Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ode mnie każdy jest wyższy :roll::cool1:[/QUOTE]
Ja mam koleżankę niższą od ciebie, która jest rok młodsza ode mnie i ma 1.49:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ja mam koleżankę niższą od ciebie, która jest rok młodsza ode mnie i ma 1.49:diabloti:[/QUOTE]

ja w pracy mam koleżanke niższą ode mnie ma moze z 130 i kolesia też o podobnym wzroscie a wiek podobny do mojego :diabloti:

Posted

Wróciłam... Ja chcę w góry, cywilizacja to zło! Ja chcę znowu śniadania na dworze i chodzenia w piżamach na spacery na łąki, które są zaraz koło domu :-( Jednynie Jetsana mi brakowało. Zdjęć mam mnóstwo, za jakiś czas coś się pojawi ;)

Posted

Wróciłam wczoraj bardzo późno i byłam zmęczona (4h jazdy dały po dupie :P, a wcześniej zrobiliśmy 14km wycieczkę). Dopiero rano wyszłam z Arnim do Jetsana. Jaka radość! Przywitał się z Arnim i przyleciał do mnie i tulił się bez końca :) Musiałam go wyczesać, bo mama się skarżyła na latające kłaki i już jest piękny i puszyst :loveu:

W górach było cudnie :) Domek połośony był dość wysoko, z dala od zabudowań, przed nami tylko łąki i lasy. Do wsi trzeba było kawał iść w dół. Małe zakupy to 2h wycieczka :P Kąpałysmy się w deszczówce, przynosiłyśmy wodę ze źródełka do picia, miałyśmy swojskie mleko i śmietanę :loveu: Zbierałyśmy też jeagody i maliny w lesie- pyszności :)
Pewnego dnia zrobiliśmy wycieczkę po oscypki. Wyszliśmy o 12 wróciliśmy o 19, 20km chodzenia po górach, ale te widoki :crazyeye: niesamowite!
Psów na początku było 4, potem zrobiło się ich 7 :evil_lol: Dochodził do nas miejscowy pies, bardzo biedny, stołował się u nas. Mieliśmy taki pesudo zlot dogomaniacki :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Zazdroszczę wypadu, ja też chcem :<. P[B]rzypomnisz sklerotykowi gdzie się wczasowałaś? [/B];)

Nie mogę doczekać się fot :loveu:[/QUOTE]
w górach :diabloti:

Posted

Długo nie wiedziałam gdzie jadę, więc oficjalnie beskid sądecki :D
Rogacze i chyba jeszcze Obidzę tam widać
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OaOwUMrGL3I/UgjUib67ByI/AAAAAAAAT6M/nULiVzDK5Lw/s640/IMG_6975.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']hello :cool1:

super wypadzik :lol:[/QUOTE]

Hej :D Super to mało powiedziane :D

[quote name='Angi']za jakieś 1,5 tygodnia będę zamawiać w zooplusie. Potrzebujesz coś? ;)[/QUOTE]

Coś się znajdzie :eviltong: