gluchypies Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='Olena84']Jupi, matek z wątku Aramiska, który znalazł dom, deklaruje 50zł miesięcznie - tak, tak, możecie i mnie podziękować za to :B-fly::evil_lol:. Poproszę o jego numer konta, może ktoś ma jeszcze zapisany? Wow, ale super!! Ekstra!!!! :sweetCyb: Quote
gluchypies Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Na koncie Magisia jest w tym momencie[SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2] 216,91zł, z bazarku który trwa już jest 181 zł :multi: czyli razem 397, jak dojdzie stała od matek 50 zł, to będzie idealnie na pokrycie hoteliku za maj 2014. Mam nadzieję, że z bazarku uzbiera się więcej, żeby zdążyć zebrać kasę na hotelik za czerwiec 2014... Quote
Tymonka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Mi się jeden bazarek kończy właśnie będzie kilka złotych , no i trwa ciasteczkowy też m.in. na magika :) Quote
bea100 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='gluchypies']...Mam nadzieję, że z bazarku uzbiera się więcej, żeby zdążyć zebrać kasę na hotelik za czerwiec 2014... Mam też nadzieję na dalsze licytacje, na razie ładnie się nam bazarek rozwija :) PS Brawo Olenka, brawo matek :loveu: To duży zastrzyk miesięczny i zawsze lżej... Brawo Anja, z takim wsparciem powinniśmy dać radę w czerwcu :) Quote
gluchypies Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Myślę, że o czerwiec nie ma się co martwić. A ja jeszcze przecież mam w zanadrzu loterię z super fantem od bea100! Przygotuję, jak zakończy się obecny bazarek i troszkę "dychnę" ;) Świetną wiadomością jest to, że co miesiąc będzie lżej dzięki stałej deklaracji od matek :) Dziękujemy bardzo, no i zapraszamy na wątek. Anja2201, może wpisz w poście rozliczeniowym na górze, kto wpłaca teraz stałe deklaracje, będzie łatwiej to znaleźć? Bo ja zawsze czytam te stare stałe, a potem sprawdzam, kto teraz wpłaca, a kto się wykruszył. No i deklarację od matek by się w tym ujęło, będzie dużo lepiej to wyglądać :) Quote
Tymonka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='gluchypies']Myślę, że o czerwiec nie ma się co martwić. A ja jeszcze przecież mam w zanadrzu loterię z super fantem od bea100! Przygotuję, jak zakończy się obecny bazarek i troszkę "dychnę" ;) Świetną wiadomością jest to, że co miesiąc będzie lżej dzięki stałej deklaracji od matek :) Dziękujemy bardzo, no i zapraszamy na wątek. Anja2201, może wpisz w poście rozliczeniowym na górze, kto wpłaca teraz stałe deklaracje, będzie łatwiej to znaleźć? Bo ja zawsze czytam te stare stałe, a potem sprawdzam, kto teraz wpłaca, a kto się wykruszył. No i deklarację od matek by się w tym ujęło, będzie dużo lepiej to wyglądać :) W weekend postaram się wszystko nadrobić :) Quote
gluchypies Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Anja2201 napisał(a):W weekend postaram się wszystko nadrobić :) Oki, to w takim razie jeszcze Cię pomolestuję od razu o fotki :) Machnij chociaż ze dwie Magisia i Kamy :p Napiszę pw do osób, które co jakiś czas wspomagają Magisia, czy nie byłyby chętne zdecydować się na stałe deklaracje, chociażby czasowe :) Może się uda coś więcej stałych zyskać. Quote
Olena84 Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Mam nadzieje, że matek pojawi się na wątku, zawsze to jeden facet więcej na dogo :evil_lol:. a ja znowu bede robić bazarek, bo dostalam troche nowych ciuszkow i bedzie i na Magika Quote
gluchypies Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 O matek to facet, no nieźle ;) Mało tu facetów hehehe ;) Super, że będziesz robić bazarek i uwzględnisz Magika :p Quote
gluchypies Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Wyróżnione ogłoszenie Magika i Kamy na olx: http://olx.pl/oferta/kama-i-magik-przyjazn-to-nie-jest-puste-slowo-CID103-ID69IBt.html Gumtree: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/piotrkow-trybunalski/kama-i-magik-przyjazn-to-nie-jest-puste-slowo-601197312 Quote
Ayame Nishijima Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Zaglądam w przerwie w pracy. Pozdrówki dla wszystkich w upalny dzień. Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Anja2201 napisał(a):Magik dziękuję za ogłoszenia :):) Będzie więcej ogłoszeń, ale muszę czas na to skądś wydobyć ;) Quote
Tymonka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Oj znam ten problem z czasem , ja dopiero usiadłam do śniadania , a wstałam po 6 . Szczególnie teraz jak sezon ziołowo - przetworowy się zaczął to z czasem ciężko , wczoraj prawie do północy truskawki kładłam do słoików i koper kroiłam :shake: Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Anja2201 napisał(a):Szczególnie teraz jak sezon ziołowo - przetworowy się zaczął to z czasem ciężko , wczoraj prawie do północy truskawki kładłam do słoików i koper kroiłam :shake: Ja niestety nie mam czasu na takie rzeczy :( Choć bardzo bym chciała porobić trochę przetworów, truskawki pozamrażać na zimę, potem sosy pomidorowe, albo pyszne dżemy zrobić etc. Niestety nie mam kiedy :( ps. Aniu, pamiętaj o fotkach plissssss :calus: Quote
Tymonka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 gluchypies napisał(a):Ja niestety nie mam czasu na takie rzeczy :( Choć bardzo bym chciała porobić trochę przetworów, truskawki pozamrażać na zimę, potem sosy pomidorowe, albo pyszne dżemy zrobić etc. Niestety nie mam kiedy :( ps. Aniu, pamiętaj o fotkach plissssss :calus: Pod koniec lata planuję duży bazar z przetworami i ziołami więc będzie można kupić :) Foty właśnie obrabiam , będą wieczorem :) Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 oooo super bazar zatem szykujesz, ekstra! :) Czekam zatem na fotki :loveu: Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Czy to któraś z cioteczek tu z dogo odsłaniała telefon w ogłoszeniu na olx Magika i Kamy? Proszę mi się tu przyznać szybciutko... Quote
Olena84 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 gluchypies napisał(a):Czy to któraś z cioteczek tu z dogo odsłaniała telefon w ogłoszeniu na olx Magika i Kamy? Proszę mi się tu przyznać szybciutko... To nie ja! Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='Olena84']To nie ja! Cieszy mnie to :) Czy ktoś inny ma coś do powiedzenia, hę? ps. Jak nie, to melduję, że ktoś wziął numer do Magika i Kamy... Quote
matek Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Facet Matek wita wszystkich. :) Właśnie wpłaciłem swoją deklarację. Jakby pieniądze nie doszły, proszę pisać. Pozdrowienia dla psiaka. Quote
gluchypies Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 matek napisał(a):Facet Matek wita wszystkich. :) Właśnie wpłaciłem swoją deklarację. Jakby pieniądze nie doszły, proszę pisać. Pozdrowienia dla psiaka. Witaj Matek, jak dojdą pieniądze, to Anja2201 potwierdzi i będą też w rozliczeniu :) Bardzo dziękujemy za Twoją deklarację i za odwiedziny. Zapraszamy częściej na wątek. Quote
Tymonka Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='matek']Facet Matek wita wszystkich. :) Właśnie wpłaciłem swoją deklarację. Jakby pieniądze nie doszły, proszę pisać. Pozdrowienia dla psiaka. Witamy :) Jak tylko pieniążki dotrą potwierdzę ): Zabrali mi wczoraj prąd i wodę , więc zdjęcia są dopiero dzisiaj , nie wiem czemu Magik na zdjęciach najładniej wygląda jak mu tylko głowę widać (nie żeby cały był nie ładny ) .Następnym razem muszę TZ zatrudnić ,żeby im ze mną zdjęcia porobił bo te już się nudne robią . Quote
gluchypies Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 To ostatnie super, bardzo mi się podoba! Taki radosny Magik :loveu: Quote
sharka Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 a ja wciąż zauroczona jestem jego łapinkami (no pysiem oczywiście też ) :p Quote
Recommended Posts