kama210 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Andzia ma się coraz lepiej ... z dorosłymi , dziećmi ok... koty lubi - niekiedy pogoni dla zabawy ... ot tak alby było co robić :) inne psy - zależy ..niektóre uwielbia, do niektórych ma zapędy pogonienia - taka próba charakterów ... ale bez większych awantur ... Quote
Lolalola Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Andulinko Ciebie tylko kochac!!!Lolka znow jest zakochana:) Quote
Aimez_moi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Lolalola napisał(a):Andulinko Ciebie tylko kochac!!!Lolka znow jest zakochana:) Lolalola.....:) dziewczynka jak marzenie....trudno Ci sie dziwic....:) Quote
pikola Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ale bym wycalowala ten nochal!Uwielbiam takie duze guziki a w domu mam tylko guziczki:evil_lol: Quote
Lolalola Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 nikt nie zaglada do mojej Slicznoty????hmmmm.......jak sie miewa Andzia? Quote
kama210 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ja pamiętam i cały czas myślę o Andzi... zwłaszcza że musimy zapłacić za DT .. termin minął 20.09 ... ponadto trzeba napisać fajny tekst do ogłoszen ... ja na razie obrabiam ogłoszeniowo sama resztę psów z Szydłowca ... nie mam głowy do tekstów :((((((( kto może pomóc w tym temacie - potrzebny fajny i rzeczowy tekst !!!!! [SIZE=3]dostaliśmy zdjęcia od DT .. sa na poczcie ... ale widzę że ja tez chyba musze je wstawić ... bo echoo ... Quote
pikola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Faktycznie malo nas......a Andzia taka piekna:loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Piekna sunia....taka delikatna....:) Quote
iwoniam Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zmieńcie tytuł wątku, skoro jest już po sterylce i nie ma już w brzuszku potomstwa. Troszkę mylący opis, a teraz powinno byc łatwiej znaleźć jej dom, skoro jest już "pusta". Będę obserwować śliczną sunię i podpinać jej watek, ale koniecznie zmieńcie tytuł Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Faktycznie......:) sunia juz po sterylce jest....:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 przepiekna jest :):) mam wykupiony pakiet ogloszen - moge podarowac Andzi - tylko tekst jakby Ktos mogl napisac - bo ja w tekstach cieniutko Quote
kama210 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']przepiekna jest :):) mam wykupiony pakiet ogloszen - moge podarowac Andzi - tylko tekst jakby Ktos mogl napisac - bo ja w tekstach cieniutko[/QUOTE] dzięki .. ja próbuję coś sklecić ... Quote
kama210 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 PILNY DOM TYMCZASOWY !!!!!!!!! siostra BAlbinY, którą zabrałam wprost spod kół samochodu 3 tygodnie temu ... [FONT=Times New Roman]wczoraj pod moim domem - w miejscu gdzie wystawiam jedzenie czekała matka Balbiny/którą zabrałam wprost spod kół samochodu 3 tygodnie temu/ i jej pozostałe dwie córki /siostry Balbiny/ ... dzis przed chwilą znowu czekała - ale była już z tylko jedną sunią ... zabiedzone, wynędzniałe ... matka biega środkiem ulicy .. za nią szczeniaki .. wczoraj były dwa , dziś już jeden .. POMÓŻMY TEJ MAŁEJ SUNI .... WIDOK MASAKRA.... mała sunia - 3 miesięczna ... bezdomna, biegająca za matką po ulicach ...[/FONT] Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 pokaz sie malenki szczeniaczku!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz:wyc mi sie chce przez ta mala:-(:-( Kama ja postaram sie sklecic tekst dla Andzi choc Brzechwa ze mnie jeste wiec prosze sie nie smiac......tylko czy ja wiem wszystko na pewno????dzieci ok???psy ok???a koty tez???? Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 "odswiezylam" sobie watek wiec i przypomnialam,ze Andzia jest towarzyska,lubi jezdzic autkiem,lubi dzieci itp,tylko te koty jeszcze zostaja...................podejmuje sie sklecenia tekstu dla Andzi:)napisze wieczorem co sklecilam!!! Quote
Lolalola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 oki a wiec poniewaz mamy mase super zdjec dla suni to ja zamieszczam ponizej to co sklecilam dla Andzi;) prosze pozmieniac co nie pasi i dopisac co z kotkami i jaki kontakt na pewno i mozna oglaszac;) "Andzia" przesliczna zaledwie dwuletnia psia ksiezniczka o niezwykle oryginalnym ubarwieniu i jeszcze bardziej niezwyklym psim charakterze ktorej zycie nie szczedzilo zlego i krzywd,teraz poszukuje wymarzonego domu i kochajacego czlowieka,ktory odkryje cala dobroc i wszystkie psie zalety jakie drzemia w tej wyjatkowej mlodej damie. Historia Andzi jest bardzo dramatyczna,jak kazdego psa,ktory cale swe zycie tulal sie po ulicach przepedzany przez wszystkich.....Andzia dzieki pomocy i wspolpracy wspanialych ludzi powrocila do zycia nowo!!Wyszla ze swojej psiej depresji i jest niezwykle radosna,sympatyczna sunia,ktora doskonale dogaduje sie z innymi psami,uwielbia towarzystwo dzieci i podroze autem.Jest grzecznym,dobrze ulozonym psem,ktory bardzo pragnie towarzystwa czlowieka i z pewnoscia bedzie przewspaniala towarzyszka dla kazdego,ktory tylko zdecyduje sie na adopcje Andzi. Andzia jest wysterylizowana,gotowa na rozpoczecie nowego rozdzialu w swoim zyciu u boku nowego wlasciela.Kto pokocha Andzie??Kazdy kto spojrzy w Jej madre oczy,w nich nie mozna sie nie zakochac:)Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy......itd wiecie co pisac dalej ciotki;)moze tak byc??,na pewno trzeba cos dopisac,zmienic ale jako taki zarys jest... Quote
pikola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tekst super..zawsze mozna cos dodac:lol:Oj,Andzia mialas szczescie..:loveu: Zajrzyjcie nastepna pseudo hodowla:-( Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! Quote
Lolalola Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 napisalam tekst i nic......................podoba sie??nadaje sie????cicho i cicho:( Quote
kama210 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Lolalola']napisalam tekst i nic......................podoba sie??nadaje sie????cicho i cicho:([/QUOTE] Lola tekst jest ok .. dodam coś od siebie jeszcze ... ale czasu na wszystko nie starcza ..:((( wczoraj w nocy zaczęłam wybierać zdjęcia z tych co mamy i zasnęłam :) Quote
Recommended Posts