Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też:) Mamy już komplet na obydwie wystawy, czekamy tylko na papiery pocztą:)
Można też rezerwować on line bilety dla osób towarzyszących. Kompletnie nie zauważyłam formularza do rezerwacji na głównej stronie - dobrze,ze mi koleżanka pokazała palcem;)

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajka-wilkzbasni napisał(a):
Ja też:) Mamy już komplet na obydwie wystawy, czekamy tylko na papiery pocztą:)
Można też rezerwować on line bilety dla osób towarzyszących. Kompletnie nie zauważyłam formularza do rezerwacji na głównej stronie - dobrze,ze mi koleżanka pokazała palcem;)

Ja dzięki Tobie dopiero teraz to zauważyłam!
Ale to chyba jest kupno a nie rezerwacja...?

Kliknęłam sobie w to, wybrałam bilet i wcisnęłam zamówienie,potem pojawił mi się formularz do uzupełnienia danych, potem dalej mam zamówienie i nie wiem czy kliknąć to dalej- bo w sumie nie wiem jak to wysyłają ani nic. Czy będę musiała zapłacić za przesyłkę? (i ile)
Więc pytanie- czy ktoś już zamawiał tak bilety :)??

Posted

Tfu, głupotę napisałam, przepraszam:) Oczywiście, masz rację, nie rezerwacja, tylko kupno:). Po wypełnieniu danych, wyskoczyło mi okienko do kupna, z prośbą o nr karty kredytowej. Nie wiem, czy była opcja przelewu, czy tylko "sama" karta... jeśli chodzi o opłatę, to nie doliczyli mi nic za przesyłkę. Chwilkę później przyszedł mi mail i wykazem tego co zamówiłam,podliczeniem i informacją, że gdy tylko pieniądze wpłyną do nich na konto, przesyłka zostanie wysłana na adres który podałam.

Posted (edited)

Aaa no to super :) tylko czy to teraz dojdzie na czas ?! :-? z tą naszą pocztą to różnie bywa... :/
A wiesz może jeszcze jak do takiej płatności kartą podchodzi bank? Czy przez to euro zostaną mi jeszcze naliczone dodatkowe opłaty?

Edited by pingwinek=]
Posted

michule napisał(a):
Czy ktoś ma może jeszcze miejsce w samochodzie na piątek dla jednej osoby i jednego psa?

mam miejsce :) zadzwoń do mnie 502 227 889 (Beata)

Posted

Na głównej stronie organizatorów pojawiły się rozpiski ringów, rasa/ring, mapki ringów itp.
[URL]http://worlddogshow.oekv.at/home/infocenter-world-dog-show-2012.html?L=1[/URL]
Czy ktoś z Was otrzymał nr ringowy pocztą? Albo cokolwiek od nich pocztą(czy na światową czy na klubową )? U nas nic, z wyjątkiem biletu dla os. towarzyszącej.

Posted

Mamy jeszcze jedno/ max 2 miejsca dla kogoś na sobote i niedziele wyjazd w piatek z ok. Rzeszowa przez Katowice itp wiec mozliwosc wziecia po drodze.... hotel i wszystko załatwione za bardzo smieszne pieniadze .. wiec cała podróż zamknie sie w ok. max 400zł z droga i noclegiem + sniadanie:) Chętnych zapraszamy:)

Posted

Mamy jeszcze 1/ max 2 miejsca do Salzburga na sobote i niedziele, wyjazd w piatek z ok. Rzeszowa przez Katowice wiec mozliwosc wzięcia kogoś " z drogi". Cały koszt podróży to bardzo smieszne pieniadze (hotel, podróż + sniadanie = max 400 zł ) wiec zapraszamy chetnych :)

Posted

Wchodzisz tu:
[LEFT][URL]http://parken-messe-salzburg.at/en[/URL]
(gdyby link nie działał, to z głównej strony wystawy światowej przechodzisz do zakładki po lewej"parking and camping" i na kolejnej stronie klikasz powyższy link.
Pamiętam,że płaciłam kartą kredytową i potem potwierdzenie rezerwacji przychodziło mailem do wydrukowania.
edit: potwierdzenie przyszło szybciutko. Pamiętam,ze prosili "po drodze" o podanie nr rej. i typu samochodu,ale nie podawałam, bi nie wiedziałam czym jedziemy a system i tak przyjął.[/LEFT]

Posted

[quote name='Bajka-wilkzbasni']Wchodzisz tu:
[LEFT][URL]http://parken-messe-salzburg.at/en[/URL]
(gdyby link nie działał, to z głównej strony wystawy światowej przechodzisz do zakładki po lewej"parking and camping" i na kolejnej stronie klikasz powyższy link.
Pamiętam,że płaciłam kartą kredytową i potem potwierdzenie rezerwacji przychodziło mailem do wydrukowania.
edit: potwierdzenie przyszło szybciutko. Pamiętam,ze prosili "po drodze" o podanie nr rej. i typu samochodu,ale nie podawałam, bi nie wiedziałam czym jedziemy a system i tak przyjął.[/LEFT]
[/QUOTE]

bardzo dziękuje

Posted

Jestem z okolic Wrocławia i zastanawiam się którędy jechać przez Niemcy czy Czechy( niby mniej km ale obawiamy się że trasa zajmie dużo więcej czasu) którędy będziecie jechać? Może jechał ktoś do Salzburga przez Czechy i jest w stanie powiedzieć coś więcej?

Posted

[quote name='Ventora']Jestem z okolic Wrocławia i zastanawiam się którędy jechać przez Niemcy czy Czechy( niby mniej km ale obawiamy się że trasa zajmie dużo więcej czasu) którędy będziecie jechać? Może jechał ktoś do Salzburga przez Czechy i jest w stanie powiedzieć coś więcej?[/QUOTE]

Gdybym mieszkała we Wrocławiu nie zastanawiałabym się i wybrała trasę przez Niemcy.
Teoretycznie powinniście dojechać szybciej (teoretycznie, bo w tygodniu w Niemczech na autostradach dużo ciężarówek i mogą być korki). Przez Czechy jedzie się spokojniej (mniej aut), ale wolniej. No i trzeba wykupić winietę. Jeśli trasa ma być pokonana w niedzielę - na pewno lepiej przez Niemcy.

Posted

Mam jeszcze jedno wolne miejsce w samochodzie na sobotę (wyjeżdżamy w piątek wieczorem, wracamy w sobotę wieczorem) dla 1 osoby z średnim lub małym psem po kosztach paliwa, winiet i ew. parkingu. Info na PW lub z kontaktu ze strony ww (podpis/sygnaturka).