Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Angi napisał(a):ucz się ucz. :> Staram się :D Ale kiepsko mi to wychodzi :eviltong: No ale weterynaria czeka! :evil_lol: HA HA HA Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Naklejka napisał(a):Staram się :D Ale kiepsko mi to wychodzi :eviltong: No ale weterynaria czeka! :evil_lol: HA HA HA Odpuściłam po pierwszym roku w LO ! przerosła mnie ilość materiału do opanowania..i zniechęciła Pani od chemii,która nie umie uczyć ;/ Quote
Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Odpuściłam po pierwszym roku w LO ! przerosła mnie ilość materiału do opanowania..i zniechęciła Pani od chemii,która nie umie uczyć ;/ A dla mnie LO to pikuś, tylko ja motywacji tutaj nie mam ;) Chociaż ostatnio wpały mi dobre ocenki z biologii, to mam ochotę na więcej i więcej :evil_lol: Płazy na 5 się wyuczę :loveu: A z chemią... no u mnie też nie najlepiej, ale mam drugą nauczycielkę, na którą bardzo liczę :) Bardzo motywuje do pracy, świetnie uczy :) niestety podejście nauczycieli wiele psuje... :roll: Quote
vege* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Aleksandra95 napisał(a):cholera,ja to dnia wagarowicza chyba w tym roku nie będę obchodziła :D opuściłam 4 lekcje matmy pod rząd z nowymi tematami i nawet nie wiem o co tam chodzi :o :grins: Ja nawet jak żadnej maty nie opuszczam to i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Na pewno maturę z biologii będę zdawać,ale w jakim zakresie,to jeszcze nie wiem :) Quote
Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 vege* napisał(a):Ja nawet jak żadnej maty nie opuszczam to i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol: z poprzednim nauczycielem mogłam nie chodzić na lekcje, nie robić zadań domowych, a wszystko pięknie rozumiałam i 4, 5 się dostawało, a był wymagający :) A teraz nawet jak chodzę to nic nie rozumiem, zadań domowych nie umiem zrobić :evil_lol: No może nie do końca, bo dostaję 3, a jakiś czas temu 5 wpadła :D no ale z ostatniego sprawdzianu 1... ale ogarnę to i będzie 3/4 :D Ola, ja biologię i chemię na rozszerzeniu. Tylko ta chemia mnie przeraża, bo w tym momencie niewiele robimy na lekcjach- wszystko w moich rękach, albo sama się przygotuję (oczywiście przy małej pomocy drugiej nauczycielki) albo oleję sprawę i nie zdam ;) Quote
vege* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Naklejka napisał(a):z poprzednim nauczycielem mogłam nie chodzić na lekcje, nie robić zadań domowych, a wszystko pięknie rozumiałam i 4, 5 się dostawało, a był wymagający :) A teraz nawet jak chodzę to nic nie rozumiem, zadań domowych nie umiem zrobić :evil_lol: Mam to samo :evil_lol: Ja po prostu jestem tępa z matmy -.- Quote
Aleksa. Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Naklejka napisał(a):z poprzednim nauczycielem mogłam nie chodzić na lekcje, nie robić zadań domowych, a wszystko pięknie rozumiałam i 4, 5 się dostawało, a był wymagający :) A teraz nawet jak chodzę to nic nie rozumiem, zadań domowych nie umiem zrobić :evil_lol: No może nie do końca, bo dostaję 3, a jakiś czas temu 5 wpadła :D no ale z ostatniego sprawdzianu 1... ale ogarnę to i będzie 3/4 :D Ola, ja biologię i chemię na rozszerzeniu. Tylko ta chemia mnie przeraża, bo w tym momencie niewiele robimy na lekcjach- wszystko w moich rękach, albo sama się przygotuję (oczywiście przy małej pomocy drugiej nauczycielki) albo oleję sprawę i nie zdam ;) Ja tez takie miałam plany, ale nie dałam rady :) Mam nadzieję, że Tobie się uda.:) Quote
angineuuka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Musi się udać, bo kto mi psy za friko będzie leczył?:evil_lol: do Kamila nie będę chodzić xD Quote
Naklejka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 vege* napisał(a):Mam to samo :evil_lol: Ja po prostu jestem tępa z matmy -.- Ja pierwszy raz mam problem z matmą... może trochę z mojej winy... Aleksandra95 napisał(a):Ja tez takie miałam plany, ale nie dałam rady :) Mam nadzieję, że Tobie się uda.:) :D może... zobaczymy ;) Angi napisał(a):Musi się udać, bo kto mi psy za friko będzie leczył?:evil_lol: do Kamila nie będę chodzić xD No a jak! :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/FilmikiZPsamiWRoliGOwnej?authkey=Gv1sRgCJfWyOiQq4ykyQE#5857116468435174082 Ten pies nie ma mózgu, na filmiku tylko część kiedy w miarę ogarniał :eviltong: A i tego się wczoraj nauczył :evil_lol: https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/FilmikiZPsamiWRoliGOwnej?authkey=Gv1sRgCJfWyOiQq4ykyQE#5857128272497791506 Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Aleks89 napisał(a):Zajebisty jest :) :grins: Wyrobił się, gdyby się jeszcze tak nie ekscytował innymi psami na spacerach to by było super :D Muszę jeszcze sprawdzić jak się będzie zachowywał w domu zostawiony bez opieki. Bo do tej pory zostawał sam tylko z Jetsanem, a głownie i tak siedzi w ogrodzie. A pojedzie ze mną kiedyś do Wrocławia więc niewykluczone, że będzie musiał zostać sam w mieszkaniu... Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ale mu super kita lata :loveu: szybko sie uczy ;) ale zastanawia mnie jedno , jak Wy patrzycie na Tv siedząc tyłem do niego ??:diabloti: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):Ale mu super kita lata :loveu: szybko sie uczy ;) ale zastanawia mnie jedno , jak Wy patrzycie na Tv siedząc tyłem do niego ??:diabloti: Zależy jak kiedy i co, bo do tej pory piesków nie umie olać na spacerze :mad: Mamy dwie kanapy w pokoju, nie pytaj dlaczego, bo to skomplikowane :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Angi napisał(a):a ja zapytam, dlaczego? XD :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Naklejka Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Angi napisał(a):a ja zapytam, dlaczego? XD bo tak, jest i kij ci do tego :diabloti: Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 powieście nad druga kanapą drugie tv i nie bedzie zbednych pytań :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):powieście nad druga kanapą drugie tv i nie bedzie zbednych pytań :diabloti: hahahahhahahahahahaha :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Mama siada pod tv ,stary na drugiej i mama wmawia sobie ,że to w nią jest dalej tak wpatrzony 20lat po ślubie.:evil_lol: Quote
Recommended Posts