Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Jupi, matek z wątku Aramiska, który znalazł dom, deklaruje 50zł miesięcznie - tak, tak, możecie i mnie podziękować za to :B-fly::evil_lol:.
Poproszę o jego numer konta, może ktoś ma jeszcze zapisany?

Wow, ale super!! Ekstra!!!! :sweetCyb:

Posted

Na koncie Magisia jest w tym momencie[SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2] 216,91zł, z bazarku który trwa już jest 181 zł :multi:

czyli razem 397, jak dojdzie stała od matek 50 zł, to będzie idealnie na pokrycie hoteliku za maj 2014.

Mam nadzieję, że z bazarku uzbiera się więcej, żeby zdążyć zebrać kasę na hotelik za czerwiec 2014...

Posted

[quote name='gluchypies']...Mam nadzieję, że z bazarku uzbiera się więcej, żeby zdążyć zebrać kasę na hotelik za czerwiec 2014...

Mam też nadzieję na dalsze licytacje, na razie ładnie się nam bazarek rozwija :)

PS
Brawo Olenka, brawo matek :loveu: To duży zastrzyk miesięczny i zawsze lżej...

Brawo Anja, z takim wsparciem powinniśmy dać radę w czerwcu :)

Posted

Myślę, że o czerwiec nie ma się co martwić. A ja jeszcze przecież mam w zanadrzu loterię z super fantem od bea100! Przygotuję, jak zakończy się obecny bazarek i troszkę "dychnę" ;)

Świetną wiadomością jest to, że co miesiąc będzie lżej dzięki stałej deklaracji od matek :) Dziękujemy bardzo, no i zapraszamy na wątek.

Anja2201, może wpisz w poście rozliczeniowym na górze, kto wpłaca teraz stałe deklaracje, będzie łatwiej to znaleźć? Bo ja zawsze czytam te stare stałe, a potem sprawdzam, kto teraz wpłaca, a kto się wykruszył. No i deklarację od matek by się w tym ujęło, będzie dużo lepiej to wyglądać :)

Posted

[quote name='gluchypies']Myślę, że o czerwiec nie ma się co martwić. A ja jeszcze przecież mam w zanadrzu loterię z super fantem od bea100! Przygotuję, jak zakończy się obecny bazarek i troszkę "dychnę" ;)

Świetną wiadomością jest to, że co miesiąc będzie lżej dzięki stałej deklaracji od matek :) Dziękujemy bardzo, no i zapraszamy na wątek.

Anja2201, może wpisz w poście rozliczeniowym na górze, kto wpłaca teraz stałe deklaracje, będzie łatwiej to znaleźć? Bo ja zawsze czytam te stare stałe, a potem sprawdzam, kto teraz wpłaca, a kto się wykruszył. No i deklarację od matek by się w tym ujęło, będzie dużo lepiej to wyglądać :)

W weekend postaram się wszystko nadrobić :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
W weekend postaram się wszystko nadrobić :)

Oki, to w takim razie jeszcze Cię pomolestuję od razu o fotki :) Machnij chociaż ze dwie Magisia i Kamy :p

Napiszę pw do osób, które co jakiś czas wspomagają Magisia, czy nie byłyby chętne zdecydować się na stałe deklaracje, chociażby czasowe :) Może się uda coś więcej stałych zyskać.

Posted

Mam nadzieje, że matek pojawi się na wątku, zawsze to jeden facet więcej na dogo :evil_lol:.
a ja znowu bede robić bazarek, bo dostalam troche nowych ciuszkow i bedzie i na Magika

Posted

Oj znam ten problem z czasem , ja dopiero usiadłam do śniadania , a wstałam po 6 . Szczególnie teraz jak sezon ziołowo - przetworowy się zaczął to z czasem ciężko , wczoraj prawie do północy truskawki kładłam do słoików i koper kroiłam :shake:

Posted

Anja2201 napisał(a):
Szczególnie teraz jak sezon ziołowo - przetworowy się zaczął to z czasem ciężko , wczoraj prawie do północy truskawki kładłam do słoików i koper kroiłam :shake:

Ja niestety nie mam czasu na takie rzeczy :( Choć bardzo bym chciała porobić trochę przetworów, truskawki pozamrażać na zimę, potem sosy pomidorowe, albo pyszne dżemy zrobić etc. Niestety nie mam kiedy :(

ps. Aniu, pamiętaj o fotkach plissssss :calus:

Posted

gluchypies napisał(a):
Ja niestety nie mam czasu na takie rzeczy :( Choć bardzo bym chciała porobić trochę przetworów, truskawki pozamrażać na zimę, potem sosy pomidorowe, albo pyszne dżemy zrobić etc. Niestety nie mam kiedy :(

ps. Aniu, pamiętaj o fotkach plissssss :calus:

Pod koniec lata planuję duży bazar z przetworami i ziołami więc będzie można kupić :)

Foty właśnie obrabiam , będą wieczorem :)

Posted

gluchypies napisał(a):
Czy to któraś z cioteczek tu z dogo odsłaniała telefon w ogłoszeniu na olx Magika i Kamy? Proszę mi się tu przyznać szybciutko...

To nie ja!

Posted

Facet Matek wita wszystkich. :)
Właśnie wpłaciłem swoją deklarację. Jakby pieniądze nie doszły, proszę pisać.
Pozdrowienia dla psiaka.

Posted

matek napisał(a):
Facet Matek wita wszystkich. :)
Pozdrowienia dla psiaka.

Witaj Matek, jak dojdą pieniądze, to Anja2201 potwierdzi i będą też w rozliczeniu :) Bardzo dziękujemy za Twoją deklarację i za odwiedziny. Zapraszamy częściej na wątek.

Posted

[quote name='matek']Facet Matek wita wszystkich. :)
Pozdrowienia dla psiaka.

Witamy :) Jak tylko pieniążki dotrą potwierdzę ):

Zabrali mi wczoraj prąd i wodę , więc zdjęcia są dopiero dzisiaj , nie wiem czemu Magik na zdjęciach najładniej wygląda jak mu tylko głowę widać (nie żeby cały był nie ładny ) .Następnym razem muszę TZ zatrudnić ,żeby im ze mną zdjęcia porobił bo te już się nudne robią .