Marycha35 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dziewczynki brakuje jeszcze 27 podpisów, błagam, to petycja w sprawie skatowanej, ale żyjącej:) Psotki: [url]http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html[/url] Quote
Noemi1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Marycha35']Doruś Twój ogon mi mignął;):):) Aniu brawo za robotę, trzeba faktycznie przygotować zaplecze do odbioru zwierzaków, jesli oczywiście do tego dojdzie. W przyszłym tygo myślę uda się to wyjaśnić wreszcie!!! Skontaktuję się z TOZem:) Kociak też trzeba ogłosić lub szukać mu DT!!![/QUOTE] To dlaczego nie złapałaś??? :) [quote name='Marycha35']Dziewczynki brakuje jeszcze 27 podpisów, błagam, to petycja w sprawie skatowanej, ale żyjącej:) Psotki: [url]http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_pozbawienia_wolnozci_.html[/url][/QUOTE] Kurcze, ja tę petecyję podpisałam już dawno :( Cioteczki podpisujcie, bo ujdzie to bezkarnie tym ludziom :( Quote
Marycha35 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Hi, ogon szybciocha!!!!!:) Proszę podpisujmy!!!! Quote
evita. Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Mój podpis pod petycją właśnie poleciał ;) pozdrawiam :) Quote
Noemi1 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Marycha35']Hi, ogon szybciocha!!!!!:) Proszę podpisujmy!!!![/QUOTE] Dziś ogon coś nie wyrobiony, bo sobie wieczorkiem przysnął :) :) :) Quote
Marycha35 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Hi, hi, aaaaa, to to tak chchcchcrrrrrapałłłłooooo w Łodzi;) W sprawie naszych bidek domniemanych u Pana działam.....W przyszłym tygo wizyta:) Tylko co dalej?????????? Quote
Noemi1 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Może zmieńcie tytuł, że szukamy teraz na cito DT, DS i deklaracji na hotel? Quote
Marycha35 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Bardzo dobry pomysł!!!!!!!!!!!!!!!! Aniu może kotu też jak coś szukajmy DT. Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 nie było mnie dlugo a tu widze sprawa do przodu!:) ale czemu wychodzicie z założenia że trzeba zwierzaki odebrać? ja babie zupełnie nie wierzę, może poczekajmy na ten wywiad z panem? choć oczywiście potencjalne deklaracje jak najbardziej potrzebne, ale mimo wszystko może nie jest tak źle?:( Quote
Marycha35 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dokładnie Agniecho tak kombinujemy:) Też mam nadzieję, że zwierzaki mają jednak dobrze tam. W przyszłym tygo planuję wizytę, czekam na konkrety:) A zbierać cosik można, jak coś, się ładnie przeprosi i odeśle:) Aniu tytuł supero:) Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 trzymam kciuki żeby Pan okazał się ok:) tak byłoby najlepiej a jak nie to jakoś damy radę!;) Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 a jak!:) a tak na marginesie to przepraszam cioteczki i Avarę, ale zaspamuję tu chwilkę bo potrzebuję tam Was - może coś dla siebie wynajdziecie - cel szczytny i kasa bardzo potrzebna:( [CENTER] [COLOR="magenta"]Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego dochód w jest przeznaczony na sterylizację Sabci z poderżniętym gardłem i leczenie chorej na nużycę Werki! Fajowe ciuszki dla modngo maluszka i modnej kobietki! [url]http://www.dogomania.pl/threads/212127-*-*-*-modne-ciuszki-dla-maluszka-i-kobietki-na-dwie-pokrzywdzone-sunie-do-16.08-*-*-*[/url][/COLOR] [/CENTER] Mile widziane rozgłaszanie, zapraszanie, podrzucanie itp Quote
Noemi1 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zaglądam do Avary, po ciężkim wczorajszym dniu :) Tytuł bardzo dobry :) Quote
dycha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='Noemi1']Zaglądam do Avary, po ciężkim wczorajszym dniu :) Tytuł bardzo dobry :)[/QUOTE] Sama go zaproponowałaś :D Quote
dycha Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 hop hop podrzucę, marnie widzę to wszystko :/ nikt do nas nie zagląda :( Quote
Agnieszka_K Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 zaglądam ja i ciągle trzymam kciuki za dobre wieści z domu... Quote
Noemi1 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='dycha']Sama go zaproponowałaś :D[/QUOTE] TAAK???? :) Starość nie radość :) I Mamo chwalą nas... :) [quote name='Marycha35']Jeśli będą złe to mamy problem....:([/QUOTE] Oby nie, ale i na to musimy być przygotowane :( W razie czego będę błagała Ajlii o miejsce dla suni, ale to kosztuje 350,- zł za miesiąc plus karma i ew. leczenie. Ale warunki w 100% domowe :) Ona jest Koluszek, więc dość blisko od Łodzi i jeździ tam często z psiakami do weta. Quote
dycha Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Noemi1']TAAK???? :) Starość nie radość :) I Mamo chwalą nas... :) Oby nie, ale i na to musimy być przygotowane :( W razie czego będę błagała Ajlii o miejsce dla suni, ale to kosztuje 350,- zł za miesiąc plus karma i ew. leczenie. Ale warunki w 100% domowe :) Ona jest Koluszek, więc dość blisko od Łodzi i jeździ tam często z psiakami do weta.[/QUOTE] Na razie mamy 83zł :/ Quote
Agnieszka_K Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 dziś/jutro robimy bazarek ciuszkowy - oby coś się uzbierało... ale ja naprawdę wciąż się bardzo łudzę że wszystko jest ok Quote
dycha Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Agnieszka_K']dziś/jutro robimy bazarek ciuszkowy - oby coś się uzbierało... ale ja naprawdę wciąż się bardzo łudzę że wszystko jest ok[/QUOTE] oby, jeśli tak to pieniąchy pójdą na kogo innego Quote
dycha Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 porozsyłałam trochę wątek Avary i podrzucam, bo powoli ginie w mgle......... Quote
Noemi1 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dycha, pliss wyślij mi jeszcze raz dane do konta dla Avary, bo nie mogę jakoś wszystkiego odnaleźć, a na FB Pani prosi o podanie nr konta. EDIT: Już znalazłam, grunt to nie panikować :) Quote
Recommended Posts