Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BUDRYSEK']

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/837/dscf5070.jpg/"][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/11/dscf5070.jpg[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
Śliczny jest! Niewiarygodne, że nikt go jeszcze nie wypatrzył.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']A allegro ma?[/QUOTE]
chyba nie.. trudno się połapac bo brak od dawna aktualizacji 1szego postu. [COLOR="red"]MA WYDARZENIE NA FCB [/COLOR] [url]http://www.facebook.com/events/283354481691935/[/url]

Posted

[quote name='supergoga']Ja mogę go na allegro nasze wstawić - fundacyjne. Jak nikt nie zrobi dajcie znać. On mnie tez leży na sercu. I mysle jak pomoc maluchowi.[/QUOTE]

Dasz radę? Bo DarkWater ma jakieś problemy osobiste i nie wiem, czy da radę.

Posted

[quote name='JOHANNALIND']Jestem i ja. Śliczny psiak:) Na pierwszej stronie widziałam plakat Hobiego, porozklejam go u siebie w przedszkolu i szkole oraz okolicznych sklepach. Ostatnio w ten sposób swoje miejsce na ziemi znalazł 10-letni piesek i 4 kociaki, więc może teraz też się uda? Tylko, że ja z mazowieckiego, okolice Warszawy...Czy jest możliwy ewentualny transport psiaka?[/QUOTE]

Jeśli dom się znajdzie w Wawie i wizyta przedadopcyjna wypadnie dobrze to transport będzie organizaowny.

Posted

[quote name='supergoga']Czy możecie mi tekst jakiś do ogłoszeń przesłać dla niego i namiary kontaktowe oraz gdzie dokladnie na teraz przebywa. Juz sie zabieram za maluszka. Znajdziemy domek.[/QUOTE]

Optymistyczna dusza.......dzieki, ze jestes......:)

Posted

[quote name='supergoga']Czy możecie mi tekst jakiś do ogłoszeń przesłać dla niego i namiary kontaktowe oraz gdzie dokladnie na teraz przebywa. Juz sie zabieram za maluszka. Znajdziemy domek.[/QUOTE]

czy ktos to zrobil, o co prosi goga??

Posted

[B]oto tekst: zmodyfikowałam go. moge udostepnic swoje dane do ogloszen.
[/B]
[I]Hobi to maleńki jamniczkowaty psiaczek, ma ok 3 lat.
Jest grzecznym, ułożonym, bardzo zabawnym i radosnym psiakiem, niestety zima w schronisku daje się we znaki.. Hobi może zimy w schroniskowych warunkach po prostu nie przetrwać, dlatego bardzo prosimy o ciepły kąt w domu i sercu dla Hobiego!

Hobi jest zaszczepiony , zachipowany i wykastrowany.

Przed adopcją wymagana jest wizyta p/a i podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji pod numerem telefonu: 607 488 598[/I] - NUMER BUDRYSEK

Posted

Na porozklejanych przeze mnie plakatach niestety nie widać powyrywanych karteczek :( To dziwne- jak się napisze, że pies nie ma gdzie się podziać to zainteresowanie jakieś jest, a jak że w schronisku, to ludzie olewają...

Kochani, zapraszam na bazarek na rzecz MOPSiK- programu kastracji i sterylizacji zwierząt- zbieramy na mobilną salę operacyjną...link w mojej sygnaturce.