisko![/QUOTE]

W przyszyły miesiącu też tam będę ;) Postaram się napisać o tym wcześniej :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Katoliczka, a nie wie, że jedzenia się nie marnuje i nie wyrzuca :P

Jetsan od jakiegoś czasu nie chce jeść, tylko wczoraj miał jakiś przebłysk i rzucił się na miskę (wycieczka dała mu po dupie :evil_lol:)[/QUOTE]

cukinie sie wyrzuca :eviltong:

Qwendi dzisiaj tez nie zjadla wszystkiego , Neron wylizał swoja miske na blysk :lol:

juz miałam nadzieje ze zobacze znowu na zywo małego włochatego puszystego MT a tu mnie "kolega" rozczarował :placz:

Posted

Jetsan wczoraj dostał jajko do karmy, więc zjadł :oops: Dzisiaj pewnie nic nie ruszy.
Ja nawet na małe tybki nie patrzę! Bo znowu się we mnie obudzi chęć posiadania kolejnego tybka i znowu wciągnę się w rasę i godzinami będę śledziła hodowle i wszystko co znajdę na temat psów, rady itd.

Mam już mój plan lekcji, w piateczek jestem o 12 w domu :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Jetsan wczoraj dostał jajko do karmy, więc zjadł :oops: Dzisiaj pewnie nic nie ruszy.
Ja nawet na małe tybki nie patrzę! Bo znowu się we mnie obudzi chęć posiadania kolejnego tybka i znowu wciągnę się w rasę i godzinami będę śledziła hodowle i wszystko co znajdę na temat psów, rady itd.

Mam już mój plan lekcji, w piateczek jestem o 12 w domu :loveu:[/QUOTE]

Ja tylko chciałam go pogłaskać i pomiziac ale okazalo sie ze to nie jego tylko załatwiał szczeniaka znajomym i dupa nie pogłaskam go :mad:

rozpusta normalnie , do 19stej powinnas siedzieć :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tylko chciałam go pogłaskać i pomiziac ale okazalo sie ze to nie jego tylko załatwiał szczeniaka znajomym i dupa nie pogłaskam go :mad:

rozpusta normalnie , do 19stej powinnas siedzieć :eviltong:[/QUOTE]

To świnia, hahah :eviltong:

Zazdrościsz, ot co!

Posted

[quote name='Naklejka']To świnia, hahah :eviltong:

Zazdrościsz, ot co![/QUOTE]

nie zazdroszczę bo sama nie zdecydowała bym sie nigdy przenigdy na tybetana :eviltong: zazdrościła bym gdyby ktoś miał Donka :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie zazdroszczę bo sama nie zdecydowała bym sie nigdy przenigdy na tybetana :eviltong: zazdrościła bym gdyby ktoś miał Donka :eviltong:[/QUOTE]

DONka? :mdleje:
Niektóre mi się podobają, ale takie czarne bardziej, ale to z sentymentu. Sara była jakimś mixem dona...

Posted

[quote name='Naklejka']DONka? :mdleje:
Niektóre mi się podobają, ale takie czarne bardziej, ale to z sentymentu. Sara była jakimś mixem dona...[/QUOTE]

Donki sa cudowne :loveu:

moim marzeniem jest mieć suczke po tym psie :

[IMG]http://wolflake.pl/gallery/galeria/atos/a4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']mi sie podoba , ale zanim ja bede decydowała sie na kolejngo psa to mogą juz nim nie kryć :roll:[/QUOTE]

Weź wtedy jego wnuka, jest dość duże prawdopodobieństwo, że będzie podobny.
Mi jest żal tych psów, często takie widuję na miescie i wiele z nich ledwo chodzi...

Posted

[quote name='Naklejka']Jetsan wczoraj dostał jajko do karmy, więc zjadł :oops: Dzisiaj pewnie nic nie ruszy.

Mam już mój plan lekcji, [B]w piateczek jestem o 12 w domu [/B]:loveu:[/QUOTE]

dlaczego ja to przeczytałam:-( u mnie pewnie bedzie 15 standardowo, a potem albo korki albo prawko:loveu: juz nie moge sie doczekac szkolyyyy

wybacz doglov, ale ten DON wyglada jakby mial zaraz nasikac:evil_lol:

Posted

[quote name='monika15']dlaczego ja to przeczytałam:-( u mnie pewnie bedzie 15 standardowo, a potem albo korki albo prawko:loveu: juz nie moge sie doczekac szkolyyyy

[B]wybacz doglov, ale ten DON wyglada jakby mial zaraz nasikac[/B]:evil_lol:[/QUOTE]

wybaczam :diabloti:

mi sie podoba i kropka :eviltong: jak bede brala Dona to tylko z tej hodowli i tylko z "tego" psa ;)

Posted

[quote name='monika15']dlaczego ja to przeczytałam:-( u mnie pewnie bedzie 15 standardowo, a potem albo korki albo prawko:loveu: juz nie moge sie doczekac szkolyyyy

wybacz doglov, ale ten DON wyglada jakby mial zaraz nasikac:evil_lol:[/QUOTE]

Poniedziałek na 9 i do 13:30, wtorek od 8 do 13:30, potem do 14:20 i piąteczek do 11:35 :D Prawka nie robię, na korki nie chodzę, bo są za drogie, więc będę sama się w domu uczyła i zdam genialnie maturę :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Tobie Agan w większości to same kaleki się podobają :P 9< gadam o psach >
Ja jeżeli miałabym mieć donka/onka to tylko z adopcji. Ale raczej to nie dojdzie do skutku :P[/QUOTE]

dupa tam , nie znasz sie :eviltong: ja mam kota z adopcji i wystarczy :eviltong:

Posted

Ja bym chciała jakiegoś psa z mocnym charakterkiem, coś stróżującego, obronnego, ogólnie nieufnego w stosunku do obcych. Raczej średnio większego, ale zwinnego. Bardzo chętnie pracującego z człowiekiem, zawsze chętnego na zabawę, ale nie za aktywnego, żeby mi domu nie rozniósł, jak raz nie wyjdzie na dłuższy spacer. Taki ideał na przyszłość, tybetan w to się nie mieści, ale tybetan to tybetan i tak je uwielbiam :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Poniedziałek na 9 i do 13:30, wtorek od 8 do 13:30, potem do 14:20 i piąteczek do 11:35 :D Prawka nie robię, na korki nie chodzę, bo są za drogie, więc będę sama się w domu uczyła i zdam genialnie maturę :evil_lol:[/QUOTE]

:mdleje::mdleje::mdleje:
udam, ze tego nigdy nie przeczytalam i wszyscy tak jak ja maja przesrane w klasie maturalnej:evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja bym chciała jakiegoś psa z mocnym charakterkiem, coś stróżującego, obronnego, ogólnie nieufnego w stosunku do obcych. Raczej średnio większego, ale zwinnego. Bardzo chętnie pracującego z człowiekiem, zawsze chętnego na zabawę, ale nie za aktywnego, żeby mi domu nie rozniósł, jak raz nie wyjdzie na dłuższy spacer. Taki ideał na przyszłość, tybetan w to się nie mieści, ale tybetan to tybetan i tak je uwielbiam :evil_lol:[/QUOTE]

Takiej rasy jeszcze nie stworzyli :eviltong:

Posted

[quote name='monika15']:mdleje::mdleje::mdleje:
udam, ze tego nigdy nie przeczytalam i wszyscy tak jak ja maja przesrane w klasie maturalnej:evil_lol:[/QUOTE]
Ja będąc w klasie maturalnej raz w tyg kończyłam o 15 a tak to 12.30 albo 13.30 :diabloti: Fajnie było zdawać tylko biologię, a nie jak większość po kilka przedmiotów i siedzieli na dodatkowych po godzinach :diabloti: