giselle4 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Czy ja sie zgubilam czy to moj pan mnie zgubił to ja juz sama nie wiem:shake: wiem ze jestem teraz sierota i musze sama starac sie o jedzenie i wode a pogoda taka ze nawet malutkiej kałużki nie ma a ludzie sa obojetni i zabiegani. Lezalam sobie i myslalam ze to juz koniec na mnie przyjdzie ale jedno serduszko nie moglo przejsc obojętnie i zatelefonowalo na Straz Miejska jestem w schronisku,trochę sie balam ale dali jesc i pic,uczesali i wykąpali i fotki nawet robili jak gwiazdce z telewizji a ja bylam taka grzeczna i posłuszna i nawet polizałam ciotke po buzi a ona wcale sie nie zloscila.:oops: Mysle sobie ze moze ktos mnie zobaczy i tez tak powie jak wolontariuszki ale sliczna dziewczyna i wezmie do domku.... To jest moje marzenie ale teraz bedę zaszczepiona i odrobaczona a pozniej wysterylizowana .... mam chyba szczescia troche... a mam około 1,5 roku 74 83 11 800-Jasia 664 315 852-Grazyna [email protected] Quote
giselle4 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Gusia Poprzedni Następny chodze na smyczy Poprzedni Następny nawet biegam Poprzedni Następny wykapali Poprzedni Następny wyczesali Poprzedni Następny z ogonka barankowego sie smiali Quote
giselle4 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Gusia Poprzedni Następny wymiziali Poprzedni Następny wysuszyli Poprzedni Następny i na specer wypuscili Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Następny Gusia podobna jest do Perelki Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 zapraszam cioteczki do podnoszenia malizne:) Quote
fiorsteinbock Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Perełka, Eddie...ona mi je przypomina :( Quote
Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Biedna malutka, zupełnie jest nieszczęśliwa jak moja Gusia była. Ktoś mi tu robi konkurencję z imieniem :mad: , będą się dziewczynki mylić. http://www.dogomania.pl/threads/202756-Gusia!-Ju%C5%BC-si%C4%99-nie-boj%C4%99!-Pokochaj-mnie-dzi%C5%9B!-Prosz%C4%99! Quote
giselle4 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='Poker']Biedna malutka, zupełnie jest nieszczęśliwa jak moja Gusia była. Ktoś mi tu robi konkurencję z imieniem :mad: , będą się dziewczynki mylić. http://www.dogomania.pl/threads/202756-Gusia!-Ju%C5%BC-si%C4%99-nie-boj%C4%99!-Pokochaj-mnie-dzi%C5%9B!-Prosz%C4%99! przepraszamy ale ladne imię;0 Quote
fiorsteinbock Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Grazynko, jutro przyjade i moze zrobimy pare zdjec Gusi i zaczniemy oglaszac? Sliczna jest, domki beda sie bily ;) Quote
Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, jutro przyjade i moze zrobimy pare zdjec Gusi i zaczniemy oglaszac? Sliczna jest, domki beda sie bily ;) to jak jakiś zostanie sam na polu walki, to zareklamujcie moją Gusię, dobrze ? Quote
giselle4 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Poker napisał(a):to jak jakiś zostanie sam na polu walki, to zareklamujcie moją Gusię, dobrze ? czy jedna czy dwie GUSIE...TO JEDNE OGLOSZENIA I REKLAMA:) Quote
giselle4 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, jutro przyjade i moze zrobimy pare zdjec Gusi i zaczniemy oglaszac? Sliczna jest, domki beda sie bily ;) ale po 12 ok.... bo mam pare spraw do zalatwienia .... chyba ze wolisz w sobote....ja bym wolala hihihih Quote
basia34 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Poker nasza nazywa sie Gucia bo Grasia sie pomylila ,ale my wiemy o ktora chodzi sunie. Quote
Poker Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 basia34 napisał(a):Poker nasza nazywa sie Gucia bo Grasia sie pomylila ,ale my wiemy o ktora chodzi sunie. To trochę lepiej ,ale i tak bardzo podobne i mylące.Szkoda, tym bardziej ,że obie są na stronach dolnośląskich. Quote
iwstar58 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Poker napisał(a):To trochę lepiej ,ale i tak bardzo podobne i mylące.Szkoda, tym bardziej ,że obie są na stronach dolnośląskich. Obie Gusie fajne i życzę szybkiego domku Nie sądzę żeby jedna Gusia wchodziła w drogę drugiej Gusi. Do wczoraj były dwa wątki psów o imieniu Bazyl. Żadnej konkurencji, a chłopaki w domu. Poza tym, to też dobry test na czytanie ze zrozumieniem. A z tym bywa różnie, czasem nie widać co jest napisane dwa posty wyżej, tylko klepie się bezmyślnie w klawiaturę. I pewnie nie jednakowe imiona, ale nieuwaga jest skutkiem pomyłek. Quote
iwstar58 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Poker napisał(a):To trochę lepiej ,ale i tak bardzo podobne i mylące.Szkoda, tym bardziej ,że obie są na stronach dolnośląskich. Obie Gusie są fajniusie . Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 iwstar58 napisał(a):Obie Gusie są fajniusie . i to zawsze sliczna sa dziewusie Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [Basia ma racje głuchy jak nie uslyszy to zmysli tak jest i ze mna:oops::-o Quote
iwstar58 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 giselle4 napisał(a):[Basia ma racje głuchy jak nie uslyszy to zmysli tak jest i ze mna:oops::-o No problem. Można zmienić szyk wyrazów w temacie, imię na końcu i po bólu. Quote
Recommended Posts