Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figafiga']Sunie mix labradorki szukające domu, są młodziutkie...i kochane!!siostry :-)

Biszkoptowa damulka

Czarna perła

Z takich aktualności. Czarna sunia została adoptowana bezpośrednio od właściciela. Adopcja biszkoptowej odbywała się za naszym pośrednictwem. Emma, tak ma teraz na imię sunia, trafiła do mojej znajomej z pracy. P. Jadzia zaprasza oczywiście na wizytę poadopcyjną. Sunia przed adopcją została wysterylizowana i zaszczepiona. Koszt zabiegów to 415zł
Ze zbiórki udało się zebrać 190zł:
100zł Ewa z Łowicza
70zł Iza z Łowicza
20zł Kasia z Łowicza
225zł Ja
Emma będzie miała pomieszczenie (pokój) w domu z bezpośrednim wyjściem na podwórze.

Posted

Wujku super informacje!!Wspaniała robota :-)

A tymczasem smutne wieści...w związku z podniesieniem od kwietnia opłat za hotelik za Korę i Antka z 200 zł na 250 zł poszukujemy pieniążków na deklaracje...

Korze 5 zł
Antkowi 85 zł

Posted

Figa przypomnij mi, gdy będziesz robiła zdjęcia do bazarku, żebym przekazała Ci zegarek i książkowy kalendarz z psami i kotami RC od Juldan, dobrze? Kalendarz koniecznie! Widziałaś te fanty?

Posted

Tak potwierdzam odbiór puszek dla moich dziewczynek!bardzo Dziękuję!i jeszcze mam dobrą wiadomość nasza Ania T.przelała 20zł na deklarację stałą dla psiaka z naszej 7!!wybierzcie dla którego, wpłaty będą stałe co miesiąc!!Aniu bardzo Dziękujemy!!