Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Aleks89']Mama siada pod tv ,stary na drugiej i mama wmawia sobie ,że to w nią jest dalej tak wpatrzony 20lat po ślubie.:evil_lol:[/QUOTE] hahah! dobre! :evil_lol: Zazwyczaj ja tam siadam, kiedy chcę z nimi pogadać, ale i tak mnie olewają :placz: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Angi']ej, ile Krystian ma lat? :evil_lol:[/QUOTE] zerknij se na fejsie :eviltong: Stary chop już :eviltong: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Angi']muhaha, myślałam że on starszy xD[/QUOTE] Haha, między nami nie ma wielkiej różnicy ;) I może dobrze :evil_lol: Fajnie się razem imprezuje :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='Naklejka']Haha, między nami nie ma wielkiej różnicy ;) I może dobrze :evil_lol: Fajnie się razem imprezuje :evil_lol:[/QUOTE] nie to co z siostrą? :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Angi']nie to co z siostrą? :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie mam siostry :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='Naklejka']Ja nie mam siostry :diabloti:[/QUOTE] Przepraszam, zapomniałam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='Artemida']a ja to co? :-([/QUOTE] obojniak :evil_lol: ? Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Artemida']a ja to co? :-([/QUOTE] Oj, przepraszam fejsbukowa siostrzyczko! :lol: Quote
Artemida Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Siostra Anety...i teraz do mnie się nie przyznaje :( Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Artemida']Siostra Anety...i teraz do mnie się nie przyznaje :([/QUOTE] Tu jesteś ta "lepsza siostra", bo "siostry" nie mam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 no to co fejsbukowe siostry, kiedy ruszamy na spacer? :evil_lol: Śniegu ni ma :grins: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Angi']no to co fejsbukowe siostry, kiedy ruszamy na spacer? :evil_lol: Śniegu ni ma :grins:[/QUOTE] Ale jest błoto :eviltong: najbliższe 3weekendy mam zajęte :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ej, szczerze to ja też :evil_lol: za tydzień święta, za dwa wystawa .. xd Quote
Naklejka Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='Angi']ej, szczerze to ja też :evil_lol: za tydzień święta, za dwa wystawa .. xd[/QUOTE] Wystawa, a dzień przed wystawą jadę na mecz :lol: Jednak przeziębienie mnie pokonało :p poszłam do szkoły tylko na poprawę biologii, jeszcze bym zaspała... :roll: Wstałam przed 8, a o 8:15 stałam już na przystanku :grins: Teraz tylko ciepła herbata i do łóżka. Potrzebuję jakiś pomysłów, czego i jak uczyć Arniego. Sztuczki, coś związane z frisbee? Bo ja nie mam pomysłu :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Naucz go puszczania bąbelków pod wodą :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='Angi']Naucz go puszczania bąbelków pod wodą :evil_lol:[/QUOTE] On nie lubi wody :evil_lol: ooo wiem, to z szybą jest fajne :evil_lol: tylko nie wiem jaką komendę na to dać (z tym to ja mam wieczny problem :lol:) Quote
Anecioreczek Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 chodzi ci o make the face? hm ja bym na to dała chyba poprostu komende targetowaną :p albo "rób debila" :D Quote
Naklejka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Anecioreczek']chodzi ci o make the face? hm ja bym na to dała chyba poprostu komende targetowaną :p albo "rób debila" :D[/QUOTE] Chyba, ja w tym nie siedzę, więc nie wiem :P Nie znam się na sportach, sztuczkach itd. "rób debila" dobre, tylko on nie musi go robić, on nim jest :evil_lol: Szykuje mi się wycieczka do Wrocławia z Arnim :evil_lol: Chociaż nie wiem czy to dobry pomysł :eviltong: Quote
Naklejka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='milka556']Proszę o więcej świnek :D[/QUOTE] Na razie nic nie zrobię, bo nie mam na to siły ;) Sprawdzałam właśnie jak zachowuje się Arni pozostawiony sam w kuchni. Na początku był zamknięty na 15min, pierwsze 7min skakał po blatach, chodził, piszczał, stał pod drzwiami i nasłuchiwał, potem się położył. Następnie został sam na 30min, pierwsze 5min coś tam chodził, sięgał po blatach, a potem się położył i spał ;) Czyli jest szansa na to, że będzie mógł zostać sam na dłużej, ale dam mu jakąś kość do obgryzania :D Rok temu robił demolki, wydrapał lub wygryzł dziurę w drzwiach :cool3: Quote
Ty$ka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Wooow, to zrobił ogromne postępy :) Gratuluję ;P Quote
Naklejka Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Ty$ka']Wooow, to zrobił ogromne postępy :) Gratuluję ;P[/QUOTE] I bardzo mnie to cieszy, czyli może jechać ze mną do Wro, a jak będzie musiał zostać sam, to dostanie kość i zamkniemy go w toalecie :evil_lol: Quote
Recommended Posts