Naklejka Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Każdy przydomki i imiona MT czyta sobie jak chce i czasem ciężko zajarzyć o jakiego psa chodzi :evil_lol: Jetsan Gonkhang, nie wiem, czy wcześniej podawałam jego przydomek ;) Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Kolejne miłe wieści :loveu: Milka umiera, nie wiem ile jej zostało, ale pewnie nie więcej niż kilka miesięcy. Ma mocno powiększone serce, leczenie nie ma sensu... Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Angi']ja *******e... :shake:[/QUOTE] A weź, nie gadaj nawet... W marcu Sonia, przedwczoraj Pistacja... Milka umiera... Świnkowa elita mi się wykrusza :-( Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Tak jest zawsze... Ale Milka ma 5lat, to dużo jak na świnkę, Pistacja miała 3,5roku, spokojnie jeszcze mogła pożyć... Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [img]https://lh6.googleusercontent.com/-WfDI8n_ZEo0/UciSq_lmg6I/AAAAAAAATPw/x-Y7dg0KXJ0/s640/IMG_4172.JPG[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/--7TIkisZOoA/UciSrCD8s4I/AAAAAAAATPs/KS38EN3k364/s640/IMG_4173.JPG[/img] Jakoś zdjęć jak z kalkulatora, ale jestem bez lustra... :roll: Quote
Naklejka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Angi']a gdzie lustro uciekło? :evil_lol:[/QUOTE] Dobre pytanie :evil_lol: Brat zabrał na wyjazd, wrócił, a aparatu nie dostałam :mad: Quote
Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Wzięłam te durne, brudne psy do domu i teraz mi w całym pokoju śmierdzi :loveu: Kąpali się w parku w stawie... a jeszcze wcześniej wleźli do jakiegoś zielonego bajora w lesie :loveu: Quote
Talucha Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Naklejka']Wzięłam te durne, brudne psy do domu i teraz mi w całym pokoju śmierdzi :loveu: Kąpali się w parku w stawie... a jeszcze wcześniej wleźli do jakiegoś zielonego bajora w lesie :loveu:[/QUOTE] To jak mój wczoraj, najpierw na plaży wytarzał się w miejscu gdzie leżała martwa foka (skapnęłam się jak zobaczyłam trupa kawałek dalej), biegał po wodzie kąpał się-ok. Poszliśmy dalej i w jednym miejscu jest takie bagno, same glony, zgnilizna i śmieci, zapomniałam o tym a piesek radośnie tam wbiegł :loveu: I śmierdziało od niego na kilometr :x wrzuciłam go potem do czystej wody ale wszystko nie zeszło, a po powrocie do domu wbiegł mi mokry do łóżka :p Myślałam, że zabiję drania Quote
Aleks89 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Co powiecie na uradowane pieski ,które wbiegły do wybitego szamba na wsi:loveu:Myłem je na podwórku i miałem fajne odruchy:diabloti: Quote
Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 O fuj! Ten nasz stawik w parku to wysypisko śmieci, a glonów też tam co niemiara.... Ale to w głębi lasku było zielone, całe zarośnięte rzęsą, było widać utopione opony, butelki, idealne miejsce do kąpieli :loveu: Właśnie wyrzuciłam swoje stare podręczniki :loveu: w przyszłym roku mam tylko 9 przedmiotów, żyć nie umierać! :D Quote
vege* Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Naklejka']O fuj! Ten nasz stawik w parku to wysypisko śmieci, a glonów też tam co niemiara.... Ale to w głębi lasku było zielone, całe zarośnięte rzęsą, było widać utopione opony, butelki, idealne miejsce do kąpieli :loveu: Właśnie wyrzuciłam swoje stare podręczniki :loveu: w przyszłym roku mam tylko [B]9 przedmiotów[/B], żyć nie umierać! :D[/QUOTE] dużo:shake: ja miałam 7 w tym godz wych :diabloti: jak ja dziękuję, że Nuka nie wchodzi do kałuż i innych rzeczek czy czegoś:evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='vege*']dużo:shake: ja miałam 7 w tym godz wych :diabloti: jak ja dziękuję, że Nuka nie wchodzi do kałuż i innych rzeczek czy czegoś:evil_lol:[/QUOTE] PP, WOK, WF, godz.wych., polski, matma, biologia, chemia, angielski, niemiecki. Czyli jedna 10, zapomniałam, że mi WOK dochodzi :placz: Najgorzej będzie z polskim i WOKiem, jesli go będzie prowadziła moja polonistka, reszta to luz :eviltong: Quote
vege* Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Naklejka']PP, WOK, WF, godz.wych., polski, matma, biologia, chemia, angielski, niemiecki. Czyli jedna 10, zapomniałam, że mi WOK dochodzi :placz: Najgorzej będzie z polskim i WOKiem, jesli go będzie prowadziła moja polonistka, reszta to luz :eviltong:[/QUOTE] Ja WOK miałam w 1 kl, PP w drugiej, ale to jest banalne :evil_lol: Ja to miałam matme, polski, histę, biolę, religię, godz wych i wf ale z wf miałam zwolnienie to chodziłam sobie do domu, czyli miałam 6 przedmiotów :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 PP miałam teraz i mam jeszcze w przyszłym roku, ale to jest luz, godzina do spania :eviltong: Zastanawiam sie nad zwolnieniem z WF, na religię nie chodziłam nigdy w szkole, także 2h bezczynnego siedzenia też mi odpadają. Quote
vege* Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 U nas na PP na klasówkach było najlepiej, raz powiedzieliśmy całą klasą, że mieliśmy taaaaaakie trudne wypracowanie z polskiego, a sorka do nas "ojej na prawdę? a ja wam zrobiłam klasówkę, no dobrze to macie 10 min, otwórzcie sobie podręczniki i ile zdążycie spisać przez ten czas to wasze" :evil_lol: Fajną miałam sorkę, więc też prawie nic nie robiłam a nie wiem skąd się te 4 i 5 brały :evil_lol: Quote
Talucha Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 9 przedmiotów :mdleje: Ja będę miała takie tam 15 :lol: Quote
Naklejka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Talucha']9 przedmiotów :mdleje: Ja będę miała takie tam 15 :lol:[/QUOTE] Technikuuummm :eviltong: Ja nie mam lajtowego nauszyciela z PP :shake: Ale co to za problem napisać tych kilka kartkówek, czy sprawdzianów... Quote
IZMADO Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Co to w ogóle za przedmioty? WOK i PP? Ja miałam WOS (wiedza o społeczeństwie) oraz PO (przysposobienie obronne) :) Uświadomcie starszą koleżankę, proszę. Quote
Rinuś Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='IZMADO']Co to w ogóle za przedmioty? WOK i PP? Ja miałam WOS (wiedza o społeczeństwie) oraz PO (przysposobienie obronne) :) Uświadomcie starszą koleżankę, proszę.[/QUOTE] Ja co prawda mam 25 lat i dawno szkołę skończyła, ale wiem, że wOK to wiedza o kulturze,ale PP nie wiem :evil_lol: edit. podstawy przedsiębiorczości? Quote
IZMADO Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='Rinuś']Ja co prawda mam 25 lat i dawno szkołę skończyła, ale wiem, że wOK to wiedza o kulturze,ale PP nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako Wiedza o Kościele :eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to! Hehehe. Quote
angineuuka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='IZMADO']Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako[B] Wiedza o Kościele [/B]:eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to! Hehehe.[/QUOTE] hjahahahahahahahahahah :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='IZMADO']Noo, do tego doszłam ;) Choć najpierw rozwinęłam ten skrót jako [B]Wiedza o Kościele[/B] :eviltong: Ale później pisałyście o religii, więc pomyslałam, że to jednak nie to! Hehehe.[/QUOTE] HAHAHAA nie no jeszcze tego by brakowało :evil_lol: Quote
Recommended Posts