Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki brakuje jeszcze 27 podpisów, błagam, to petycja w sprawie skatowanej, ale żyjącej:) Psotki:
[url]http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html[/url]

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Doruś Twój ogon mi mignął;):):)
Aniu brawo za robotę, trzeba faktycznie przygotować zaplecze do odbioru zwierzaków, jesli oczywiście do tego dojdzie. W przyszłym tygo myślę uda się to wyjaśnić wreszcie!!! Skontaktuję się z TOZem:) Kociak też trzeba ogłosić lub szukać mu DT!!![/QUOTE]

To dlaczego nie złapałaś??? :)

[quote name='Marycha35']Dziewczynki brakuje jeszcze 27 podpisów, błagam, to petycja w sprawie skatowanej, ale żyjącej:) Psotki:
[url]http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html[/url][/QUOTE]

Kurcze, ja tę petecyję podpisałam już dawno :(
Cioteczki podpisujcie, bo ujdzie to bezkarnie tym ludziom :(

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, ogon szybciocha!!!!!:)
Proszę podpisujmy!!!![/QUOTE]

Dziś ogon coś nie wyrobiony, bo sobie wieczorkiem przysnął :) :) :)

Posted

Hi, hi, aaaaa, to to tak chchcchcrrrrrapałłłłooooo w Łodzi;)
W sprawie naszych bidek domniemanych u Pana działam.....W przyszłym tygo wizyta:) Tylko co dalej??????????

Posted

nie było mnie dlugo a tu widze sprawa do przodu!:)
ale czemu wychodzicie z założenia że trzeba zwierzaki odebrać? ja babie zupełnie nie wierzę, może poczekajmy na ten wywiad z panem? choć oczywiście potencjalne deklaracje jak najbardziej potrzebne, ale mimo wszystko może nie jest tak źle?:(

Posted

Dokładnie Agniecho tak kombinujemy:) Też mam nadzieję, że zwierzaki mają jednak dobrze tam. W przyszłym tygo planuję wizytę, czekam na konkrety:) A zbierać cosik można, jak coś, się ładnie przeprosi i odeśle:)
Aniu tytuł supero:)

Posted

a jak!:)

a tak na marginesie to przepraszam cioteczki i Avarę, ale zaspamuję tu chwilkę bo potrzebuję tam Was - może coś dla siebie wynajdziecie - cel szczytny i kasa bardzo potrzebna:(
[CENTER]
[COLOR="magenta"]Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego dochód w jest przeznaczony na sterylizację Sabci z poderżniętym gardłem i leczenie chorej na nużycę Werki! Fajowe ciuszki dla modngo maluszka i modnej kobietki!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212127-*-*-*-modne-ciuszki-dla-maluszka-i-kobietki-na-dwie-pokrzywdzone-sunie-do-16.08-*-*-*[/url][/COLOR]
[/CENTER]
Mile widziane rozgłaszanie, zapraszanie, podrzucanie itp

Posted

[quote name='dycha']Sama go zaproponowałaś :D[/QUOTE]

TAAK???? :) Starość nie radość :) I Mamo chwalą nas... :)

[quote name='Marycha35']Jeśli będą złe to mamy problem....:([/QUOTE]

Oby nie, ale i na to musimy być przygotowane :( W razie czego będę błagała Ajlii o miejsce dla suni, ale to kosztuje 350,- zł za miesiąc plus karma i ew. leczenie. Ale warunki w 100% domowe :) Ona jest Koluszek, więc dość blisko od Łodzi i jeździ tam często z psiakami do weta.

Posted

[quote name='Noemi1']TAAK???? :) Starość nie radość :) I Mamo chwalą nas... :)

Oby nie, ale i na to musimy być przygotowane :( W razie czego będę błagała Ajlii o miejsce dla suni, ale to kosztuje 350,- zł za miesiąc plus karma i ew. leczenie. Ale warunki w 100% domowe :) Ona jest Koluszek, więc dość blisko od Łodzi i jeździ tam często z psiakami do weta.[/QUOTE]

Na razie mamy 83zł :/

Posted

[quote name='Agnieszka_K']dziś/jutro robimy bazarek ciuszkowy - oby coś się uzbierało...
ale ja naprawdę wciąż się bardzo łudzę że wszystko jest ok[/QUOTE]
oby, jeśli tak to pieniąchy pójdą na kogo innego

Posted

Dycha, pliss wyślij mi jeszcze raz dane do konta dla Avary, bo nie mogę jakoś wszystkiego odnaleźć, a na FB Pani prosi o podanie nr konta.

EDIT: Już znalazłam, grunt to nie panikować :)