natija Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 no to mieliscie super wycieczke,a w dodatku zlot z dogo:)zyc nie umierac:loveu: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 a tak w ogóle to ładnie Ci w krótkich włosach :lol: nie mniej jednak podziwiam ze nie szkoda Ci było obciąć :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 włosy to nie ręka, odrosną. :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']a tak w ogóle to ładnie Ci w krótkich włosach :lol: nie mniej jednak podziwiam ze nie szkoda Ci było obciąć :eviltong:[/QUOTE] Dzięki, nie było mi szkoda, potrzebowałam zmiany, dobrej, dużej zmiany :) Myślałam podczas ścinania, czy by ich krócej nie machnąc, ale to może innym razem ;) [quote name='Angi']włosy to nie ręka, odrosną. :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie, a moje włosy rosną w tempie ekspresowym :) Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Naklejka']Dzięki, nie było mi szkoda, potrzebowałam zmiany, dobrej, dużej zmiany :) Myślałam podczas ścinania, czy by ich krócej nie machnąc, ale to może innym razem ;) [/QUOTE] moje tez potrzebowały by maksymalnego skrócenia ale nie potrafie sie zdecydować :shake: Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Angi']jebnij je na krótko, odrosną :P[/QUOTE] nie :eviltong: odrosną ale za każdym razek jak sciełam to żałowałam i nie mogłam doczekać sie aż odrosną :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Moje włosy były w dobrej kondycji, nie musiałam ich ścinać ;) Bardziej potrzebowałam tej zmiany dla własnego samopoczucia, czy coś :P Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Naklejka']Moje włosy były w dobrej kondycji, nie musiałam ich ścinać ;) Bardziej potrzebowałam tej zmiany dla własnego samopoczucia, czy coś :P[/QUOTE] i widac ze samopoczucie Ci sie poprawiło :lol: Quote
Naklejka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']i widac ze samopoczucie Ci sie poprawiło :lol:[/QUOTE] Ja tam nie narzekam :lol: Brzydko mówiąc mam wy*ebane :P Quote
Ty$ka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Też ścięłam z potrzeby duszy i jestem zachwycona, że mam krótkie włosy :D Eh, Beskidy... nigdy nie byłam :< Jeszcze :p Quote
Naklejka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='Ty$ka'] Eh, Beskidy... nigdy nie byłam :< Jeszcze :p[/QUOTE] Polecam! :eviltong: [IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1173873_511995552213757_646189233_n.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Arni aż język wyciągnął , chciałaś go zagnieść :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Arni aż język wyciągnął , chciałaś go zagnieść :eviltong:[/QUOTE] Chciałam go zabić, bo już go miałam dość :evil_lol: Tatry w tle :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-pzb_3zTs-iQ/UgqI1QVLUQI/AAAAAAAAT64/q28aId87IK4/w640-h427-no/IMG_7357-2.jpg[/IMG] Quote
Naklejka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-AdcJHJQk6vU/UgqlmVbYs3I/AAAAAAAAT7Q/7eSmLabL1d4/w428-h640-no/_IGP2237.JPG[/IMG] 20km wycieczka (nie)zabiła Arniego :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Angi']chociaż pewnie chciałabyś. :evil_lol:[/QUOTE] TAK, bo ten pies jest nie do zmęczenia :lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-pzb_3zTs-iQ/UgqI1QVLUQI/AAAAAAAAT64/q28aId87IK4/w640-h427-no/IMG_7357-2.jpg[/url] Łaaa... :) E tam nie do zmęczenia... zrób mu przejażdżkę rowerową 80km. :lol: Quote
Naklejka Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Onomato-Peja'][url]https://lh5.googleusercontent.com/-pzb_3zTs-iQ/UgqI1QVLUQI/AAAAAAAAT64/q28aId87IK4/w640-h427-no/IMG_7357-2.jpg[/url] Łaaa... :) E tam nie do zmęczenia... zrób mu przejażdżkę rowerową 80km. :lol:[/QUOTE] Te 10dni w górach dało mu po dupie, bo cały poniedziałek przespał, ale na wyjeździe nie okazywał zmęczenia, a cały dzień był na nogach, zazwyczaj przesypia pół dnia, albo dewastuje ogród :P Nie ma gdzie takich tras robić z psem, mogłabym z nim jeździć do Katowic, bo i tak będę jeździć na rowerze do Kasi i Gai, ale przejazd przez miasta z psem to chyba nie jest dobry pomysł :roll: Właśnie byłam z Arnim na łyżworolkach, nie pamiętam kiedy ostatnio jeździłam i kiepsko mi szło :lol: Muszę kupić buty do biegania i jest plan na zwiękenie ilości mojego ruchu, przydałoby się chociaż co drugi dzień ruszyć dupsko pobiegać, pojeździć na rowerze albo rolkach :) W weekendy pewnie będę spotykała się w Kato z Kasią i tam będziemy zasuwać na rowerach albo rolkach w parku śląskim :) Dodatkowo często będę tam jeździła autobusami z psami i już mnie przerażenie ogarnia :placz: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='Naklejka']Te 10dni w górach dało mu po dupie, bo cały poniedziałek przespał, ale na wyjeździe nie okazywał zmęczenia, a cały dzień był na nogach, zazwyczaj przesypia pół dnia, albo dewastuje ogród :P Nie ma gdzie takich tras robić z psem,[B] mogłabym z nim jeździć do Katowic, bo i tak będę jeździć na rowerze do Kasi i Gai, ale przejazd przez miasta z psem to chyba nie jest dobry pomysł [/B]:roll: Właśnie byłam z Arnim na łyżworolkach, nie pamiętam kiedy ostatnio jeździłam i kiepsko mi szło :lol: Muszę kupić buty do biegania i jest plan na zwiękenie ilości mojego ruchu, przydałoby się chociaż co drugi dzień ruszyć dupsko pobiegać, pojeździć na rowerze albo rolkach :) W weekendy pewnie będę spotykała się w Kato z Kasią i tam będziemy zasuwać na rowerach albo rolkach w parku śląskim :) [B]Dodatkowo często będę tam jeździła autobusami z psami i już mnie przerażenie ogarnia :placz:[/QUOTE][/B] a czemu by nie? zależy jak trasę wybierzesz. Są ludzie co przez miasto popylają z psami ;) a co do autobusu to się nie dziwię :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Angi'][/B] a czemu by nie? zależy jak trasę wybierzesz. Są ludzie co przez miasto popylają z psami ;) a co do autobusu to się nie dziwię :evil_lol:[/QUOTE] Mało przyjemna taka jazda, trzeba uważać na samochody, ludzi, psy. A z psem ulicą jechać nie będę, więc tylko chodnikiem. Wolę jeździć ulicami, jesli nie ma bardzo dużego ruchu, na chodniku ludzie za bardzo blokują, chociaż ostatnio jadąc ulicą prawie wjechałam w samochód jakiegoś starego dziada :lol: Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ahahha, ja kiedyś wpadłam prawie pod karetkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts