Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Każdy przydomki i imiona MT czyta sobie jak chce i czasem ciężko zajarzyć o jakiego psa chodzi :evil_lol:

Jetsan Gonkhang, nie wiem, czy wcześniej podawałam jego przydomek ;)

Posted

Kolejne miłe wieści :loveu:

Milka umiera, nie wiem ile jej zostało, ale pewnie nie więcej niż kilka miesięcy. Ma mocno powiększone serce, leczenie nie ma sensu...

Posted

[quote name='Angi']ja *******e... :shake:[/QUOTE]

A weź, nie gadaj nawet... W marcu Sonia, przedwczoraj Pistacja... Milka umiera... Świnkowa elita mi się wykrusza :-(

Posted

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-WfDI8n_ZEo0/UciSq_lmg6I/AAAAAAAATPw/x-Y7dg0KXJ0/s640/IMG_4172.JPG[/img]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/--7TIkisZOoA/UciSrCD8s4I/AAAAAAAATPs/KS38EN3k364/s640/IMG_4173.JPG[/img]
Jakoś zdjęć jak z kalkulatora, ale jestem bez lustra... :roll:

Posted

Wzięłam te durne, brudne psy do domu i teraz mi w całym pokoju śmierdzi :loveu: Kąpali się w parku w stawie... a jeszcze wcześniej wleźli do jakiegoś zielonego bajora w lesie :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Wzięłam te durne, brudne psy do domu i teraz mi w całym pokoju śmierdzi :loveu: Kąpali się w parku w stawie... a jeszcze wcześniej wleźli do jakiegoś zielonego bajora w lesie :loveu:[/QUOTE]

To jak mój wczoraj, najpierw na plaży wytarzał się w miejscu gdzie leżała martwa foka (skapnęłam się jak zobaczyłam trupa kawałek dalej), biegał po wodzie kąpał się-ok. Poszliśmy dalej i w jednym miejscu jest takie bagno, same glony, zgnilizna i śmieci, zapomniałam o tym a piesek radośnie tam wbiegł :loveu: I śmierdziało od niego na kilometr :x wrzuciłam go potem do czystej wody ale wszystko nie zeszło, a po powrocie do domu wbiegł mi mokry do łóżka :p Myślałam, że zabiję drania

Posted

O fuj!

Ten nasz stawik w parku to wysypisko śmieci, a glonów też tam co niemiara.... Ale to w głębi lasku było zielone, całe zarośnięte rzęsą, było widać utopione opony, butelki, idealne miejsce do kąpieli :loveu:

Właśnie wyrzuciłam swoje stare podręczniki :loveu: w przyszłym roku mam tylko 9 przedmiotów, żyć nie umierać! :D

Posted

[quote name='Naklejka']O fuj!

Ten nasz stawik w parku to wysypisko śmieci, a glonów też tam co niemiara.... Ale to w głębi lasku było zielone, całe zarośnięte rzęsą, było widać utopione opony, butelki, idealne miejsce do kąpieli :loveu:

Właśnie wyrzuciłam swoje stare podręczniki :loveu: w przyszłym roku mam tylko [B]9 przedmiotów[/B], żyć nie umierać! :D[/QUOTE]
dużo:shake: ja miałam 7 w tym godz wych :diabloti:

jak ja dziękuję, że Nuka nie wchodzi do kałuż i innych rzeczek czy czegoś:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']dużo:shake: ja miałam 7 w tym godz wych :diabloti:

jak ja dziękuję, że Nuka nie wchodzi do kałuż i innych rzeczek czy czegoś:evil_lol:[/QUOTE]

PP, WOK, WF, godz.wych., polski, matma, biologia, chemia, angielski, niemiecki.
Czyli jedna 10, zapomniałam, że mi WOK dochodzi :placz:
Najgorzej będzie z polskim i WOKiem, jesli go będzie prowadziła moja polonistka, reszta to luz :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']PP, WOK, WF, godz.wych., polski, matma, biologia, chemia, angielski, niemiecki.
Czyli jedna 10, zapomniałam, że mi WOK dochodzi :placz:
Najgorzej będzie z polskim i WOKiem, jesli go będzie prowadziła moja polonistka, reszta to luz :eviltong:[/QUOTE]
Ja WOK miałam w 1 kl, PP w drugiej, ale to jest banalne :evil_lol:
Ja to miałam matme, polski, histę, biolę, religię, godz wych i wf ale z wf miałam zwolnienie to chodziłam sobie do domu, czyli miałam 6 przedmiotów :evil_lol:

Posted

PP miałam teraz i mam jeszcze w przyszłym roku, ale to jest luz, godzina do spania :eviltong:
Zastanawiam sie nad zwolnieniem z WF, na religię nie chodziłam nigdy w szkole, także 2h bezczynnego siedzenia też mi odpadają.

Posted

U nas na PP na klasówkach było najlepiej, raz powiedzieliśmy całą klasą, że mieliśmy taaaaaakie trudne wypracowanie z polskiego, a sorka do nas "ojej na prawdę? a ja wam zrobiłam klasówkę, no dobrze to macie 10 min, otwórzcie sobie podręczniki i ile zdążycie spisać przez ten czas to wasze" :evil_lol: Fajną miałam sorkę, więc też prawie nic nie robiłam a nie wiem skąd się te 4 i 5 brały :evil_lol:

Posted

[quote name='Talucha']9 przedmiotów :mdleje: Ja będę miała takie tam 15 :lol:[/QUOTE]

Technikuuummm :eviltong:

Ja nie mam lajtowego nauszyciela z PP :shake: Ale co to za problem napisać tych kilka kartkówek, czy sprawdzianów...

Posted

Co to w ogóle za przedmioty? WOK i PP?

Ja miałam WOS (wiedza o społeczeństwie) oraz PO (przysposobienie obronne) :)

Uświadomcie starszą koleżankę, proszę.

Posted

[quote name='IZMADO']Co to w ogóle za przedmioty? WOK i PP?

Ja miałam WOS (wiedza o społeczeństwie) oraz PO (przysposobienie obronne) :)

Uświadomcie starszą koleżankę, proszę.[/QUOTE]
Ja co prawda mam 25 lat i dawno szkołę skończyła, ale wiem, że wOK to wiedza o kulturze,ale PP nie wiem :evil_lol:

edit. podstawy przedsiębiorczości?

Posted

[quote name='Rinuś']Ja co prawda mam 25 lat i dawno szkołę skończyła, ale wiem, że wOK to wiedza o kulturze,ale PP nie wiem :evil_lol:[/QUOTE]

Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako Wiedza o Kościele :eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to!
Hehehe.

Posted

[quote name='IZMADO']Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako[B] Wiedza o Kościele [/B]:eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to!
Hehehe.[/QUOTE]

hjahahahahahahahahahah :evil_lol:

Posted

[quote name='IZMADO']Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako [B]Wiedza o Kościele[/B] :eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to!
Hehehe.[/QUOTE]
HAHAHAA nie no jeszcze tego by brakowało :evil_lol: