Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='IZMADO']Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako Wiedza o Kościele :eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to! Hehehe.[/QUOTE] Leżę! hihi :lol: WOK- wiedza o kulturze (nie wiem po kij nam to...) PP- podstawy przedsiębiorczości (też bezużyteczny przedmiot :roll:) Quote
Aleks89 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 PP są banalne ,przyjemne do uczenia i miałem 4kę :D A WOK to już w ogóle banał i pan i władca miał 5!!!!!!!!(jedyna piątka na świadectwie):diabloti: Quote
IZMADO Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Naklejka']Leżę! hihi :lol: WOK- wiedza o kulturze (nie wiem po kij nam to...) PP- podstawy przedsiębiorczości (też bezużyteczny przedmiot :roll:)[/QUOTE] O jeny... Ale przedmioty teraz macie, szok. Ja miałam po prostu przedsiębiorczość. Co robiliśmy na tym przedmiocie, to nie pamiętam. Już bardziej pamiętam plastykę - miałam ją jeszcze w pierwszej klasie liceum :) Quote
Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Aleks89']PP są banalne ,przyjemne do uczenia i miałem 4kę :D A WOK to już w ogóle banał i pan i władca miał 5!!!!!!!!(jedyna piątka na świadectwie):diabloti:[/QUOTE] PP banalne? Pozdro! Wyucz się na pamięć regułek o jakiś spółkach. Napiszesz tak samo jak w zeszycie- ściągałeś, napiszesz swoimi słowami- źle, bo nie jest tak jak w zeszycie :diabloti: Quote
vege* Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Naklejka']PP banalne? Pozdro! Wyucz się na pamięć regułek o jakiś spółkach. Napiszesz tak samo jak w zeszycie- ściągałeś, napiszesz swoimi słowami- źle, bo nie jest tak jak w zeszycie :diabloti:[/QUOTE] No u mnie było banalne :evil_lol: Słowa sorki "na kartkówkach piszcie co chcecie, nie ma złych odpowiedzi, zawsze za coś pkt dostaniecie" takim oto sposobem miałam 4 :diabloti: Ja się z WOKu nie wypowiem bo miałam takiego babsztyla, że nawet nie chcę tego wspominać:shake: Quote
Aleks89 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Naklejka']PP banalne? Pozdro! Wyucz się na pamięć regułek o jakiś spółkach. Napiszesz tak samo jak w zeszycie- ściągałeś, napiszesz swoimi słowami- źle, bo nie jest tak jak w zeszycie :diabloti:[/QUOTE] Ja miałem taką genialną babke ,że nie trzeba było się uczyć.Ona nie leciała regułkami ,książkami itd.Mówiła nam swoimi słowami i to się zapamiętywało ,zresztą nawet nie mieliśmy zeszytów.A lekcje prowadziła tak ciekawie ,że nawet minuty nie szło się nudzić.Kiedyś kazała nam napisać taki biznes plan w ciągu lekcji w parach:lol:Zrobiłem z kumpelą biznes plan burdelu:diabloti:z uwzględnieniem zakupu dz...ek na ukrainie i w bułgari.Babka była posikana i dostaliśmy po 5tce:diabloti: Poszłaś do złej szkoły ,ja Cię Aneta widzę w ekonomiku w sośnicy:lol: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 no i do Was dotarlam:)towarzystwo doborowe:);) Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Aleks89']Ja miałem taką genialną babke ,że nie trzeba było się uczyć.Ona nie leciała regułkami ,książkami itd.Mówiła nam swoimi słowami i to się zapamiętywało ,zresztą nawet nie mieliśmy zeszytów.A lekcje prowadziła tak ciekawie ,że nawet minuty nie szło się nudzić.Kiedyś kazała nam napisać taki biznes plan w ciągu lekcji w parach:lol:Zrobiłem z kumpelą biznes plan burdelu:diabloti:z uwzględnieniem zakupu dz...ek na ukrainie i w bułgari.Babka była posikana i dostaliśmy po 5tce:diabloti: Poszłaś do złej szkoły ,ja Cię Aneta widzę w ekonomiku w sośnicy:lol:[/QUOTE] Ja w tej szkole nie mam takich fajnych nauczycieli, sztywno tu jest strasznie :/ Tylko babka z angielskiego jest w porządku, no ale jest psiarą i nawet brała udział w semi z frisbee :P I była z nami na spacerze :evil_lol: Ja i ekonomik? Hahaha! Moją miłością jest biologia, chemia a nie matma. Chociaż... jak nauczyciel dobry to czemu nie? :P [quote name='natija']no i do Was dotarlam:)towarzystwo doborowe:);)[/QUOTE] Witam! :D [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010180_490374554375857_650321521_n.jpg[/IMG] To robiłam przez cały ranek z koleżanką :evil_lol: Proszę zwrócić uwagę na nagłówki :P Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 no nagłowki bardzo interesujace :eviltong: zwłaszcza ten ze sprawdzaniem :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']no nagłowki bardzo interesujace :eviltong: zwłaszcza ten ze sprawdzaniem :eviltong:[/QUOTE] To tylko reklama z ikei, ale jak moja mama to zobaczyła :diabloti: No ale podoba jej się, kazała mi zrobić taki sam dla mojej siostry na jakieś tam pierdoły, bo to syfiara jest :evil_lol: No właśnie.... po wakacjach raczej za często w Zabrzu siedzieć z Arnim nie będę, ale to się jeszcze okaże :eviltong: Arni sam w mieszkanku przez jakieś 9h? uhuhu, może być ciekawie :lol: No i będzie często jeździł autobusami, może nie raz pociągiem, ale z tym problemu nie ma :D Edited June 26, 2013 by Naklejka Quote
Sawmj Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Witam się i tu! Jetsan super psisko, cały czas mnie zastanawia jak sobie radzisz na spacerach z takim niedźwiedziem :diabloti: A Arni zawsze wywołuje u mnie uśmiech na twarzy, taki z niego pozytywny przygłup :loveu: Co do szkoły, to miałam tragiczną pierwszą liceum, standardowe przedmioty: matma, angielski, niemiecki, historia, polski, geografia, fizyka, chemia, biologia, religia(nie chodziłam), WF(umawialiśmy sie tak z 3-4 razy w semestrze czy idziemy pograć w pingla czy na strzelnicę :evil_lol:) i filozofia, technologia informacyjna czy cos takiego. Z przedmiotów profilowanych: reklama wizualna, rysunek i malarstwo, podstawy fotografii i filmu, kompozycja i projektowanie, historia sztuki i rzeźba. Reklamy mieliśmy chyba 4 godziny w tygodniu, rysunku i malarstwa 6, fotografii 2, kompozycji 2, historii sztuki 2, rzeźby 2. Same te przedmioty to 18 godzin, a gdzie reszta, huehue. Plus autobus o 6.20 do szkoły, booossssko :loveu: W pierwszej klasie byłam wzorowym uczniem, w drugiej tak średniawo, w trzeciej w pierwszym semestrze w ogóle nie jeździłam w piątki do szkoły (bo było samo malarstwo i rysunek), a w czwartej wzięłam się w garść, bo miałam pracę dyplomową, egzamin zawodowy i maturkę. Gdzie dyplom robiłam od lutego do początku kwietnia, do egzaminu zawodowego uczyłam sie tydzien przed, po wszystkim zrobiłam sobie tydzien wolnego i nauka do matury, moze z 1,5 tygodnia. W tym polski rozszerzony i historia sztuki tez w rozszerzeniu :diabloti: Ale liceum wspominam mega fajnie, atmosfera niezastąpiona, nie mielismy dzwonków, przerwy robilismy sobie kiedy chcielismy, w klasie miałam 11 osób, z czego zazwyczaj było 6-7, takze jak w domu :D jak poszłam do plastyka to wszystkie 4 klasy plastyka liczyły sobie zawrotną ilość: 20 osób. Pierwsza klasa: 9 osób, druga klasa: dwie osoby, trzecia klasa:trzy osoby, czwarta klasa:6 osób. Żyliśmy jak w rodzinie, ale jak byłam w ostatniej klasie to plastyk rozrósł się do około 80 osób i połowy ludzi nie znałam nawet. Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Jakbym miał w klasie 2osoby ,to dostałbym na łeb:lol: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Witamy! Plastyczne szkoły to zupełnie co innego :D Ale fajnie mieć takie małe zgrane klasy :) Aleks, ja mam 30 osobową klasę, w tym 5 wyrobów facetopodobnych. Nie potrzebuję tylu ludzi w klasie, bo nikogo praktycznie nie lubię :diabloti: Quote
Sawmj Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 U nas, mimo tego, że malutka klasa była, w sumie trzymaliśmy się w 7 osób, to były dwie osoby w klasie, które chciały nas.... zniszczyć? Typ kujonów, co pozorują na mądre, a tak serio to tylko wykute zdania, te osobniki nie myślały w ogóle. I z zazdrości, że my troche folgujemy, ale ogarniamy wszystko, to na nas donosiły, że jaramy trawe, dajemy sobie w żyłe i uwaga, że klinujemy kaca w szkole. No, szczególnie, że jeździłam do szkoły samochodem :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 U mnie każdy każdemu dupę obrabia, jest ogromna rywalizacja o względy nauczycieli, oceny, ale ja mam na to wyj*bane :evil_lol: Nie interesuje mnie życie klasy, szkoły, nie podlizuję się nauczycielom, bo w końcu większość nauczycieli wystawia ryjowe :loveu: Hahaha, jestem ciekawa jakie zachowanie mam, bo ja jestem taka zła, pyskuję, nic nie robię :lol: Bo ja tak kocham mojego wychowawcę :loveu: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='Angi']Zgraną klasę to ja miałam w 15 :loveu:[/QUOTE] Haha, weź mi nie przypominaj tej szkoły :evil_lol: Swoją drogą... ile my się już lat znamy :eviltong: Ja nigdy nie miałam zgranej klasy, ale w LO było najlepiej, do czasu... a teraz jest mi to obojętne, nie mam ochoty na utrzymywanie kontaktu z dużą ilością osób. Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Naklejka']Witamy! Plastyczne szkoły to zupełnie co innego :D Ale fajnie mieć takie małe zgrane klasy :) Aleks, ja mam 30 osobową klasę, w tym 5 wyrobów facetopodobnych. Nie potrzebuję tylu ludzi w klasie, bo nikogo praktycznie nie lubię :diabloti:[/QUOTE] A ja musiałem mieć publiczność:diabloti:Gdyby nie publika to nie byłbym teraz taki wspaniały jaki jestem:evil_lol: Na maturalnym świadectwie mam zachowanie NIEODPOWIEDNIE i jestem z niego dumny. Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Hahaha, ja wręcz przeciwnie, nie lubię ludzi a tym bardziej towarzystwa obcych ludzi, przez ciężko mi się z kimkolwiek poznać, wyjść na imprezę :eviltong: Taki aspołecznik ze mnie :) Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ja jestem sprzeczny ,bo z jednej strony lubie ludzi ,tłumy jestem no łatwo poznaje mi się ludzi:diabloti:A z drugiej lubie też być sam:loveu: Quote
Naklejka Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Oh, ja też bywam sprzeczna, czasem lubię poznawać ludzi, ba! Czasem aż mnie zżera od środka, jak długo siedzę sama i z nikim nie wychodzę. Mam mało znajomych, mam swoją "siostrę" i to mi starczy. Sporo moich znajomych się posypało ostatnio, no ale nie będę marnowała czasu dla takich ludzi. Lubię być sama w domu, robię co chcę, muzyka puszczona, obiadek sobie zrobię taki jak chcę, ktoś może wtedy do mnie wpaść i nie ma nadzoru rodziców :loveu: Trochę mnie denerwuje to, że mnie tak pilnują, a właściwie to moją cnotę :diabloti: Spiny w tym temacie były nieraz :lol: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ta ale z kamerka koniecznie:diabloti:a potem jest zabawa z :mad: Quote
Recommended Posts