Czorcik Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='danavas']ja sobie przypomniałam o mandacie jak poborca skarbowy zastukał do mych drzwi...stwierdzam ze nie opłaca się latać na pocztę i w ciągu 7 dni kołować kasę na opłacenie...po kilku miesiącach sami przychodzą a przy kwocie 200zł opłata tylko 12...więc idealna opcja dla leniwych sklerotyków...czyli dla mnie:)[/QUOTE] hahhaha dobre dobre . Widzisz Guli a Ty masz jeszcze mandat do opłacenia za szaleństwo na drodze jak jechaliśmy po Reksia do Torunia :) Quote
Olena84 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Czorcik']Ty masz jeszcze mandat do opłacenia za szaleństwo na drodze jak jechaliśmy po Reksia do Torunia :)[/QUOTE] O brawo ;) Quote
inka33 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Małe hoPSAnko dla kolejnej Mokrej Nosowiczki, tak "po znajomości" - od Kajtuna. :) Quote
Guliwer89 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Czorcik']hahhaha dobre dobre . Widzisz Guli a Ty masz jeszcze mandat do opłacenia za szaleństwo na drodze jak jechaliśmy po Reksia do Torunia :)[/QUOTE] Oj tam oj tam zdarzylo się ;) Szykuj się na 29 grafit i Aza kurs na grudziądz ;) mam nadzieję że tym razem bez mandatów bo z wielką budą na przyczepce ;) ;) Quote
Awit Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Ooo zabieracie je w przyczepce? A Kajtun jest podobny do mojej Fredzi:-) Quote
Czorcik Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 tak jak zobaczyłam Fredzię to mi kajt stanał przed oczami i też taki krzykacz :) Quote
Guliwer89 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No i też taki miły krzykacz ;) ;) Fredzia wygłaskana a ja obszczekany i tak powinno być ;) ;) Quote
Awit Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Jutro zadzwonię do Pani Małgosi, zobaczymy, czy była pani doktor, czy Mundzia zaszczepiona. Quote
Czorcik Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Awit']Ooo zabieracie je w przyczepce? A Kajtun jest podobny do mojej Fredzi:-)[/QUOTE] chyba budy jednak nie będziemy wieść , ale za to Grafita i Azę . Mundziaczku głoski dla Ciebie :) Quote
Guliwer89 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jutro Mundzię wygłaskam od was i żarełko podrzucę ;) Quote
Guliwer89 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Relacja dopiero około godziny 21 więc bardzo proszę przez nerw ;) Quote
Czorcik Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Guliwer89']no mam ale za to ładny jest ;)[/QUOTE] no to podlinkuj go będzie ładniejszy Quote
Awit Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Zadzwoniłam dziś po południu do pani Małgosi i ręce mi opadły, tzn całe moje pozytywne myślenie odpłynęło:-( Dziś pani Małgosia przeniosła Szarika do innego kojca, bo nie chciał po spacerku wejść do kojca<a zawsze wchodził chętnie>. Mundzia jest tydzień w tym samym kojcu co Szarik i niestety zdominowała Szariczka. Jest bardzo energiczna, żywiołowa, jak widziała P.Małgosię na zewnątrz to skakała, podskakiwała przy siatce tak wysoko, silnie, nie zwracając uwagi że wskakuje na Szariczka. Wyjadała mu jedzenie z miski. Szarik stał się smutniejszy i lekko przestraszony. Nie można pozwolić, aby Szarik został całkowicie zdominowany a ponieważ Mundzia jest wyjątkowo skoczna, została w tym kojcu, bo jest w całości zabezpieczony od góry. A Szariczek został przeniesiony do drugiego. Jeśli będą osobno to koszt jednego z nich wynosi ok 360zł/m-nie. To Mundzi brakuje jakieś 140zł. Wg mnie przez te parę dni Mundzia pokazała na co ją stać, a pełzanie to jej reakcja na strach przed nieznanym. Guliwer był dziś w Nosku, mam nadzieję, że wpadnie i napisze co widział. Edit: Nie wiedziałam, że ona jest aż tak żywiołowa......... Guwlier i czorcik też nie wiedzieli........ Pani Małgosia zaszczepiła ją na wirusówki, jaka kwota jeszcze nie wiemy, ale jak się dowiemy, to przeleję. Quote
Czorcik Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Awit uwierz że zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam, a Mundzia odżyła i pokazała na co ą stać , podejrzewam , ze u Fiery była dominowana przez większe , czy sprytniejsze psy i teraz dała popalić Szarikowi, a Szarik jak to Szarik , taka psia pierdółka ( wybacz Szariczku ) Tylko skąd teraz 140zł dodatkowo ? Quote
Awit Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Tak Czorcik, ja wierzę, że ona właśnie daje z siebie wszystko z tej radości... Tam była taka samowolka, wszystkie razem, więc za bardzo nie miała tyle odwagi, tym bardziej, że była większa Aza, Grafit, Graf. A tu Szarik spokojniutki i cichutki, to w końcu próbowała przejąć dowodzenie. Ale Pani Małgosia czuwa i nie będzie pozwalała na niewłaściwe zachowania. Quote
martasekret Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zaglądam do szalonej dziewczynki ;) Jakieś nowe wieści? Quote
Awit Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Tak są nowe:-) Otrzymałam 50zł od znajomego z poza dogo, od PawłaB, dziękuję mu bardzo!!!!! I Mundzia znowu mieszka w kojcu z Szarikiem. Tego dnia co Szarik nie chciał wrócić do kojca, P.Małgosia przeniosła go do innego, ale po wieczornym spacerze Szarik sam wszedł do Mundzi i już został z powrotem u siebie z nią:-) Jak jedzą, P.Małgosia jest z nimi i diablica nie wyjada Szarikowi. Mundzia biega z Szarikiem, Reksem, Dosią, bega jak szalona, po kwiatkach też. Podskakuje, skacze ale jest hamowana przez P.Małgosię. Przybiega się przytulić, dostać głaska. Jest mniej więcej w wieku Szarika, ale ma w sobie duuużo więcej energii. Wiecie, ulżyło mi, martwiłam się o nią, a tak przy nim, może nabierze trochę ogłady.... Quote
sylwiaso Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 To super wieści!!Mundziu mały diabełku w górę! Quote
Czorcik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ach ten Szariczek nie może się zdecydować czy chce mieszkać z kobietą czy nie :) Quote
sylwiaso Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Szariczku ukochaj Mundzie daj buziola i już będzie zgoda!!Psiaczki ciotka z "lasku"mocno Was ściska!zrobiłam pierwszy w życiu bazarek proszę zobaczcie co mi z tego wyszło! Quote
ogonek2 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 poleciało ode mnie za 2 m-ce dla Mundzi :hand: Quote
Awit Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Sylwiaso Mundzia na pewno chętnie by wzięła buzi i głaska, Szarik raczej mniej:-) Ogonek dziękuję! Quote
Recommended Posts