Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):

A nie będzie Wam przeszkadzał pies śmierdzący zwykle szmatą?:D Bo to, to się tapla we wszystkim jak leci, a mnie się kąpać tego upiora nie chce:D

Spoko, my mieliśmy w domku malamutkę Maszę która pierwszego dnia się wytarzała w oborniku :diabloti: zapach dosyć szybko z niej zszedł, ale tego dnia wchodząc do domku albo głaskając ją mieliśmy dodatkowe doznania :evil_lol:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
mój jak się wytapla własnie w rzece to jebie rybią czachą :D (mułem xd)

żadnym mułem! rybią czachą i już! :evil_lol:

sunshine napisał(a):
Dlatego teraz juz na wyjazdy wożę szampon:D

przezorny zawsze ubezpieczony. :diabloti:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Napisałabym, że jaki pan taki pies, ale się powstrzymam :diabloti:

chyba już za późno. :evil_lol: chociaż w sumie...nie no, Culineo nie waliła rybią czachą raczej.... :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
chyba już za późno. :evil_lol: chociaż w sumie...nie no, Culineo nie waliła rybią czachą raczej.... :diabloti:

nie waliła, nie waliła :) a pies po mnie ma tylko charakterek :diabloti:

Posted

[quote name='Bewarka']Dobry wieczór.

Też od razu leci z mordą :nerwy: xD

Dulux:loveu:

dokładnie. :evil_lol: nie zapomne nigdy jak ta laska spała u nas w domku i tylko był sms do Culineo, ze ona jest, mijają dwie minuty, a ta wpada na chate z rykiem `gdzie ta k***a?!` :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dokładnie. :evil_lol: nie zapomne nigdy jak ta laska spała u nas w domku i tylko był sms do Culineo, ze ona jest, mijają dwie minuty, a ta wpada na chate z rykiem `gdzie ta k***a?!` :diabloti:

łoj tam, łoj tam :oops: nie leci z mordą tylko jest mistrzem dyplomacji :diabloti:

Posted

spała szmata :angryy: i się ich dobudzić nie dało !

W Waszym domku?! Tuż to naruszenie strefy prywatnej burżuazji! Trzeba jakieś konsekwencje z tego wyciągnąć :diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):
W Waszym domku?! Tuż to naruszenie strefy prywatnej burżuazji! Trzeba jakieś konsekwencje z tego wyciągnąć :diabloti:

no ja własnie nie wiem co to miało oznaczać :roll: chamstwo we dworze burżuazji spało ... :angryy:

Posted

łoj tam, łoj tam :oops: nie leci z mordą tylko jest mistrzem dyplomacji :diabloti:

taa, z klasą i kulturalnie. :evi_lol: jak do tego górala. :razz:

Avaloth napisał(a):

o tak tak tak! dojade jej kiedyś. :evil_lol:

no ja własnie nie wiem co to miało oznaczać :roll: chamstwo we dworze burżuazji spało ... :angryy:

plebs normalnie się nam do naszego dworu wkręcił!

A tak serio to jak tam wpadłyśmy to jedynymi osobami jakie udało nam się naszym darciem obudzić był Łukasz i Arek i podejrzewam, że są na nas nieźle za to wkurzeni. :evil_lol:

Posted

góral : "ale schliczne psińunieee'
ja: "ale jakby pan tak zauważył, że te psinie się pana boją i mógłby pan stąd łaskawie wy***dalać to bym była bardzo wdzięczna ":D

Posted

góral : "ale schliczne psińunieee'
ja: "ale jakby pan tak zauważył, że te psinie się pana boją i mógłby pan stąd łaskawie wy***dalać to bym była bardzo wdzięczna ":D

no właśnie mówię, że kulturalnie i z klasą to załatwiłaś. :evil_lol:

Posted

Pola, mam Twoją książkę :) Kiedy po nią wpadasz?
I masz coś może na bazarek ostatecznie? Bo nie wiem czy czekać na coś od Ciebie czy mogę już ogarniać i wystawiać jutro.

Posted

[quote name='Avaloth']Pola, mam Twoją książkę :) Kiedy po nią wpadasz?
I masz coś może na bazarek ostatecznie? Bo nie wiem czy czekać na coś od Ciebie czy mogę już ogarniać i wystawiać jutro.

Miałam jutro albo pojutrze ale pokój maluje, a musze jak najszybciej skończyć więc sama nie wiem. -.- jutro dam Ci znać bo zależy ile jutro uda mi się zrobić, myślę, że albo w piątek albo w przyszłym tygodniu przyjade. Co do bazarku to na razie raczej nic nie mam więc wystawiaj, jak już skończe ten pokój ogarniać i będe robić rozeznanie w ciuchach itp to jedyni Ci coś przywioze na kolejny bazar. :D

Anita wkleiła troche zdjęć na wątek zlotowy, więc kopiuje jedno Duluxa:

:loveu: