eloonia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK'] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/837/dscf5070.jpg/"][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/11/dscf5070.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Śliczny jest! Niewiarygodne, że nikt go jeszcze nie wypatrzył. Quote
Figanna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='paulinken']A allegro ma?[/QUOTE] chyba nie.. trudno się połapac bo brak od dawna aktualizacji 1szego postu. [COLOR="red"]MA WYDARZENIE NA FCB [/COLOR] [url]http://www.facebook.com/events/283354481691935/[/url] Quote
paulinken Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zapytam cioci DarkWater czy by zrobiła allegro. Quote
Aimez_moi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Slodziak nad Slodziaki.....Boziu co takie male cudo w schronie robi?....... Quote
Figanna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 czy Hobi nadaje się na S.O.S dla jamników? Quote
supergoga Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ja mogę go na allegro nasze wstawić - fundacyjne. Jak nikt nie zrobi dajcie znać. On mnie tez leży na sercu. I mysle jak pomoc maluchowi. Quote
paulinken Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='supergoga']Ja mogę go na allegro nasze wstawić - fundacyjne. Jak nikt nie zrobi dajcie znać. On mnie tez leży na sercu. I mysle jak pomoc maluchowi.[/QUOTE] Dasz radę? Bo DarkWater ma jakieś problemy osobiste i nie wiem, czy da radę. Quote
cyga-fryga Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Figanna']czy Hobi nadaje się na S.O.S dla jamników?[/QUOTE] na jamnika pasuje jak najbardziej :) Quote
cyga-fryga Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='JOHANNALIND']Jestem i ja. Śliczny psiak:) Na pierwszej stronie widziałam plakat Hobiego, porozklejam go u siebie w przedszkolu i szkole oraz okolicznych sklepach. Ostatnio w ten sposób swoje miejsce na ziemi znalazł 10-letni piesek i 4 kociaki, więc może teraz też się uda? Tylko, że ja z mazowieckiego, okolice Warszawy...Czy jest możliwy ewentualny transport psiaka?[/QUOTE] Jeśli dom się znajdzie w Wawie i wizyta przedadopcyjna wypadnie dobrze to transport będzie organizaowny. Quote
Figanna Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='cyga-fryga']Jeśli dom się znajdzie w Wawie i wizyta przedadopcyjna wypadnie dobrze to transport będzie organizaowny.[/QUOTE] suuupeeer :):):) Quote
NikaEla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tutaj tez zaproszę na błyskawiczny bazar na spłatę długu Budrysek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219071[/url] Quote
supergoga Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Czy możecie mi tekst jakiś do ogłoszeń przesłać dla niego i namiary kontaktowe oraz gdzie dokladnie na teraz przebywa. Juz sie zabieram za maluszka. Znajdziemy domek. Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='supergoga']Czy możecie mi tekst jakiś do ogłoszeń przesłać dla niego i namiary kontaktowe oraz gdzie dokladnie na teraz przebywa. Juz sie zabieram za maluszka. Znajdziemy domek.[/QUOTE] Optymistyczna dusza.......dzieki, ze jestes......:) Quote
jotpeg Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='supergoga']Czy możecie mi tekst jakiś do ogłoszeń przesłać dla niego i namiary kontaktowe oraz gdzie dokladnie na teraz przebywa. Juz sie zabieram za maluszka. Znajdziemy domek.[/QUOTE] czy ktos to zrobil, o co prosi goga?? Quote
Figanna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Tekst do ogłoszen i kontakt do budrysek gdzieś jest na wątku, zaraz poszukam. Czy ma ktoś kontakt z budrysek - bo nie wiem czy nadal na nią robić ogłoszenia ? Quote
Figanna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [B]oto tekst: zmodyfikowałam go. moge udostepnic swoje dane do ogloszen. [/B] [I]Hobi to maleńki jamniczkowaty psiaczek, ma ok 3 lat. Jest grzecznym, ułożonym, bardzo zabawnym i radosnym psiakiem, niestety zima w schronisku daje się we znaki.. Hobi może zimy w schroniskowych warunkach po prostu nie przetrwać, dlatego bardzo prosimy o ciepły kąt w domu i sercu dla Hobiego! Hobi jest zaszczepiony , zachipowany i wykastrowany. Przed adopcją wymagana jest wizyta p/a i podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu: 607 488 598[/I] - NUMER BUDRYSEK Quote
Aimez_moi Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Zagladam do slodkiego malucha......:) Quote
JOHANNALIND Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Na porozklejanych przeze mnie plakatach niestety nie widać powyrywanych karteczek :( To dziwne- jak się napisze, że pies nie ma gdzie się podziać to zainteresowanie jakieś jest, a jak że w schronisku, to ludzie olewają... Kochani, zapraszam na bazarek na rzecz MOPSiK- programu kastracji i sterylizacji zwierząt- zbieramy na mobilną salę operacyjną...link w mojej sygnaturce. Quote
Aimez_moi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ludzie mysle, ze skoro w schronisku to ma wszystko.....dach na glowa i jedzenie......;( Quote
jotpeg Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 nikogo tu nie ma? :shake: dobrego, cieplego DOMU życzę Hobiemu :tree1::tree1::tree1: Quote
Recommended Posts