Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']fajnie sie takie coś wyczesuje :loveu:

widac lekka różnice ale sierść szczenięca / młodzieńcza różni sie troszke od dorosłego psa :roll:
[/QUOTE]

Ale te futro to już jest takie jak u dorosłego psa, tylko przy uszach miał szczenięcy włos ;)
Tamto zdjęcie było z maja, to z października
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-hZbrx4lUasc/UHw_gGJQpCI/AAAAAAAALk8/BtNs9_yKPJ0/s640/IMG_9751.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']eeee wydaje Ci sie na pewno ;)[/QUOTE]

Mam pokazać na dokładnych zdjęciach, że wygląda źle? :diabloti:

Muszę go wykąpać i wyczesać, powinien ten brązowy włos chociaż trochę wyjść...

Nie umiem nic na biologię :multi: idę się pociąć.... :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Mam pokazać na dokładnych zdjęciach, że wygląda źle? :diabloti:

Muszę go wykąpać i wyczesać, powinien ten brązowy włos chociaż trochę wyjść...

Nie umiem nic na biologię :multi: idę się pociąć.... :lol:[/QUOTE]
A co masz jakąś kartkówkę, klasówkę?

Posted

[quote name='vege*']A co masz jakąś kartkówkę, klasówkę?[/QUOTE]

Chyba nie, raczej jest w czwartek, ale muszę umieć cały metabolizm, enzymy do ćwiczeń :roll: Nic z lekcji nie zrozumiałam, na kilku mnie nie było i mam problem, głupie to strasznie :roll:

Posted

[quote name='IZMADO']Biologia jest cudowna!

Nie znacie się :P[/QUOTE]
:happy1:

Ja bym się z radością pouczyła biologi... Ale nie mam siły po robocie obejrzeć serialu, a co dopiero się uczyć :eviltong:

Posted

To był mój ukochany przedmiot w liceum. Studia też wybrałam biologiczne, choć nie związane ściśle z samą biologią. Teraz od 4 lat pracuję w podobnym temacie, choć jednak bliżej chemii. Nie jest źle, ale tęsknię za czymś związanym właśnie z przyrodą i środowiskiem.

Chyba poszukam nowej pracy.

Posted

Ciesz się, że w ogóle pracujesz w pokrewnym zawodzie. Ja studiowałam jedno, robię drugie, a ani jedno ani drugie z biologią nie ma nic wspólnego :eviltong:

Posted

No taki to pokrewny, że związany z uczelnią. I jak tak dłużej o tym pomyśleć, to chyba to jedyny wspólny mianownik (choć ja przemycam tej biologii tyle ile mogę :P)

Posted

Łojesu, mam internet, ciekawe na jak długo :evil_lol:

Kupiłam jakiś grzebień dla Jetsa i na razie się sprawdza, tylko mam odciski na dłoniach :lol:

Właściwie to nie wiem co się dzieje na dogo, bo jakoś ostatnio nie miałam czasu by tu wejść, a jak miałam ten czas, to padałam spać :eviltong:

Mój Szadonek :loveu:
[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419092_481950651884914_286952457_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Naklejka']Wykąpałam dzisiaj pieseczki :evil_lol: zimną wodą z węża ogrodowego :diabloti:

TOZ już po mnie jedzie :diabloti:[/QUOTE]

Już zglosiłam :diabloti:

czymu Cie w kaliszu nie było na wystawie ?? :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Już zglosiłam :diabloti:

czymu Cie w kaliszu nie było na wystawie ?? :eviltong:[/QUOTE]

Oj :diabloti:

Bo mam ciekawsze rzeczy do roboty :eviltong:

Zastanawiam się, czy nie pojechać do Krk na wystawę, ale chyba pojadę sobie ze znajomymi i Arnim do parku śląskiego na spacer :p

Posted

[quote name='Naklejka']Oj :diabloti:

Bo mam ciekawsze rzeczy do roboty :eviltong:

Zastanawiam się, czy nie pojechać do Krk na wystawę, ale chyba pojadę sobie ze znajomymi i Arnim do parku śląskiego na spacer :p[/QUOTE]

My do Krakowa nie jedziemy za daleko :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']My do Krakowa nie jedziemy za daleko :shake:[/QUOTE]

Ja mam blisko i tani autobus :eviltong: Ale wybieram Chorzów, bo nie mam z kim jechać do Krk.
Do Wrocławia może na wystawę pojadę, jak będę miała dobre połączenie i osobę do towarzystwa ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Ja mam blisko i tani autobus :eviltong: Ale wybieram Chorzów, bo nie mam z kim jechać do Krk.
Do Wrocławia może na wystawę pojadę, jak będę miała dobre połączenie i osobę do towarzystwa ;)[/QUOTE]

My myslimy nad Wrocławiem , ale późno coś w tym roku jest ta wystawa , zawsze była we wrzesniu ale zeby aż 29 tego to chyba nigdy ....