angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [IMG]http://szokblog.pl/ShareImages/1345020292510.jpg[/IMG]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: na miejscu niektórych właścicieli nie poszłabym z takim psem na wystawę :lol: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Angi'][IMG]http://szokblog.pl/ShareImages/1345020292510.jpg:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: na miejscu niektórych właścicieli nie poszłabym z takim psem na wystawę :lol:[/QUOTE] Muhahaha, KATO! :evil_lol: Ja też nie :diabloti: :lol: Puk, puk! Kto tam? Stany depresyjne! A tak w ogóle, to wyleczyłam się z tybetanów. Ostatnio o nich nie myślałam (byłam zajęta kimś innym i myślenie o psach, szczególnie o tybetanach, zeszło trochę na bok :roll: Jak chcę iść na studia, wyprowadzić się, to mogę zapomnieć o psim olbrzymku), nie miałam na to czasu, nie śledziłam molosów, stron www hodowców. I jakoś mi się już tak nie podobają... Nawet nie mam ochoty na kupno tybetana :P Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Twoje zdjęcia są lepsze , wyraźniejsze :loveu: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-5oE9VblM_L4/UX1fMvy2x8I/AAAAAAAARSU/y7mPPDXR9Gw/s640/IMG_2294.JPG[/url] oddałeś mi :mad::eviltong: Aleks ma racje , nie wchodz drugi raz do tej samej rzeki ! ;) Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka'] A tak w ogóle, to wyleczyłam się z tybetanów. Ostatnio o nich nie myślałam (byłam zajęta kimś innym i myślenie o psach, szczególnie o tybetanach, zeszło trochę na bok :roll: Jak chcę iść na studia, wyprowadzić się, to mogę zapomnieć o psim olbrzymku), nie miałam na to czasu, nie śledziłam molosów, stron www hodowców. I jakoś mi się już tak nie podobają... Nawet nie mam ochoty na kupno tybetana :P[/QUOTE] A ja nie potrafię się wyleczyć z Niufków, nie ma dnia, żebym o nich nie myślała, często mi się śnią, normalnie to mnie prześladuje ciągle :( [quote name='dOgLoV']Twoje zdjęcia są lepsze , wyraźniejsze :loveu: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-5oE9VblM_L4/UX1fMvy2x8I/AAAAAAAARSU/y7mPPDXR9Gw/s640/IMG_2294.JPG[/URL] oddałeś mi :mad::eviltong: Aleks ma racje , nie wchodz drugi raz do tej samej rzeki ! ;)[/QUOTE] A ty nie miałaś iść śpać xD Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']ona tera do roboty wyrusza! 8)[/QUOTE] A no fakt :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [QUOTE] A tak w ogóle, to wyleczyłam się z tybetanów. Ostatnio o nich nie myślałam (byłam zajęta kimś innym i myślenie o psach, szczególnie o tybetanach, zeszło trochę na bok [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] Jak chcę iść na studia, wyprowadzić się, to mogę zapomnieć o psim olbrzymku), nie miałam na to czasu, nie śledziłam molosów, stron www hodowców. I jakoś mi się już tak nie podobają... Nawet nie mam ochoty na kupno tybetana[/QUOTE] molosy nie istnieją! :evil_lol: na razie masz Jetsa, jeden tybek ci wystarczy :D Wiedz, że inni nie mają :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']oddałeś mi? :o[/QUOTE] oddałaś miało być :eviltong: [quote name='vege*']A ja nie potrafię się wyleczyć z Niufków, nie ma dnia, żebym o nich nie myślała, często mi się śnią, normalnie to mnie prześladuje ciągle :( A ty nie miałaś iść śpać xD[/QUOTE] Jak Cie Niufki prześladują to ja mam zdjęcia piękności niufkowych z dzisiaj , jutro u siebie wkleję :eviltong: no poszłam ale juz musiałam wstać bo praca czeka :eviltong: [quote name='Angi']ona tera do roboty wyrusza! 8)[/QUOTE] i ona sie bardzio z tego cieszy :roll: bardzoooo :roll: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] Jak Cie Niufki prześladują to ja mam zdjęcia piękności niufkowych z dzisiaj , jutro u siebie wkleję :eviltong: [/QUOTE] A nie możesz mi wysłać na pocztę teraz? :grins: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Ja się przez byłego z tybków wyleczyłam, bo nie było czasu na to, tylko z nim wiecznie psiałam na fejsie :eviltong: No i nie planuję tybka, bo chcę iść na studia, a kto wie gdzie i z kim wyląduję po studiach :P No nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki, powtarzam to sobie od jakiegoś czasu :D Najwyżej mogę z nim utrzymywać kontakt na zasadzie, cześć, cześć co tam, a nic ciekawego, na razie, pa! :evil_lol: Jutro na 7 do szkoły :placz: Do tej cholernej szkoły, do tych ludzi, na których nie mam ochoty patrzeć... :placz: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Niufciak']no i gdzie te foteczki z wystawy cooo? :)[/QUOTE] Są strone wcześniej, w linku ;) Dużo niufów było i kilka mi wpadło w oko, ale zdjęć nie robiłam, bo zimno było. Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Są strone wcześniej, w linku ;)[B] Dużo niufów było i kilka mi wpadło w oko[/B], [B]ale zdjęć nie robiłam,[/B] bo zimno było.[/QUOTE] :mad::mad::mad: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Ja się przez byłego z tybków wyleczyłam, bo nie było czasu na to, tylko z nim wiecznie psiałam na fejsie :eviltong: No i nie planuję tybka, bo chcę iść na studia, a kto wie gdzie i z kim wyląduję po studiach :P No nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki, powtarzam to sobie od jakiegoś czasu :D Najwyżej mogę z nim utrzymywać kontakt na zasadzie, cześć, cześć co tam, a nic ciekawego, na razie, pa! :evil_lol: Jutro na 7 do szkoły :placz: Do tej cholernej szkoły, do tych ludzi, na których nie mam ochoty patrzeć... :placz:[/QUOTE] Nie ma co teraz myśleć o tym co będzie i było , liczy się teraz. :) Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']Nie ma co teraz myśleć o tym co będzie i było , liczy się teraz. :)[/QUOTE] teraz nie mam nic :p Mieliśmy plany... jutro bym się pakowała do Wro.... Ehh, nie myśleć, nie myśleć :) Za dwa tygodnie jadę ze znajomymi nad jezioro, jeszcze chyba brat z ekipą pojedzie. Będzie się działo! :evil_lol: A i z głowy wypadnie to co powinno wypaść :D Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka'] Jutro na 7 do szkoły :placz: Do tej cholernej szkoły, do tych ludzi, na których nie mam ochoty patrzeć... :placz:[/QUOTE] Ja mogę się wyspać, ale cały tydzień będę musiała zakuwać angola i matę :placz: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']Ja mogę się wyspać, ale cały tydzień będę musiała zakuwać angola i matę :placz:[/QUOTE] Ehh, maturka... Mój brat ma wy**bane :evil_lol: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja też, ale boję się ustnego angola bo z języków jestem noga :/ ale francuski mi szedł super, lubiłam go, nie wiem dlaczego go nie wybrałam na maturę -.- Quote
Amber Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [QUOTE]A ja nie potrafię się wyleczyć z Niufków, nie ma dnia, żebym o nich nie myślała, często mi się śnią, normalnie to mnie prześladuje ciągle :-([/QUOTE] Spoko, ja tak miałam przez 19 lat przed Jarim, a teraz mam też po Jarim (tj. na bierząco mioty, krycia, krajowe, zagraniczne no i YT) z tym, że już nie ryczę przynajmniej oglądając to wszystko :eviltong: Quote
Aleks89 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja już w ogóle wyleczyłem się z dużych psów:diabloti:Po Lucasie nigdy więcej nic co waży więcej niż 20kg.Więc w grę wchodzi Stafik ,BC ,kelpie i na tym koniec:diabloti:Z jednej strony wielbie duże psy takie powyżej 35kg ,bo to wygląda itd. ale po 1 krótko żyją ,po drugie z dużych psów rajcują mnie tylko ON i Dobermany ,a jedno i drugie to niestety psychiczne porażki:evil_lol:zdrowotne też niestety.Więc pozostaje wziąć coś p...niętego ,ale małego:loveu: A ja zawsze marzyłem własnie o takim Szariku ,Cywilu czy Rin tin tinie i kurna no marzenie jak cholera:evil_lol:Jedno owczarkowate zachowywało się jak husky ,a drugie jak pit szkolony do walk z ADHD :diabloti:Tylko mój burdel collie ratuje sytuacje ,że w ogóle nadal chcę mieć kiedyś psy.:lol: Quote
omry Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 A ja napiszę odwrotnie :diabloti: Weszłam drugi raz to tej samej rzeki. Piąty roczek leci :razz: Quote
Amber Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 E, ja się szykuję na kolejnego samca dobermana. Taki ze mnie hardcore :eviltong: Oczywiście o ile mnie życie pozytywnie nie zaskoczy i nie kupię nic za życia Jariego, tylko wtedy to wiadomo, że sukę. Ale nic poniżej 30 kg. I nic co nie jest dobermanem :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Chciałabym znów mieć Collie... Chociaż, Alpina ma mega podobny charakter do jednej z moich collaczek :lol: Ale to jednak nie jest collie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='omry']A ja napiszę odwrotnie :diabloti: Weszłam drugi raz to tej samej rzeki. Piąty roczek leci :razz:[/QUOTE] W tym wypadku nawet nie ma szans. On nie chce, przecież sam stwierdził, że mnie tylko lubił, że po co być z kimś na siłę (tu ma rację) Tylko na cholerę się za mną uganiał tak się starał? A potem udawał, że jest OK, by za chwilę (dosłownie!) wyskoczyć z tekstem, że to bez sensu... Ja chyba też nie chcę już dużego psa, maks 20kg :) I raczej coś posłusznego, niezależne psiaki odpadają :eviltong: O dużym psie mogę pomyśleć jak będę mieszkała w domku, miała kogoś do pomocy (taaa... psiolubny facet...) i duzy samochód :lol: Quote
Recommended Posts