Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']Mama siada pod tv ,stary na drugiej i mama wmawia sobie ,że to w nią jest dalej tak wpatrzony 20lat po ślubie.:evil_lol:[/QUOTE]

hahah! dobre! :evil_lol:
Zazwyczaj ja tam siadam, kiedy chcę z nimi pogadać, ale i tak mnie olewają :placz:

Posted

[quote name='Angi']muhaha, myślałam że on starszy xD[/QUOTE]

Haha, między nami nie ma wielkiej różnicy ;) I może dobrze :evil_lol: Fajnie się razem imprezuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']no to co fejsbukowe siostry, kiedy ruszamy na spacer? :evil_lol:
Śniegu ni ma :grins:[/QUOTE]

Ale jest błoto :eviltong: najbliższe 3weekendy mam zajęte :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ej, szczerze to ja też :evil_lol:
za tydzień święta, za dwa wystawa .. xd[/QUOTE]

Wystawa, a dzień przed wystawą jadę na mecz :lol:

Jednak przeziębienie mnie pokonało :p poszłam do szkoły tylko na poprawę biologii, jeszcze bym zaspała... :roll: Wstałam przed 8, a o 8:15 stałam już na przystanku :grins:
Teraz tylko ciepła herbata i do łóżka.

Potrzebuję jakiś pomysłów, czego i jak uczyć Arniego. Sztuczki, coś związane z frisbee? Bo ja nie mam pomysłu :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']Naucz go puszczania bąbelków pod wodą :evil_lol:[/QUOTE]

On nie lubi wody :evil_lol:
ooo wiem, to z szybą jest fajne :evil_lol: tylko nie wiem jaką komendę na to dać (z tym to ja mam wieczny problem :lol:)

Posted

[quote name='Anecioreczek']chodzi ci o make the face?

hm ja bym na to dała chyba poprostu komende targetowaną :p albo "rób debila" :D[/QUOTE]

Chyba, ja w tym nie siedzę, więc nie wiem :P
Nie znam się na sportach, sztuczkach itd.

"rób debila" dobre, tylko on nie musi go robić, on nim jest :evil_lol:

Szykuje mi się wycieczka do Wrocławia z Arnim :evil_lol: Chociaż nie wiem czy to dobry pomysł :eviltong:

Posted

[quote name='milka556']Proszę o więcej świnek :D[/QUOTE]

Na razie nic nie zrobię, bo nie mam na to siły ;)

Sprawdzałam właśnie jak zachowuje się Arni pozostawiony sam w kuchni.
Na początku był zamknięty na 15min, pierwsze 7min skakał po blatach, chodził, piszczał, stał pod drzwiami i nasłuchiwał, potem się położył.
Następnie został sam na 30min, pierwsze 5min coś tam chodził, sięgał po blatach, a potem się położył i spał ;)

Czyli jest szansa na to, że będzie mógł zostać sam na dłużej, ale dam mu jakąś kość do obgryzania :D

Rok temu robił demolki, wydrapał lub wygryzł dziurę w drzwiach :cool3:

Posted

[quote name='Ty$ka']Wooow, to zrobił ogromne postępy :) Gratuluję ;P[/QUOTE]

I bardzo mnie to cieszy, czyli może jechać ze mną do Wro, a jak będzie musiał zostać sam, to dostanie kość i zamkniemy go w toalecie :evil_lol: