Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy Pani Ani T. bardzo bardzo i proponuję z miejsca, aby ta deklaracja poszła na Antka...jest w dramatycznej sytuacji finansowej, brakuje mu 85 zł stałych deklaracji.
mamanabank pewnie się zgodzisz??

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przekazałyśmy dla Antka i Kory 12 puszek 1250g od Oski i 10kg suchej karmy od Andzike i Aikowo.
Bardzo dziękujemy w imieniu psiaków jeszcze raz.

Edited by mamanabank
  • 2 weeks later...
Posted

Zmieniająca się jak w kalejdoskopie rzeczywistość czasem przerasta możliwości człowieka. W ciągu jednej doby odeszła Florcia i Kora znalazła dom. Byliśmy przy Florci, tak jak cała Twoja Rodzina Sylwia, bo to był zaszczyt być przy niej do końca. I chyba nikt z nas nie wyobraża sobie, że mogłoby być inaczej... Do mnie jeszcze nie dociera, że Florcia już nigdy nie wyjdzie mi na spotkanie. Była stałym elementem krajobrazu w Lasku Brzozowym i tak właśnie sobie ją cały czas wyobrażam, tak jak ją nazywałam, jak ogrodową gąsienicę sunącą powolutku to tu, to tam... ech...

.....................................................................................................
.....................................................................................................

[SIZE=1][SIZE=5]KORA
[SIZE=2]
znalazła dom :multi:

w hoteliku UMilki od sierpnia 2010 roku
do lutego 2012 roku[SIZE=2]