Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Doruś Twój ogon mi mignął;):):)
Aniu brawo za robotę, trzeba faktycznie przygotować zaplecze do odbioru zwierzaków, jesli oczywiście do tego dojdzie. W przyszłym tygo myślę uda się to wyjaśnić wreszcie!!! Skontaktuję się z TOZem:) Kociak też trzeba ogłosić lub szukać mu DT!!!

To dlaczego nie złapałaś??? :)

[quote name='Marycha35']Dziewczynki brakuje jeszcze 27 podpisów, błagam, to petycja w sprawie skatowanej, ale żyjącej:) Psotki:
http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html

Kurcze, ja tę petecyję podpisałam już dawno :(
Cioteczki podpisujcie, bo ujdzie to bezkarnie tym ludziom :(

Posted

Hi, hi, aaaaa, to to tak chchcchcrrrrrapałłłłooooo w Łodzi;)
W sprawie naszych bidek domniemanych u Pana działam.....W przyszłym tygo wizyta:) Tylko co dalej??????????

Posted

nie było mnie dlugo a tu widze sprawa do przodu!:)
ale czemu wychodzicie z założenia że trzeba zwierzaki odebrać? ja babie zupełnie nie wierzę, może poczekajmy na ten wywiad z panem? choć oczywiście potencjalne deklaracje jak najbardziej potrzebne, ale mimo wszystko może nie jest tak źle?:(

Posted

Dokładnie Agniecho tak kombinujemy:) Też mam nadzieję, że zwierzaki mają jednak dobrze tam. W przyszłym tygo planuję wizytę, czekam na konkrety:) A zbierać cosik można, jak coś, się ładnie przeprosi i odeśle:)
Aniu tytuł supero:)

Posted

a jak!:)

a tak na marginesie to przepraszam cioteczki i Avarę, ale zaspamuję tu chwilkę bo potrzebuję tam Was - może coś dla siebie wynajdziecie - cel szczytny i kasa bardzo potrzebna:(

Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego dochód w jest przeznaczony na sterylizację Sabci z poderżniętym gardłem i leczenie chorej na nużycę Werki! Fajowe ciuszki dla modngo maluszka i modnej kobietki!

http://www.dogomania.pl/threads/212127-*-*-*-modne-ciuszki-dla-maluszka-i-kobietki-na-dwie-pokrzywdzone-sunie-do-16.08-*-*-*

Mile widziane rozgłaszanie, zapraszanie, podrzucanie itp

Posted

dycha napisał(a):
Sama go zaproponowałaś :D

TAAK???? :) Starość nie radość :) I Mamo chwalą nas... :)

Marycha35 napisał(a):
Jeśli będą złe to mamy problem....:(

Oby nie, ale i na to musimy być przygotowane :( W razie czego będę błagała Ajlii o miejsce dla suni, ale to kosztuje 350,- zł za miesiąc plus karma i ew. leczenie. Ale warunki w 100% domowe :) Ona jest Koluszek, więc dość blisko od Łodzi i jeździ tam często z psiakami do weta.

Posted

Noemi1 napisał(a):
TAAK???? :) Starość nie radość :) I Mamo chwalą nas... :)

Oby nie, ale i na to musimy być przygotowane :( W razie czego będę błagała Ajlii o miejsce dla suni, ale to kosztuje 350,- zł za miesiąc plus karma i ew. leczenie. Ale warunki w 100% domowe :) Ona jest Koluszek, więc dość blisko od Łodzi i jeździ tam często z psiakami do weta.

Na razie mamy 83zł :/

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
dziś/jutro robimy bazarek ciuszkowy - oby coś się uzbierało...
ale ja naprawdę wciąż się bardzo łudzę że wszystko jest ok

oby, jeśli tak to pieniąchy pójdą na kogo innego

Posted

Dycha, pliss wyślij mi jeszcze raz dane do konta dla Avary, bo nie mogę jakoś wszystkiego odnaleźć, a na FB Pani prosi o podanie nr konta.

EDIT: Już znalazłam, grunt to nie panikować :)