Onomato-Peja Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Nie no racja, z psem na rowerze przez miasto to kicha z lekka... Męczące zapewne. Więcej stresu niż zabawy. Quote
omry Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 My z Avril i Tekilą normalnie przez miasto dajemy, ale fakt nie jest to najprzyjemniejsze i na więcej rzeczy trzeba zwracać uwagę. Najgorsze są wybiegające za nami z bram burki. Ale mi ochoty na rower narobiłaś, dawno nie byłam bo nie mam tras fajnych.. Muszę lecieć albo przez pola nad jezioro ale to jest 15 minut drogi, albo nad większe jezioro, to już 12 km w jedną stronę, ale przez calutkie miasto trzeba przejechać :lol: Quote
angineuuka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 też bym się przejechała, tylko nie wiem gdzie :P Quote
łamAga Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 [quote name='Angi']też bym się przejechała, tylko nie wiem gdzie :P[/QUOTE] do mnie możesz przyjechać :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Do Kato muszę przejeżdżać przez kilka miast, ale da się chyba trochę zadupiami pojechać ;) Ale w centrum Kato z rowerem, psem, ehh... nigdy! Nawet pieszo jest tam masakra :roll: A ja właśnie ze schroniska wróciłam :) W niedzielę został zaadoptowany "mój" Szadon :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Rp0uxQy_M8Q/UUwqUZKcpRI/AAAAAAABPhw/wICWAfOl4xU/s640/IMG_9259.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 a propo Kato... [IMG]http://szokblog.pl/ShareImages/1345020295504.jpg[/IMG]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu::cool3: Quote
Naklejka Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Niezapomniany gołąb troll :evil_lol: Chyba zdecydowałam się na zakup flexi dla Jetsa :shake: Quote
Onomato-Peja Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ja się zastanawiam czemu ten gołąb ma takie dziwne pióra a to chleb... Co jest ze mną nie tak? :lol: Quote
Naklejka Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Ja się zastanawiam czemu ten gołąb ma takie dziwne pióra a to chleb... Co jest ze mną nie tak? :lol:[/QUOTE] hahahaha. Nie, wszytsko w porządku :lol: Mam czipsy w domu :cool3: jak co roku golden Alex nas odwiedził :) Quote
Naklejka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Nie mogę swobodnie poruszać się po mieszkaniu, co chwilę potykam się o jakiegoś psa :evil_lol: Jetsan nie chce jeść, chciał wyżreć jedzenie Alexa, bo dostaje gotowane, a swojego suchego nie rusza od czasu mojego wyjazdu :roll: Jak wróciłam to zaczął coś jeść, ale więcej jak połowy porcji nie ruszy :roll: Znowu z ręki je, z podłogi, ale sam z michy nie chce, chociaż ją pilnuje :roll: Tego psa nie da się zrozumieć... Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ja się coś chwile o coś potyka, jak nie pies to kot :evil_lol: z tęsknoty nie je :evil_lol: ;) Quote
Naklejka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']ja się coś chwile o coś potyka, jak nie pies to kot :evil_lol: z tęsknoty nie je :evil_lol: ;)[/QUOTE] A jaki jest fajny spacer z 3 psami, które wcale takie małe nie są :evil_lol: Alex jest niewiele wyższy od Arniego, ale waży sporo, jest trochę utuczony więc spokojnie ponad 30kg, Jetsan ponad 50kg i Arni 17kg :evil_lol: Ja już od tygodnia w domu siedzę, a ten idiota jeść nie chce :mad: Jakbym mu coś dodała do suchego to zeżarłby od razu, albo znowu muszę mu karmę zmienić, tylko nie wiem na co :p Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 spacery z kilkoma psami są fajne :lol: Jechałaś kiedyś na skałkę do Świętochłowic autobusem? :D Quote
Naklejka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']spacery z kilkoma psami są fajne :lol: Jechałaś kiedyś na skałkę do Świętochłowic autobusem? :D[/QUOTE] Bardzo fajne, ludzie muszą mnie brać za wariatkę :evil_lol: Na samą skałkę nie, ale w okolice tak ;) Quote
Artemida Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 muszę Ci pospamować ;p [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245729-Bond-Pies-Bond-Pilnie-szuka-przystani[/url] Quote
Naklejka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 (edited) [quote name='Artemida']muszę Ci pospamować ;p [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245729-Bond-Pies-Bond-Pilnie-szuka-przystani[/url][/QUOTE] Spamuj, spamuj :D Ten dureń znowu nic dzisiaj nie zjadł, na miskę się rzucił, a po chwili przestał jeść. Z rączki go pani musi karmić :mdleje: Połozył się obok miski i ją pilnował :mdleje: To ją zabrałam i tyle było z jego jedzenia. Edited August 17, 2013 by Naklejka Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/13589_514521671961145_1615182611_n.jpg[/IMG] Mam nowy cel - foot vault :eviltong: Ale najpierw wskakiwanie na stopy.... Nauczyłam go wchodzić do miski, robić "cześć", czy coś z tego rodzaju, tzn. podnosi jedną łapkę do góry :P Quote
Onomato-Peja Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Nie martw się tym żarciem, nie zagłodzi się. Ja to bym chciała żeby moja była niejadkiem, jaka to oszczędność. :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='Onomato-Peja']Nie martw się tym żarciem, nie zagłodzi się. Ja to bym chciała żeby moja była niejadkiem, jaka to oszczędność. :eviltong:[/QUOTE] W końcu wczoraj zeżarł, ale wcześniej wzrokiem pożerał kukurydzę siostry i mojego arbuza, więc zrezygnował z buntu, wiedział, że nic więcej nie dostanie i zjadł :) On wcześniej jadł normalnie, coś mu odwaliło :P Tylko on jest bardzo chudy i źle z tym wygląda, a matka się zamartwia, ja do tego podchodzę z większym luzem ;) Przyniosłam cukinię i ser, będą placuszki i ciasto sernikowo czekoladowe :loveu: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 to ciasto to bym zjadła :cool3: brzmi pysznie :lol: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='dOgLoV']to ciasto to bym zjadła :cool3: brzmi pysznie :lol:[/QUOTE] Najpierw trzeba je zrobić :D Korzystam z wolnej chaty i gotuję, pieczę, bez narzekania matki :evil_lol: Coś ze mną jest nie tak, powinnam zaprosić znajomych i zrobić imprezę, a nie cieszyć się z tego, że mam kuchnię wolną :lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Naklejka']Najpierw trzeba je zrobić :D Korzystam z wolnej chaty i gotuję, pieczę, bez narzekania matki :evil_lol: Coś ze mną jest nie tak, powinnam zaprosić znajomych i zrobić imprezę, a nie cieszyć się z tego, że mam kuchnię wolną :lol:[/QUOTE] odzywa się w Tobie prawdziwa kura domowa :diabloti: mąż będzie miał z Tobą dobrze :eviltong: Quote
Recommended Posts