Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Staram się :D Ale kiepsko mi to wychodzi :eviltong:
No ale weterynaria czeka! :evil_lol: HA HA HA

Odpuściłam po pierwszym roku w LO ! przerosła mnie ilość materiału do opanowania..i zniechęciła Pani od chemii,która nie umie uczyć ;/

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Odpuściłam po pierwszym roku w LO ! przerosła mnie ilość materiału do opanowania..i zniechęciła Pani od chemii,która nie umie uczyć ;/

A dla mnie LO to pikuś, tylko ja motywacji tutaj nie mam ;)
Chociaż ostatnio wpały mi dobre ocenki z biologii, to mam ochotę na więcej i więcej :evil_lol: Płazy na 5 się wyuczę :loveu:
A z chemią... no u mnie też nie najlepiej, ale mam drugą nauczycielkę, na którą bardzo liczę :) Bardzo motywuje do pracy, świetnie uczy :)
niestety podejście nauczycieli wiele psuje... :roll:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
cholera,ja to dnia wagarowicza chyba w tym roku nie będę obchodziła :D opuściłam 4 lekcje matmy pod rząd z nowymi tematami i nawet nie wiem o co tam chodzi :o :grins:

Ja nawet jak żadnej maty nie opuszczam to i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
Ja nawet jak żadnej maty nie opuszczam to i tak nie wiem o co chodzi :evil_lol:

z poprzednim nauczycielem mogłam nie chodzić na lekcje, nie robić zadań domowych, a wszystko pięknie rozumiałam i 4, 5 się dostawało, a był wymagający :)
A teraz nawet jak chodzę to nic nie rozumiem, zadań domowych nie umiem zrobić :evil_lol: No może nie do końca, bo dostaję 3, a jakiś czas temu 5 wpadła :D no ale z ostatniego sprawdzianu 1... ale ogarnę to i będzie 3/4 :D

Ola, ja biologię i chemię na rozszerzeniu. Tylko ta chemia mnie przeraża, bo w tym momencie niewiele robimy na lekcjach- wszystko w moich rękach, albo sama się przygotuję (oczywiście przy małej pomocy drugiej nauczycielki) albo oleję sprawę i nie zdam ;)

Posted

Naklejka napisał(a):
z poprzednim nauczycielem mogłam nie chodzić na lekcje, nie robić zadań domowych, a wszystko pięknie rozumiałam i 4, 5 się dostawało, a był wymagający :)
A teraz nawet jak chodzę to nic nie rozumiem, zadań domowych nie umiem zrobić :evil_lol:

Mam to samo :evil_lol: Ja po prostu jestem tępa z matmy -.-

Posted

Naklejka napisał(a):
A teraz nawet jak chodzę to nic nie rozumiem, zadań domowych nie umiem zrobić :evil_lol: No może nie do końca, bo dostaję 3, a jakiś czas temu 5 wpadła :D no ale z ostatniego sprawdzianu 1... ale ogarnę to i będzie 3/4 :D

Ola, ja biologię i chemię na rozszerzeniu. Tylko ta chemia mnie przeraża, bo w tym momencie niewiele robimy na lekcjach- wszystko w moich rękach, albo sama się przygotuję (oczywiście przy małej pomocy drugiej nauczycielki) albo oleję sprawę i nie zdam ;)

Ja tez takie miałam plany, ale nie dałam rady :) Mam nadzieję, że Tobie się uda.:)

Posted

vege* napisał(a):
Mam to samo :evil_lol: Ja po prostu jestem tępa z matmy -.-

Ja pierwszy raz mam problem z matmą... może trochę z mojej winy...
Aleksandra95 napisał(a):
Ja tez takie miałam plany, ale nie dałam rady :) Mam nadzieję, że Tobie się uda.:)

:D może... zobaczymy ;)
Angi napisał(a):
Musi się udać, bo kto mi psy za friko będzie leczył?:evil_lol: do Kamila nie będę chodzić xD

No a jak! :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Zajebisty jest :)

:grins:

Wyrobił się, gdyby się jeszcze tak nie ekscytował innymi psami na spacerach to by było super :D
Muszę jeszcze sprawdzić jak się będzie zachowywał w domu zostawiony bez opieki. Bo do tej pory zostawał sam tylko z Jetsanem, a głownie i tak siedzi w ogrodzie.
A pojedzie ze mną kiedyś do Wrocławia więc niewykluczone, że będzie musiał zostać sam w mieszkaniu...

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale mu super kita lata :loveu:

szybko sie uczy ;)

ale zastanawia mnie jedno , jak Wy patrzycie na Tv siedząc tyłem do niego ??:diabloti:

Zależy jak kiedy i co, bo do tej pory piesków nie umie olać na spacerze :mad:

Mamy dwie kanapy w pokoju, nie pytaj dlaczego, bo to skomplikowane :evil_lol: