polciuaa Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Talia napisał(a):Jaki słodki :loveu: Tina już się czai żeby go pogonić :) Tina to w ogóle go nie lubiła. :< po 5 minutach od poznania już go z Krą pogoniły po czym bał się do Waszego domku chodzić. :evil_lol: Quote
Maalwi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 aaa jaki on słoki, mieszanka PON-a z grzywaczem :D Quote
anka11 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 z tego co sie orientuje Poli popsul sie komputer, chociaz jakos dlugo to trwa... Quote
polciuaa Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 dobrze się orientujesz Anka. ;D w sumie dalej nie mam dostępu do komputera tylko akurat w Kiecach wylądowałam u Dudziaczka więc będe tutaj zaglądać. :lol: Duluś zachowuje się coraz lepiej, praktycznie ciągle biega bez kagańca i jeszcze nie było z tego powodu nieprzyjemności. ;)teraz z powodu wyjazdu został 3 dni pod opieka mojego brata, zobaczymy co z tego wyniknie. :) Quote
KT Arts Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dawno tu nikt nic nie pisał.. Dulux jest świetny, uwielbiam kudłacze, wrzuć jakieś nowe zdjęcia ;) :loveu: Quote
polciuaa Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Na razie nie mam dostępu do komputera, najprawdopodobniej dopiero w grudniu będę mogła mieć stały dostęp do dgm. :roll: ale obiecuje, że jak tylko dorwę się u kogoś do kompa na troche dłużej to na pewno wrzuce jakieś zdjęcia. :D EDIT: Niufciak, teraz zauważyła, że jesteś z Bukowna, czyżby to było to Bukowno pod Olkuszem? :razz: Quote
KT Arts Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Tak, tak, to jest to Bukowno :D A ja chodzę do Olkusza do szkoły :D A raczej dojeżdżam :P Quote
docha Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 dogomanko, podaj link na forum PONów, jeśli masz. Quote
polciuaa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='docha']dogomanko, podaj link na forum PONów, jeśli masz. proszę bardzo. :) www.pon. mojeforum. net (pousuwaj spacje.:) ) Dulski pozdrawia. :D Niufciak, a do której szkoły chodzisz? :D Quote
polciuaa Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 europejsko prawny :D ps. wyczyść sobie skrzynkę nufciak :D Quote
polciuaa Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 anka11 napisał(a):jaki zadowolony z niego chłop :loveu: on zazwyczaj jest zadowolony :loveu: ludzie potrzebuje kogos z aparatem zeby pocykac bialemu smierdzielowi foty :razz: Quote
KT Arts Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Przyjedź kiedyś do Bukowna na spacerek ;) ps. już skrzynka czysta :) Quote
polciuaa Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Niufciak napisał(a):Przyjedź kiedyś do Bukowna na spacerek ;) ps. już skrzynka czysta :) no wlasnie na PW chcialam Cie do Okusza na spacer zaprosic. :D Quote
Recommended Posts