Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Paji za dom tymczasowy, jesteś wspanaiła,wiem że u Ciebie Parówce będzie bardzo dobrze. Jest bardzo przyjazny dla piesków, także na bank nie będziesz miała z nim problemów:) do zobaczenia w środę. Jak tylko z danavis będziemy znały godzinę o której będziemy to damy znać:)

Posted

No i miała bym też taką prożbę by nadać mu jakieś normalne imię przed przyjazdem,ponieważ u nas wszystko opiera się na imieniu by był porządek w stadzie.

Posted

[quote name='danavas']heheeh..ale numer:) ciekawe co Ziober na to;)[/QUOTE]
napewno nie bedzie miala nic naprzeciwko.... to jej pierwszy uratowany psiak..... zaszczyt dla obojga ( moim skromnym zdaniem)

Posted

[quote name='unixena']A moze Manor -od tego hoteliku ...pod ktorym koczowal .:hmmmm:[/QUOTE]
tez mi to przeszło przez myśl....ale jakieś takie zbyt dostojne....ma kacze łapki...ja bym go nazwała Kaczor...albo Donald ;)

Posted

Jestescie niemozliwe.......:)
Najnowsze wiesci z Manor House......psiak nadal tam jest i mam zapewnienie corki wlasciciela, ze do srody na pewno tam bedzie.....acha....i moja corka mowi, ze On wcale nie jest taki krotki jak na zdjeciu......hihi.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jestescie niemozliwe.......:)
Najnowsze wiesci z Manor House......psiak nadal tam jest i mam zapewnienie corki wlasciciela, ze do srody na pewno tam bedzie.....acha....i moja corka mowi, ze On wcale nie jest taki krotki jak na zdjeciu......hihi.....[/QUOTE] no właśnie Ziober mówiła że on jest bardzo długaśny...:) jak Parówka;)

Posted

[quote name='jusstyna85']Był taki ogólny z samymi parówkowymi psami,troche os. kibicowało takim długaśnym psom :)[/QUOTE]
ale ten nasz wyjątkowo uroczy jest:) już się nie mogę doczekać aż go wytarmoszę za ucholki:)

Super Aimez że tak szybko załatwiłaś tą sprawę:)

Posted

[quote name='ania shirley']Poproszę o nr konta. Ale duża ta wpłata nie będzie.....Za dużo tych biedaków[/QUOTE]
dziękujemy za każdy grosik kochana...jutro zioberek87 wejdzie to wyśle dane do przelewu....

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję, co do imienia tow środę coś pomyślimy:) proszę o wszelkie propozycje:D a jak już spotkamy się z Parówką to będziemy próbować,aż któreś mu się spodoba:D ha ha ha ale najlepsze jest to,że każdy jak go zobaczy to mówi do niego Parówka i chłopak się już przyzwyczaił:) ale damy radę:)
Bardzo też dziękuję za pomoc finansową, to też jest bardzo ważne, niestey:(