__Lara Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 bico napisał(a):Budrysku, ja Ciebie podziwiam...Ty zawsze pomagasz, nigdy nie przejdziesz obojętnie obok żadnej bidy, a robisz to bez rozgłosu i dogo-poklasku...i co najważniejsze w wielu wypadkach byłaś i jesteś ostatnią deską ratunku dla psa lub kota i jesteś w swoich działaniach skuteczna, mimo trudów jakie ponosisz...Szkoda, że prozaiczne życie upływa nam na miotaniu się na wielu niepotrzebnych rzeczach i, że tak mało mamy czasu na sprawy na prawdę ważne...Ty zawsze znajdujesz czas by raz jeszcze zawalczyć o jakiegoś porzuconego psa lub kota... Budrysku, jeśli mogę spytać, jaki masz obecnie łączny dług do uregulowania za zwierzaki np. u weta? Cioteczka bico :loveu::loveu::loveu: Tak, BUDRYSEK jest niesamowita, przyznaję. Tylko ta durna kasa :( Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 podnosze Chlopaczka...dzisiaj tez siedzial smutny w tej misce...ozywia sie tylko na spacerkach Quote
bico Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 __Lara napisał(a):Cioteczka bico :loveu::loveu::loveu: Tak, BUDRYSEK jest niesamowita, przyznaję. Tylko ta durna kasa :( Hej _Lara:lol::lol::lol: Zajrzałam na budryskowy wątek o spłacie tego ogromnego długu;) Quote
Kofeina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Kolejna ofiara wakacji.... bojciu bojciu zapisuje... moze warto by bylo chlopaka pooglaszac? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Majeczka...wywalona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?" http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać! Quote
Szarotka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Podnosze Misia. Wyglada w tej misce tragicznie ............ Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Cholera... o deklaracje można żebrać, tylko jakiś dt domowy by się przydał. Masz coś na myśli? Quote
RenW Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Szarotka napisał(a):Podnosze Misia. Wyglada w tej misce tragicznie ............ Ano tragicznie.. na spacerku zupełnie inaczej.. Quote
__Lara Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 bico napisał(a):Hej _Lara:lol::lol::lol: Zajrzałam na budryskowy wątek o spłacie tego ogromnego długu;) :) :) :) :) :) A kto w ogóle prowadzi BDT? bo ja raczej takowych nie kojarzę (?). Quote
Kofeina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jak mi znajdziecie kogos kto mi 3 koty sprzatnie znajde miejsce.... bo mam nadprogram.. i to konkretny Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 __Lara napisał(a)::) :) :) :) :) A kto w ogóle prowadzi BDT? bo ja raczej takowych nie kojarzę (?). kojarzysz, kojarzysz...jest taka jedna np...glupia BUDRYSEK ;) Quote
__Lara Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 BUDRYSEK napisał(a):kojarzysz, kojarzysz...jest taka jedna np...glupia BUDRYSEK ;) Jasne, głupia.......... głupi to ten, co przejdzie obojętnie obok psiego nieszczęścia. Oj, cioteczko BUDRYSEK, nieładnie :) Quote
Kofeina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 ojoj.. budrysku a czy ty wogole masz miejsce? Quote
Iljova Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 BUDRYSEK napisał(a):kojarzysz, kojarzysz...jest taka jedna np...glupia BUDRYSEK ;) Co ty tu za bzdury wypisujesz ? Wiesz co powiedziałyby zwierzaki które ratujesz ? Jeśli nie to ja Ci powiem : "bardzo dziękujemy za pomoc i ratunek. Kochamy Cię i jesteśmy wdzięczne za wszystko co zrobiłaś robisz i będziesz robić dla takich jak my. Tyś naszym Aniołem dobroci i ogromnego serca tu na ziemi. :-)" Quote
bakusiowa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 BDT Budrysek ma swój wątek na dogomani. Przeczytajcie ile zwierząt ma w domu. A do tego niedawno pisała na jakimś wątku,że musi wyprowadzć sie z tego mieszkania i pójść na mniejsze wraz z chorym ojcem. Budrysek nie może brać nowych zwierzaków a jeszcze trzeba szukać domów tym co są. A jest tam 20 kotów. Quote
paulinken Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Wiem, że Budrysek ma 37856237956239 zwierząt w domu. Ale napisała wyżej, że jest taka jedna - ona - która prowadzi bdt. Więc chwyciłam się tego. Quote
Kofeina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jakby wszyscy mieli takie pojemne serce jak budrysek to uwierzcie mi ze problemu bezdomnosci zwierzat by nie bylo:) Quote
Recommended Posts