vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ode mnie każdy jest wyższy :roll::cool1:[/QUOTE] Ja mam koleżankę niższą od ciebie, która jest rok młodsza ode mnie i ma 1.49:diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='vege*']Ja mam koleżankę niższą od ciebie, która jest rok młodsza ode mnie i ma 1.49:diabloti:[/QUOTE] ja w pracy mam koleżanke niższą ode mnie ma moze z 130 i kolesia też o podobnym wzroscie a wiek podobny do mojego :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='vege*']aha ok :evil_lol:[/QUOTE] nooo na tego kolesia mówią herflick :evil_lol: bo utyka na jedną nogę :evil_lol: Quote
maxishine. Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 świetny tytul wątku zapraszam do mojej galerii Quote
Karro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Ja też do niskich należę, tak jak Naklejka 1,6m :D Quote
Aleksa. Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']ode mnie każdy jest wyższy :roll::cool1:[/QUOTE] jesteśmy równeee :lol: Quote
Naklejka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Przeciez w gorach siedze, a tu nie ma bardzo rozwinietej cywilizacji. Zyjemy jak dzieci lasu i jest super :-D Quote
natija Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 zyjcie i robcie foty,a potem zdajcie relacje;) Quote
Naklejka Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Aktualnie jest z nami 6 psow czasem 7, wiec jest ciekawie :P Quote
Naklejka Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Wróciłam... Ja chcę w góry, cywilizacja to zło! Ja chcę znowu śniadania na dworze i chodzenia w piżamach na spacery na łąki, które są zaraz koło domu :-( Jednynie Jetsana mi brakowało. Zdjęć mam mnóstwo, za jakiś czas coś się pojawi ;) Quote
natija Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 znam ten bol,ja tez kocham gory i nic ich nie zastapi....no to czekamy na foteczki beda super pewnie;) Quote
Naklejka Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Wróciłam wczoraj bardzo późno i byłam zmęczona (4h jazdy dały po dupie :P, a wcześniej zrobiliśmy 14km wycieczkę). Dopiero rano wyszłam z Arnim do Jetsana. Jaka radość! Przywitał się z Arnim i przyleciał do mnie i tulił się bez końca :) Musiałam go wyczesać, bo mama się skarżyła na latające kłaki i już jest piękny i puszyst :loveu: W górach było cudnie :) Domek połośony był dość wysoko, z dala od zabudowań, przed nami tylko łąki i lasy. Do wsi trzeba było kawał iść w dół. Małe zakupy to 2h wycieczka :P Kąpałysmy się w deszczówce, przynosiłyśmy wodę ze źródełka do picia, miałyśmy swojskie mleko i śmietanę :loveu: Zbierałyśmy też jeagody i maliny w lesie- pyszności :) Pewnego dnia zrobiliśmy wycieczkę po oscypki. Wyszliśmy o 12 wróciliśmy o 19, 20km chodzenia po górach, ale te widoki :crazyeye: niesamowite! Psów na początku było 4, potem zrobiło się ich 7 :evil_lol: Dochodził do nas miejscowy pies, bardzo biedny, stołował się u nas. Mieliśmy taki pesudo zlot dogomaniacki :lol: Quote
Ty$ka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Zazdroszczę wypadu, ja też chcem :<. Przypomnisz sklerotykowi gdzie się wczasowałaś? ;) Nie mogę doczekać się fot :loveu: Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Zazdroszczę wypadu, ja też chcem :<. P[B]rzypomnisz sklerotykowi gdzie się wczasowałaś? [/B];) Nie mogę doczekać się fot :loveu:[/QUOTE] w górach :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Angi']w górach :diabloti:[/QUOTE] Ale jakich? :PPP Quote
Naklejka Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Długo nie wiedziałam gdzie jadę, więc oficjalnie beskid sądecki :D Rogacze i chyba jeszcze Obidzę tam widać [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OaOwUMrGL3I/UgjUib67ByI/AAAAAAAAT6M/nULiVzDK5Lw/s640/IMG_6975.JPG[/IMG] Quote
angineuuka Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 za jakieś 1,5 tygodnia będę zamawiać w zooplusie. Potrzebujesz coś? ;) Quote
Naklejka Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hello :cool1: super wypadzik :lol:[/QUOTE] Hej :D Super to mało powiedziane :D [quote name='Angi']za jakieś 1,5 tygodnia będę zamawiać w zooplusie. Potrzebujesz coś? ;)[/QUOTE] Coś się znajdzie :eviltong: Quote
Recommended Posts