Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto jedzie na tą wystawe, kto pożyczył by mi psa do Młodego Prezentera na piątek ? ! UWAGA ! Pies musi być grzeczny i chętny do współpracy z obcą osobą ! :D Najlepiej jeśli ktoś z Warszawy by mi pożyczył, abym mogła wcześniej potrenować :)

Posted

[quote name='borderterrier']Kto jedzie na tą wystawe, kto pożyczył by mi psa do Młodego Prezentera na piątek ? ! UWAGA ! Pies musi być grzeczny i chętny do współpracy z obcą osobą ! :D Najlepiej jeśli ktoś z Warszawy by mi pożyczył, abym mogła wcześniej potrenować :)[/QUOTE]
popytaj na terierkowie, moje dandusie nistety na mp się nie nadają, z gruntu sa ciapowate i niechętnie się pokazują ;)

Posted

I ja też dostałam. Co do setera i jamnika, jak będziecie mieć info na jakich ringach będą wasze psy i mniej wiecej o ktorej godz. to podeślijcie mi to bym na wystawie jak zdąże podeszła do was i zobaczyła czy będzie mi pasować ;) Bo jak by co to wezme mojego Guccincia :) Wie ktoś może, czy to wypada na JH na WDS ustawiać psa na smaczki ?

Posted

My tez dzisiaj dostalismy potwierdzenie mailowo.
Według mnie - to super sprawa! Do wystawy jeszcze 2,5 miesiąca, a my juz wiemy, czy wszystko gra w naszych zgłoszeniach:)

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='SandraNatan']Zna ktoś może jakieś hotele w Salzburgu gdzie przyjmują psy lub okolice ? Mogą być nawet dalsze...

Www.booking.com jak wybierzesz miasto po lewej mozesz zaznaczyc zeby pokazalo hotele tylko przyjazne na zwierzat, choc moze byc juz ciezko z sensownymi cenami hoteli...

Posted

Asiaczek napisał(a):
My tez dzisiaj dostalismy potwierdzenie mailowo.
Według mnie - to super sprawa! Do wystawy jeszcze 2,5 miesiąca, a my juz wiemy, czy wszystko gra w naszych zgłoszeniach:)

pzdr.

Pewnie głupie pytanie, ale to moja pierwsza zagraniczna wystawa :oops: Dostałam jakieś potwierdzenie jak zgłaszałam Baldura. Za wystawę będę płaciła pod koniec marca. Czy po wpłynięciu pieniędzy przyjdzie jakieś ostateczne mailowe potwierdzenie ? Czy chodzi o to, które dostałam tuż po zgłoszeniu ?

Posted

SandraNatan napisał(a):
Zna ktoś może jakieś hotele w Salzburgu gdzie przyjmują psy lub okolice ? Mogą być nawet dalsze...

A dlaczego do mnie nie napiszesz ? Może moge pomóc w/s hotelu...:)

Posted

[quote name='SandraNatan']Szukałam już tam ... Ceny okropne ....

jeżeli by Tobie odpowiadało to mogę odstąpić pokój trzy osobowy od 17 do 19 w hotelu poniżej

http://www.booking.com/hotel/at/voglauerhof.html?tab=1&origin=hp&error_url=%2Fhotel%2Fat%2Fvoglauerhof.pl.html%3Faid%3D304142%3Blabel%3Dpostbooking_confemail%3Bsid%3Dd9d523e0d850282d538e84e47986892e%3Bdcid%3D1%3B&do_availability_check=on&aid=304142&dcid=1&label=postbooking_confemail&sid=d9d523e0d850282d538e84e47986892e&checkin_monthday=17&checkin_year_month=2012-5&checkout_monthday=19&checkout_year_month=2012-5#availability_target

całkowita jego cena z rezerwacji to 76 ojro, ja niestety na jedną noc tylko zostaję i na szczęście mam hotelik w salzbourgu ;)