Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tanitka i Ati dzialaja w wyzelkach. Gdzie wogole sunia jest? jezeli potrzeba napiszcie mi to na pw. Quote
fiorsteinbock Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Katcherine napisał(a):Tanitka i Ati dzialaja w wyzelkach. Gdzie wogole sunia jest? jezeli potrzeba napiszcie mi to na pw. Dzieki Kochana za odwiedziny. Suczka przebywa w Dzierżoniowie, schronisko Azyl. Wysle zaproszenie do w/w dogomaniaczek. Quote
farmerka63 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jestem - wyżły i sznaucery kocham jednako :) Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A wlasnie i Farmerka;)- ale ona ostatnio pelnila role Pytii ;) przepowiadajac psiakom domki Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ech- bedzie trzeba zrobic pewnie sterylizacje wraz z wycieciem listwy mlecznej- wiem bo przerabialam to juz z 4 razy z suniami znajomych/ rodziny... jak sie nie wysterylizuje to naogol za chwile wchodzilo ropomacicze... Sunia jest ladnym WNK- czyli wyzlem niemieckim krotkowlosym. Quote
farmerka63 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Wieszczenie się udało w temacie pewnego małego terierka z Koszalina :) Z Livią jest sporo do zrobienia , to może zamiast wróżyć zabierzemy się za konkretne działania :) Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 trzeba jej zrobic badania czy sie nadaje do operacji i od razu robic sterylke i wyciecie tych guzow jezeli zglosi sie jakies Dt ja zasponsoruje zabieg- ale wet porzadny prosze,a nie jakis pyprak pieniadze przesylam tylko do rak osobistych osoby , ktora ja poprowadzi z zadna fundacja nie wspolpracuje i nie bede na ich konto slala pieniedzy zapewne z pseudo wyzel niemiecki Quote
BERKANO Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ATI Grażynka nie pozwoli na dobieranie się do Jej podopiecznych jakiemuś fuszeryście (o i kolejny neologizm mi dziś wyszedł hihihi) no i jak Ją znam to będzie wniebowzięta za Twoją pomoc :loveu::loveu::loveu: P.S. co do tego domku to tak mi się wywnioskowało z postu #36.... ale, że ja dziś niedzisiejsza i wszystko mi się kićka to omyłka jest całkiem prawdopodobna ;-) Całuski dla Was i mocne cmoki dla Livki i mojej kochanej Grażynki (no co, wkońcu Grażynka ma już swój fanklub ;-)) Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 oczywiscie za badanie wstepne tez zaplace oraz za pozabiegowe plyny wzmacniajace takze Quote
fiorsteinbock Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dzieki za przybycie i rozjasnienie sytuacji. Moja sunia tez miala przeprowadzana sterylke z jednoczesnym usuwaniem listwy mlecznej, zapomnialam o tym :( A co myslicie, czy powinna miec wpierw, przed operacja wykonane RTG pluc w kierunku ew. przezutów? Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 mozna jej zrobic choc to nie zmieni sprawy operacji a na badanie palcami to sie nie stwierdza nowotworu- jezeli nie miala badan robionych mozna pobrac krew: morfologia , biochemia, a wycinki z gozkow w trakcie operacji pobrac sprawdzic czy fizycznie da rade operacje przejsc i nie ma co czekac Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Popieram Ati- ze tutaj czas jest wazny. Ati napisał(a):mozna jej zrobic choc to nie zmieni sprawy operacji a na badanie palcami to sie nie stwierdza nowotworu- jezeli nie miala badan robionych mozna pobrac krew: morfologia , biochemia, a wycinki z gozkow w trakcie operacji pobrac sprawdzic czy fizycznie da rade operacje przejsc i nie ma co czekac Quote
fiorsteinbock Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Z tego co pisze Grazynka, wynikow nie miala robionych. Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Katcherine napisał(a):Ech- bedzie trzeba zrobic pewnie sterylizacje wraz z wycieciem listwy mlecznej- wiem bo przerabialam to juz z 4 razy z suniami znajomych/ rodziny... jak sie nie wysterylizuje to naogol za chwile wchodzilo ropomacicze... Sunia jest ladnym WNK- czyli wyzlem niemieckim krotkowlosym. witaj tez to juz przerabialam i pewnie by sie dalo zrobic od razu wszystko.... i znajde jej Dt .... ale w pierwszej kolejnosci...badania Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):mozna jej zrobic choc to nie zmieni sprawy operacji a na badanie palcami to sie nie stwierdza nowotworu- jezeli nie miala badan robionych mozna pobrac krew: morfologia , biochemia, a wycinki z gozkow w trakcie operacji pobrac sprawdzic czy fizycznie da rade operacje przejsc i nie ma co czekac masz racje:0 Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 dzikeuje za dobre rady jestesmy wdzieczni Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 prosze o kontakt do mnie na pv -Grazynki od Livi- rozumiem , ze jest osoba prowadzaca Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 :evil_lol: Tylko ze ja nigdy w zyciu nie bylam wlascicielka suczki zawsze pieski...a juz w zyciu mialam 4 kuracjuszki po sterylkach :lol: giselle4 napisał(a):witaj tez to juz przerabialam i pewnie by sie dalo zrobic od razu wszystko.... i znajde jej Dt .... ale w pierwszej kolejnosci...badania Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):prosze o kontakt do mnie na pv -Grazynki od Livi- rozumiem , ze jest osoba prowadzaca zaraz do Ciebie napisze:) Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tanitka jest za granica, ale jak wroci na pewno sie na watku pojawi:) Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 wszystkim dziekuje Livia jest posluszna nauczona komend nie zlosci sie i czeka cierpliwie tylko jest taka smutna:( Quote
fiorsteinbock Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):Tanitka jest za granica, ale jak wroci na pewno sie na watku pojawi:) Bedzie nam milo, zaproszenie wyslane. Grazynko, w takim razie kiedy mozna zabrac małą na wyniki? Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 pieniadze wysylam w sobote, od poniedzialku albo nawet soboty mozecie dzialac a jak dojda to zaplacicie za wsjo Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Bedzie nam milo, zaproszenie wyslane. Grazynko, w takim razie kiedy mozna zabrac małą na wyniki? Edytko zaczynamy z poniedzialku Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 ale jeszcze dzisiaj zamawiam wizyte u weta.... i sterylke tazem ze wszystkim..... Quote
Recommended Posts