natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Naklejka']Forum rozpusty :shake:[/QUOTE] a ja tam nie zauwazylam:roll: Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Hahhaha Aneta z pilnowaniem cnoty mnie rozwaliłaś:evil_lol:Ale cóż się dziwić jedna zaliczyła pół zabrza to chociaż jedna musiała się udać:diabloti: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Nic, zupełnie nic? To źle z Tobą :P W ogóle, to przeczytałam Dumę i uprzedzenie J.Austen i tak mnie czytanie romansideł wciągnęło, że muszę przeczytać coś znowu, tylko co? :placz: Aleks, no jestem zajebista, to fakt, ale mogli by sobie darować trochę, głupia przecież nie jestem :eviltong: Quote
kalyna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Na każdym wątku ten sam temat :loveu: :evil_lol: [quote name='Naklejka']W ogóle, to przeczytałam Dumę i uprzedzenie J.Austen i tak mnie czytanie romansideł wciągnęło, że muszę przeczytać coś znowu, tylko co? :placz:[/QUOTE] może "Wichrowe wzgórza"? Ja się zaczytuję ostatnio w romansach historycznych, na przemian z jakimś kryminałem i na dodatek coś o wampirach... :mdleje: Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 A coś na faktach o narkomanach ,dziwkach no ogólnie takie ciężkie klimaty?Bo ja tylko takie lubie:loveu:Dziećmi z dworca Zoo jarałem się chyba 20razy:lol: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Dzięki, wypożyczę sobie :D Romanse współczesne mało mnie interesują. Koleżanka ma mi horror podrzucić, jest obleśny, ale go przeczytam :evil_lol: Wampiry to zupełnie nie moje klimaty ;) Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']A coś na faktach o narkomanach ,dziwkach no ogólnie takie ciężkie klimaty?Bo ja tylko takie lubie:loveu:Dziećmi z dworca Zoo jarałem się chyba 20razy:lol:[/QUOTE] Jak najbardziej, lubię takie książki, filmy (trudne, na faktach itd.), no i sensowne romansidła :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 też zauważyłam, że wszędzie na wątkach są podobne tematy :evil_lol: ja się biorę za tą książkę co dostałam :> Quote
Talucha Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='kalyna'] Ja się zaczytuję ostatnio w romansach historycznych, na przemian z jakimś kryminałem i na dodatek coś o wampirach... :mdleje:[/QUOTE] Nie chcesz kupić ode mnie kilku książek o wampirach? :evil_lol: Kiedyś czytałam, teraz mi zalegają na półce, trzeba się tego pozbyć. Przerzuciłam się na kryminały :D Romanse też kiedyś czytałam ale to już dawno temu. Moja mama uwielbia, dużo czyta Nory Roberts na przykład :) Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Angi']też zauważyłam, że wszędzie na wątkach są podobne tematy :evil_lol: ja się biorę za tą książkę co dostałam :>[/QUOTE] No ja właśnie tą co dostałam już przeczytałam i jest zajebista :loveu: Tak fajnie mi się to czytało, a jakoś nigdy nie byłam miłośniczką książek, ah te lektury... :shake: Potop powinnam czytać, a nie jakieś romansidła! :lol: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a pamietnik narkomanki czytalyscie? ja tam czytam wszysko co mi wpadnie kryminaly,horrory,romanse itp.roberts i steel wszystkie przeczytalam,christi mi sie jakos znudzila ,masterton co jakis czas,tak samo king i i jakies pojedyncze... Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Talucha']Nie chcesz kupić ode mnie kilku książek o wampirach? :evil_lol: Kiedyś czytałam, teraz mi zalegają na półce, trzeba się tego pozbyć. Przerzuciłam się na kryminały :D Romanse też kiedyś czytałam ale to już dawno temu. Moja mama uwielbia, dużo czyta Nory Roberts na przykład :)[/QUOTE] Tak tak kryminały.tematyka Brazzersów cię wciągnęła tam ew. biografie czytasz:diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 hera moja miłość ,stokrotka ,pamiętnik narkomanki ,dzieci z dworca zoo itp. znam wszystkie.A chce coś nowego!!!!!!!!:evil_lol: Quote
kalyna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']A coś na faktach o narkomanach ,dziwkach no ogólnie takie ciężkie klimaty?Bo ja tylko takie lubie:loveu:Dziećmi z dworca Zoo jarałem się chyba 20razy:lol:[/QUOTE] jak już to coś mi się kojarzy Pamiętnik Narkomanki.. ale "dzieci z dworca ZOO" wydaje mi się lepszą książką :eviltong: Ogólnie nie moje klimaty... [quote name='Naklejka']Dzięki, wypożyczę sobie :-D Romanse współczesne mało mnie interesują. Koleżanka ma mi horror podrzucić, jest obleśny, ale go przeczytam :evil_lol: Wampiry to zupełnie nie moje klimaty ;-)[/QUOTE] Rozważna i romantyczna też chyba jest coś w ten deseń. nie wiem, bo jeszcze nie wypożyczyłam jej... i jak romasne historycze to seria: nie chowaj tej książki przed żoną i tak kupi sobie nową [quote name='Talucha']Nie chcesz kupić ode mnie kilku książek o wampirach? :evil_lol: Kiedyś czytałam, teraz mi zalegają na półce, trzeba się tego pozbyć. Przerzuciłam się na kryminały :D Romanse też kiedyś czytałam ale to już dawno temu. Moja mama uwielbia, dużo czyta Nory Roberts na przykład :)[/QUOTE] Niestety nie ;) A jakie przeczytałaś? ja teraz planuję przeczytać "love at stake".. Dom Nocy jakoś typowe dla nastolatków jest.. Kryminał to trylogia Millenium. Teraz zaczynam Czarną serię. oo to to moja też.. do tego Alex Kava i podobne ;) Śmiejcie się, ale po skończeniu szkoły średniej przeczytałam Ogniem I Mieczem i mi się podobała :loveu: Quote
Talucha Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']Tak tak kryminały.tematyka Brazzersów cię wciągnęła tam ew. biografie czytasz:diabloti:[/QUOTE] Musisz? :diabloti::evil_lol: [quote name='kalyna'] Niestety nie ;) A jakie przeczytałaś? ja teraz planuję przeczytać "love at stake".. Dom Nocy jakoś typowe dla nastolatków jest.. Kryminał to trylogia Millenium. Teraz zaczynam Czarną serię. [/QUOTE] Nie chce mi się wstawać żeby zobaczyć tytuły :lol: Millenium lubię! Czarną serię też chciałam przeczytać Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [COLOR=#444444][FONT=arial] Alkohol prochy i ja Barbara Rosiek kokaina bylam schizofremiczka lot komety-taki sobi[/FONT][/COLOR][COLOR=#444444][FONT=arial] cpun melvin burgess [/FONT][/COLOR] Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Kurde no... nie wiem co teraz wypożyczyć :eviltong: Wyślę siostre do biblioteki i każę jej przynieść cokolwiek :evil_lol: W domu mam mnóstwo książek, ale sama nie wiem co :eviltong: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 wybor jest wielki;) ja tez zawsze mialam z tym problem,wiec teraz jak sie biore za jakiegos autora,to lece pokolei,az skoncze wszystkie jego ksiazki:) Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 W roku szkolnym nie mam zbytnio czasu ani ochoty na czytanie książek, starczy mi czytania podręczników z biologii :eviltong: Przez wakacje, ferie sobie lubię poczytać :) Przydałoby się też jakiegoś sensownego filma obejrzeć, albo zacząć oglądać jakiś serial, żeby na wakacje mieć coś do roboty :evil_lol: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ta w wakacje to leca,ale serialowe powtorki:eviltong: Quote
IZMADO Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='kalyna']Na każdym wątku ten sam temat :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] Nudno się robi, co nie? Tak przewidywalnie :eviltong: [quote name='Naklejka']Jak najbardziej, lubię takie książki, filmy (trudne, na faktach itd.), no i sensowne romansidła :eviltong:[/QUOTE] To nie czytaj Jane Eyre. Ja wścieku dostawałam z powodu nieogarnięcia głównej bohaterki. No ale takie to czasy były... ;) [quote name='kalyna'] Kryminał to trylogia Millenium. Teraz zaczynam Czarną serię. [/QUOTE] A ja bardzo polecam Mankella i jego serię z Kurtem Wallanderem. Uwielbiam kryminały w tym klimacie, takie prawdziwe, życiowe. Główny bohater nie jest supermanem, jest zwykłym policjantem, który walczy z nadwagą, ma cukrzycę, głowę na karku i świetny zmysł detektywistyczny. Dodatkowo polecam Wam książkę "Zmierzch" Johana Theorina. To jest chyba jedyna książką, która wzbudziła we mnie realny strach. Musiałam przerywać czytanie. Później jest już normalnie, ale początek zaparł mi dech w piersiach. Te opisy mgły, zapachów, światłocienia... Ajajaj! Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='natija']ta w wakacje to leca,ale serialowe powtorki:eviltong:[/QUOTE] Ja tam telewizji oglądam tyle co nic, bo nic ambitnego w niej nie ma :eviltong: Ukrytą prawdę to sobie mogę dla jaj z kimś pooglądać, ale na co dzień nie jestem w stanie tego zdzierżyć. Brat aparacik zabrał, dzisiaj oddał, z hasłem: masz zdjęcia, obrób je. I przyłazi mi co pięć minut i pyta czy obrobione :mdleje: Ostatnie jego zdjęcia z meczu leżą nieruszone od miesiąca :lol: Quote
vege* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Naklejka']Nic, zupełnie nic? To źle z Tobą :P W ogóle, to przeczytałam Dumę i uprzedzenie J.Austen i tak mnie czytanie romansideł wciągnęło, że muszę przeczytać coś znowu, tylko co? :placz: Aleks, no jestem zajebista, to fakt, ale mogli by sobie darować trochę, głupia przecież nie jestem :eviltong:[/QUOTE] Polecam od siebie książki napisane przez Waris Dirie i Stephena Kinga :) Ja czytam też głównie biografie :) [quote name='Naklejka']No ja właśnie tą co dostałam już przeczytałam i jest zajebista :loveu: Tak fajnie mi się to czytało, a jakoś nigdy nie byłam miłośniczką książek, ah te lektury... :shake: Potop powinnam czytać, a nie jakieś romansidła! :lol:[/QUOTE] potop jest do dupy :eviltong: Quote
Sawmj Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Niestety nie jestem molem książkowym (a chciałabym!), ale ze swojej strony polecam książkę pt. 'Spragniony' Augustena Burroughsa.[FONT=Verdana] Sam autor opisuje w książce swoje życie. Jest gejem alkoholikiem. Co prawda książki nie skończyłam (nie wiem dlaczego), ale jest w niej trochę humoru i dużo prawdy. Jeśli ktoś oglądał film 'Biegając z nożyczkami' i się spodobał, to polecam. Na podstawie książki 'Biegając z nożyczkami' nakręcono film, a 'Spragniony' jest kontynuacją pierwszej części ;) Również polecam 'Podziemny krąg/Figh Club' Chucka Palahniuka. Pewnie większość z Was oglądała ten film. Film uwielbiam, a po książkę sięgnęłam przy okazji prezentacji maturalnej. I szczerze przyznam, że gdybym nie widziała filmu, książki chyba bym nie zrozumiała. Pewnie jestem debilem [/FONT][/COLOR]:oops: A czy ktoś może mi polecić książkę w dziwnym i ciężkim klimacie? Tzn. chodzi mi o choroby psychiczne itd. Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Łiiii Sawmj witam w klubie spragnionych psychoksiążek:loveu: Quote
Recommended Posts