Bajka-wilkzbasni Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ja też:) Mamy już komplet na obydwie wystawy, czekamy tylko na papiery pocztą:) Można też rezerwować on line bilety dla osób towarzyszących. Kompletnie nie zauważyłam formularza do rezerwacji na głównej stronie - dobrze,ze mi koleżanka pokazała palcem;) Quote
Asiaczek Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ja tez juz mam oba potwierdzenia (WDS + Klubowa). Cieszę się, że ten pierwszy etap mam za soba i wsio jest OK. Pzdr. Quote
pingwinek=] Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Bajka-wilkzbasni napisał(a):Ja też:) Mamy już komplet na obydwie wystawy, czekamy tylko na papiery pocztą:) Można też rezerwować on line bilety dla osób towarzyszących. Kompletnie nie zauważyłam formularza do rezerwacji na głównej stronie - dobrze,ze mi koleżanka pokazała palcem;) Ja dzięki Tobie dopiero teraz to zauważyłam! Ale to chyba jest kupno a nie rezerwacja...? Kliknęłam sobie w to, wybrałam bilet i wcisnęłam zamówienie,potem pojawił mi się formularz do uzupełnienia danych, potem dalej mam zamówienie i nie wiem czy kliknąć to dalej- bo w sumie nie wiem jak to wysyłają ani nic. Czy będę musiała zapłacić za przesyłkę? (i ile) Więc pytanie- czy ktoś już zamawiał tak bilety :)?? Quote
Bajka-wilkzbasni Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Tfu, głupotę napisałam, przepraszam:) Oczywiście, masz rację, nie rezerwacja, tylko kupno:). Po wypełnieniu danych, wyskoczyło mi okienko do kupna, z prośbą o nr karty kredytowej. Nie wiem, czy była opcja przelewu, czy tylko "sama" karta... jeśli chodzi o opłatę, to nie doliczyli mi nic za przesyłkę. Chwilkę później przyszedł mi mail i wykazem tego co zamówiłam,podliczeniem i informacją, że gdy tylko pieniądze wpłyną do nich na konto, przesyłka zostanie wysłana na adres który podałam. Quote
pingwinek=] Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) Aaa no to super :) tylko czy to teraz dojdzie na czas ?! :-? z tą naszą pocztą to różnie bywa... :/ A wiesz może jeszcze jak do takiej płatności kartą podchodzi bank? Czy przez to euro zostaną mi jeszcze naliczone dodatkowe opłaty? Edited May 1, 2012 by pingwinek=] Quote
Bajka-wilkzbasni Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Oj, pojęcia nie mam. Dowiem się z końcem miesiąca gdy mi przyjdzie rachunek z karty;) Quote
michule Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Czy ktoś ma może jeszcze miejsce w samochodzie na piątek dla jednej osoby i jednego psa? Quote
bianka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 michule napisał(a):Czy ktoś ma może jeszcze miejsce w samochodzie na piątek dla jednej osoby i jednego psa? mam miejsce :) zadzwoń do mnie 502 227 889 (Beata) Quote
Eurotrans Dogshow Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Dla spóźnialskich mam jeszcze miejsce w busie oraz w hotelu. Zapraszam Quote
Lofty Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Mam jeszcze wolne miejsce dla jednej osoby na piątek. Wyjazd w czwartek powrót w sobotę, nocleg klepnięty:) Quote
maciek_axa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Poszukuje pokoju 3os. nie koniecznie w Salzburgu bez psa z soboty na niedziele... wiecie gdzie sa jeszscze miejsca w rozsądnej cenie? Quote
Bajka-wilkzbasni Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Na głównej stronie organizatorów pojawiły się rozpiski ringów, rasa/ring, mapki ringów itp. [URL]http://worlddogshow.oekv.at/home/infocenter-world-dog-show-2012.html?L=1[/URL] Czy ktoś z Was otrzymał nr ringowy pocztą? Albo cokolwiek od nich pocztą(czy na światową czy na klubową )? U nas nic, z wyjątkiem biletu dla os. towarzyszącej. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Jeżeli dob rze kojarzę, to numerki b ęda wydawane na ringach. A jeżeli chodzi o potwierdzenia - tylko mailowe dostałam. Pzdr. Quote
Bajka-wilkzbasni Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Aaaa..:) dzięki Asiaczek:) To mam jasność:) Powodzenia!:) Quote
aniaDark Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Czy są osoby, które nie mają jak dojechać na wystawę na sobotę (bez noclegów)? Mogłabym ewentualnie pomóc. Quote
maciek_axa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Mamy jeszcze jedno/ max 2 miejsca dla kogoś na sobote i niedziele wyjazd w piatek z ok. Rzeszowa przez Katowice itp wiec mozliwosc wziecia po drodze.... hotel i wszystko załatwione za bardzo smieszne pieniadze .. wiec cała podróż zamknie sie w ok. max 400zł z droga i noclegiem + sniadanie:) Chętnych zapraszamy:) Quote
maciek_axa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Mamy jeszcze 1/ max 2 miejsca do Salzburga na sobote i niedziele, wyjazd w piatek z ok. Rzeszowa przez Katowice wiec mozliwosc wzięcia kogoś " z drogi". Cały koszt podróży to bardzo smieszne pieniadze (hotel, podróż + sniadanie = max 400 zł ) wiec zapraszamy chetnych :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 może mi ktoś napisać jak rezerwować parking ? czy jest jeszcze szansa... Quote
Bajka-wilkzbasni Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Wchodzisz tu: [LEFT][URL]http://parken-messe-salzburg.at/en[/URL] (gdyby link nie działał, to z głównej strony wystawy światowej przechodzisz do zakładki po lewej"parking and camping" i na kolejnej stronie klikasz powyższy link. Pamiętam,że płaciłam kartą kredytową i potem potwierdzenie rezerwacji przychodziło mailem do wydrukowania. edit: potwierdzenie przyszło szybciutko. Pamiętam,ze prosili "po drodze" o podanie nr rej. i typu samochodu,ale nie podawałam, bi nie wiedziałam czym jedziemy a system i tak przyjął.[/LEFT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Bajka-wilkzbasni']Wchodzisz tu: [LEFT][URL]http://parken-messe-salzburg.at/en[/URL] (gdyby link nie działał, to z głównej strony wystawy światowej przechodzisz do zakładki po lewej"parking and camping" i na kolejnej stronie klikasz powyższy link. Pamiętam,że płaciłam kartą kredytową i potem potwierdzenie rezerwacji przychodziło mailem do wydrukowania. edit: potwierdzenie przyszło szybciutko. Pamiętam,ze prosili "po drodze" o podanie nr rej. i typu samochodu,ale nie podawałam, bi nie wiedziałam czym jedziemy a system i tak przyjął.[/LEFT] [/QUOTE] bardzo dziękuje Quote
Ventora Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Jestem z okolic Wrocławia i zastanawiam się którędy jechać przez Niemcy czy Czechy( niby mniej km ale obawiamy się że trasa zajmie dużo więcej czasu) którędy będziecie jechać? Może jechał ktoś do Salzburga przez Czechy i jest w stanie powiedzieć coś więcej? Quote
cornadore Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Ventora']Jestem z okolic Wrocławia i zastanawiam się którędy jechać przez Niemcy czy Czechy( niby mniej km ale obawiamy się że trasa zajmie dużo więcej czasu) którędy będziecie jechać? Może jechał ktoś do Salzburga przez Czechy i jest w stanie powiedzieć coś więcej?[/QUOTE] Gdybym mieszkała we Wrocławiu nie zastanawiałabym się i wybrała trasę przez Niemcy. Teoretycznie powinniście dojechać szybciej (teoretycznie, bo w tygodniu w Niemczech na autostradach dużo ciężarówek i mogą być korki). Przez Czechy jedzie się spokojniej (mniej aut), ale wolniej. No i trzeba wykupić winietę. Jeśli trasa ma być pokonana w niedzielę - na pewno lepiej przez Niemcy. Quote
Alaa Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 A ja szukam noclegu w Salzburgu, gdyby ktos cos wiedzial to prosze o info. Quote
aniaDark Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Mam jeszcze jedno wolne miejsce w samochodzie na sobotę (wyjeżdżamy w piątek wieczorem, wracamy w sobotę wieczorem) dla 1 osoby z średnim lub małym psem po kosztach paliwa, winiet i ew. parkingu. Info na PW lub z kontaktu ze strony ww (podpis/sygnaturka). Quote
Recommended Posts