Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DYRO napisał(a):
bobek jak tam kanapki?:):):):) przyjedz na obiad bo słyszałem ze zle cie karmią w domu:):)

wolę swoje kanapki niż przesolony ryż i rybę którą ostatnio mi zaserwowałeś co musiałam 5l wody wypić na strzał

Posted

zioberek87 napisał(a):
wolę swoje kanapki niż przesolony ryż i rybę którą ostatnio mi zaserwowałeś co musiałam 5l wody wypić na strzał

dbam o twoją figurę bobek:):):):) ale teraz byś zjadła taką rybkę co?:) wszystko byś zjadła po tygodniu na kanapkach:):)

p.s. po twoim spagetti :)... nie jem pieprzu,,,, a po twojej sałatce z tuńczyka nienawidze rybek ale było pyszne:):)

Posted

na marginesie flirtowaniem z bobkiem to dziś kalviś gryzł sie z suka wilczurem sąsiada..
pies sąsiada przeskoczył przez płot no i kalvin na nia a on taki mały:)ale nic sie nie stało kalvin sobie poradzil i szybko rozdzielilem ale zaskoczyla mnie 7 miesieczna lejdi ktora rzycila sie na pomoc ... kochane pieski

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
lece na bazar.....
mam moje psiaki w hotelu:( jakos tak dziwnie mi bez futra....:((((

wiem co czujesz.... :):) to niesamowite.... nieraz sie zastanawiam kto bardziej sie przywiazał czy moje psy do mnie czy ja do nich:):)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
Dyro zemdlal;)
Ziober tez;)

ja też żyję ale milion spraw na głowie a ciapraki zdowe, radosne i cudownie niegrzeczne:):):)

Posted

oj, bo juz sie martwilam...;)
niegrzeczne mowisz (piszesz)....Czarna w hotelu w ostatnim dniu przeskoczyla przez 2-metrowy plot i uprowadzila szczeniaka wlascicielki na calodniowy spacer po lesie!!! Chciala mu chyba pokazac kawalek swiata...;) po czym.....wrocila glodna z chlopakiem na kolacje!. Donosze, ze ten szczeniak mogl mnie kosztowac 2500 dolcow! ech.....