Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DYRO']Zioberek elemelek a kiedy będzie wiadomo jaki następny bazarek:):) bo czekam:)
Zioberku alez ten Dyro w goracej wodzie kapany ..i tylko by chcial ,bys tyrala z bazarami ..Oj biedna Ty biedna :diabloti:..Zamienimy Dyra w zabke ,to przestanie dokuczac ..hehehe :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ha ha ha no ostatnio mój mózg interpretuje fakty na opak:) ha ha ha sorki:) myślałam że dyro chce mieć śmierdziuchy w łóżku:) :D piescofajnyjest tęskniliśmy wpadaj częściej:)

a cioteczka unixena trafiła w same sedno:) haha ha muszę się rozdwoić zapinkalać w parcy bo niby się obijam i jeszcze bazarkować:) ha ha ha Dyro rusz dupsko do Opola i pomóż:)

Posted

[quote name='unixena']Zioberku alez ten Dyro w goracej wodzie kapany ..i tylko by chcial ,bys tyrala z bazarami ..Oj biedna Ty biedna :diabloti:..Zamienimy Dyra w zabke ,to przestanie dokuczac ..hehehe :evil_lol:

grozisz miiiiiiii?????????????:):):):):):):razz: solidarność jajników:)
panowie pomocyyyy:) nie ma tu facetów?

i ja jestem właśnie żabką i potrzebuje czułych pocałunków aby mnie odmienić w księciunia:):):)

Posted

[quote name='zioberek87']ha ha ha no ostatnio mój mózg interpretuje fakty na opak:) ha ha ha sorki:) myślałam że dyro chce mieć śmierdziuchy w łóżku:) :D piescofajnyjest tęskniliśmy wpadaj częściej:)

a cioteczka unixena trafiła w same sedno:) haha ha muszę się rozdwoić zapinkalać w parcy bo niby się obijam i jeszcze bazarkować:) ha ha ha Dyro rusz dupsko do Opola i pomóż:)[/QUOTE]

PRZYJADE PRZYJADE:):) TO ZAPROSZENIE?:):) WIEM ŻE TĘSKNISZ:):) HA HA:multi::loveu::eviltong:HA HA

TYLKO TA WIEŚ OPOLEEEEEEEEEE:):)

Posted

[quote name='DYRO']grozisz miiiiiiii?????????????:):):):):):):razz: solidarność jajników:)

i ja jestem właśnie żabką i potrzebuje czułych pocałunków aby mnie odmienić w księciunia:):):)[/QUOTE]

ha ha ha Tobie to już nic nie pomoże:evil_lol:

Posted

a co do rzekomej tęsknoty to nie wiem kto Cię tak okrutnie okłamał:) to nie weisz że po każdym Twoim odjeździe z Opola urządzamy huczna imprezę haha ha ha ha :):):)

tak tylko chciałam sprostować:)

Posted

[quote name='DYRO']grozisz miiiiiiii?????????????:):):):):):):razz: solidarność jajników:)

i ja jestem właśnie żabką i potrzebuje czułych pocałunków aby mnie odmienić w księciunia:):):)
Ha ha ...zioberku trzeba wyczarowac Dyrowi taka piekna laske ,ktora bedzie go cmokac ...i cmokac ..az go odmieni .

Posted

[quote name='unixena']ha ha ...zioberku trzeba wyczarowac dyrowi taka piekna laske ,ktora bedzie go cmokac ...i cmokac ..az go odmieni .

jesteś śliczna:):):):) hahjahahahahahah

Posted

no to ciotka zapraszam zapraszam:) a co do swatki to chyba mnie rozumiecie jak laski mu nie załatwię to nadal będzie zgryźliwym tetrykiem który się na mnie wyżywa:) ha ha ha :D z pozdrowieniami dla Dyra:)

Posted

Zioberku chetnie Ci pomozemy w wyswataniu Dyra .W koncu kazda potwora znajdzie swego amatora .Na cale szczescie Dyro ma dwa cudne pieski (buzki dla futerek :loveu:..) jak juz nie na swoje wdzieki :diabloti:to moze zalapie jakas dame na te ogonki (mysle caly czas o psach ..heheh:evil_lol: ..Kalvinku i Lejdi )

Posted

[quote name='zioberek87']no to ciotka zapraszam zapraszam:) a co do swatki to chyba mnie rozumiecie jak laski mu nie załatwię to nadal będzie zgryźliwym tetrykiem który się na mnie wyżywa:) ha ha ha :D z pozdrowieniami dla Dyra:)[/QUOTE]

osz ty :):0 będe jeszcze gorszy:):) hi hi:razz:

Posted

[quote name='unixena']Zioberku chetnie Ci pomozemy w wyswataniu Dyra .W koncu kazda potwora znajdzie swego amatora .Na cale szczescie Dyro ma dwa cudne pieski (buzki dla futerek :loveu:..) jak juz nie na swoje wdzieki :diabloti:to moze zalapie jakas dame na te ogonki (mysle caly czas o psach ..heheh:evil_lol: ..Kalvinku i Lejdi )

SOLIDARNOŚĆ JAJNIKÓW:):) nie znajdziecie laski nawet na psiaki bo jestem okropny, wredny, wymagajacy, złosliwy i puszczam bąki:) :lol::eviltong: bo przecież wygląd nie ma znaczenia i mój wysoki wzrost , pieknie zbudowane ciało, piekne duże piwne oczy i cudowny uśmiech nie może nikogo zauroczyć:):):)
:evil_lol::cool3:

i mówiłem ze jesteś śliczna już????:):)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']wpadam wieczorem:) a Ziober zas za swatke robi:))) no nie moge...hahahahahhahahhahahhaa
a do Opola to jezdzilam na imprezy;)[/QUOTE]

imprezy??:):) do remizy strażackiej chyba na tej wsi:):):) buhahaha

Posted

Kurcze zasRane kleszcze!!!! 4 wyrwałem kalvisiowi!! Mam nadzieje ze mu nic nie bedzie
jutro skocze do weterynarza zeby czyms go skropic
a tak to coś grozi mu?:(
i czymś to posmarowac?
Lejdi Czysta jak łza ale ona ma inna śierść

Posted

nie no ta zniewaga krwi wymaga:D I kill You:)a co do kleszczy to jedź do weterynarza on coś poradzi na pewno! da Ci środek i razem pooglądacie jeszczeKalvinka i Lejdi także będzie dobrze, tylko załóż mu kaganiec:P

Posted

Dyro wczoraj mi pisał że u Lejdi też znalazł klesza jednego który "pił" i chyba 3 które sie jeszcze nie wbiły, ale jedzie dziś do weta to zobaczymy.

Tak to jest za piękny krajobraz trzeba płacić, wysoka trawa strumyczek lasek:) KLESZCZE SĄ WSZĘDZIE STRZEŻCIE SIĘ:D

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
:)))))spoko, spoko.....Dyro sie kleszczami zajmuje;)

no zabijam wszystkie:):)
dużo pracy było:)
dzieciaki ok a lejdi wielka:)
KALVIŚ kurdupel pzy niej :) ale cudowny i nie ucieka już:)

Posted

Kobitki nie dajmy sie ,trzeba Dyra wyswatac bo inaczej bedzie marudny i odbije to sie na zioberku ..bbuuhahhahaa .Znalazlam nastepna piekna kandydatke dla szanownego Dyra .Nawet blondynka i jaka robotna ,miotle ma ...wysprzata ,wyszoruje cala chalupe na blysk ....

I nieustajace pozdrowionka dla mokrych nochali Lejdi i Kalvinka .Dyro ogladaj teraz czesciej swoje futerka ,bo z tymi kleszczami to nie ma zartow .Paskudy uczepia sie biednego psa i moga niezle nawywijac ...