Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talia napisał(a):
Jaki słodki :loveu:
Tina już się czai żeby go pogonić :)

Tina to w ogóle go nie lubiła. :< po 5 minutach od poznania już go z Krą pogoniły po czym bał się do Waszego domku chodzić. :evil_lol:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dobrze się orientujesz Anka. ;D w sumie dalej nie mam dostępu do komputera tylko akurat w Kiecach wylądowałam u Dudziaczka więc będe tutaj zaglądać. :lol:

Duluś zachowuje się coraz lepiej, praktycznie ciągle biega bez kagańca i jeszcze nie było z tego powodu nieprzyjemności. ;)teraz z powodu wyjazdu został 3 dni pod opieka mojego brata, zobaczymy co z tego wyniknie. :)

• 2 months later...
Posted

Na razie nie mam dostępu do komputera, najprawdopodobniej dopiero w grudniu będę mogła mieć stały dostęp do dgm. :roll: ale obiecuje, że jak tylko dorwę się u kogoś do kompa na troche dłużej to na pewno wrzuce jakieś zdjęcia. :D

EDIT: Niufciak, teraz zauważyła, że jesteś z Bukowna, czyżby to było to Bukowno pod Olkuszem? :razz:

• 1 month later...
Posted

anka11 napisał(a):
jaki zadowolony z niego chłop :loveu:

on zazwyczaj jest zadowolony :loveu:

ludzie potrzebuje kogos z aparatem zeby pocykac bialemu smierdzielowi foty :razz: