Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baszon']Maciejko kochana ! (tak też mówię do mojego kotowatego :) ) Jak dobrze, że wyłazi z Ciebie PIES!!! Zdrowiejesz, kochany! Ciotka posłała grosik... Miziam :)[/QUOTE]
też bardzo mi się podoba Maciejka:):)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Boże tak się cieszę że Maciejka dokazuje ;):multi::multi::multi:
Emiś wymiziaj go od cioteczek :loveu::loveu::loveu:
A na koncie kolejna wpłata : tym razem od wujaszka : chyba :oops:
Karoluch 10 zł - dziękujemy :loveu:[/QUOTE]

Tak cioteczko :) już rano była na koncie :) Jeszcze raz ślicznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
2 post - szczegółowe rozliczenie wpłat :)

Edit : a ja myślałam że to od wujaszka:oops::oops::oops: a tu nam się cioteczka okazała :loveu:

Posted

[quote name='Livka']Wujaszek też jest :evil_lol: - razem ze mną wpłacił 50 zł tylko niewyraźnie wpisał swój nick ;)
Miało być Livka i Nikus :lol:[/QUOTE]

Livko w takim razie przekaż ogromne podziękowania i wujaszkowi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='karoluch']Bardzo dziękuję :) wpłata była oczywiście za październik, około 7go puszczę za listopad.[/QUOTE]

Oj to ja coś pomieszałam:oops::oops::oops: zaznaczyłam w jednorazowych deklaracjach ....już biegnę poprawić kochana :):):) :loveu:

Posted

[quote name='Emiś']Piękna kupka dziś rano była! Twarda, brązowiutka, idealna :D :multi::evil_lol:[/QUOTE]

Super! Ta kupka, to bardzo ważna sprawa... :)To dobry znak :)

Posted

[quote name='Emiś']Piękna kupka dziś rano była! Twarda, brązowiutka, idealna :D :multi::evil_lol:[/QUOTE]
Idzie ku dobremu:lol:
Proszę przekazać od nas / ode mnie i Blunia - to ten dżentelmen po lewej / mizianki dla Maciejki:loveu:

Posted

[quote name='Lobaria']Idzie ku dobremu:lol:
Proszę przekazać od nas / ode mnie i Blunia - to ten dżentelmen po lewej / mizianki dla Maciejki:loveu:[/QUOTE]
gentelmen zacnej urody :):)