Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki my tu sobie gadu gadu a tam nasz Maciejka w hoteliku na kreskę siedzi ;) Proszę o sygnał kiedy mam się przelewać ;)[/QUOTE]
Jaka niecierpliwa:lol::lol:. Emiś wystawi fakturę ostatniego października, wstawi skan i wtedy:):)
[COLOR=darkslategray]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Mysza2']Wpłynęło 50 zł od Edyta12 z paypala. Już do Ciebie Marticzko poleciały:)
Bardzo dziękujemy:)[/QUOTE]
Ślicznie dziękujemy cioci Edytce :)
Myszko ja jakaś taka wyrywna się ostatnio zrobiłam:shake::shake::shake::cool3:

Posted

[quote name='Mysza2']Wpłynęło 50 zł od Edyta12 z paypala. Już do Ciebie Marticzko poleciały:)
Bardzo dziękujemy:)[/QUOTE]
I pieniążki od cioteczki Edyta 12 już zaksięgowane na koncie Maciusia :) Już biegnę uzupełnić rozliczenie :)
Z całego serducha dziękujemy wszystkim za pomoc w imieniu Maciusia:Rose::Rose::Rose::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Na koncie Maciusia kolejna wpłata od cioteczki Livka - 50 zł
Ślicznie dziękujemy:loveu:[/QUOTE]
Kochane te wszystkie nasze ciotki,
Ciekawe jak Maciusiowy stolec :diabloti:

Posted

Maciejko kochana ! (tak też mówię do mojego kotowatego :) ) Jak dobrze, że wyłazi z Ciebie PIES!!! Zdrowiejesz, kochany! Ciotka posłała grosik... Miziam :)