Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']To po co ja nosisz? :lol: nawet rano na chwile? :([/QUOTE]
po schodach np. ;)
jak rano to spoko :P

[IMG]http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/bieg_zps9024eab4.jpg[/IMG]

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']dziękuje za gratki :smile:
za spam nie :diabloti:

Free niestety nie będzie kłapouchem, dziś jedno z uszków stanęło i nie chce opaść :placz::eviltong:

Ktoś wgl chce usłyszeć coś więcej o młodej? Obawiam się, że się rozpiszę i nikt nie przeczyta :evil_lol:[/QUOTE]

niech nie opada, gacki są przepiękne :D

Posted

Mała jest cudna, podoba mi się :loveu:. Tak, borderki przecież mądrość wysysają wraz z mlekiem matki, skoro tak nie jest to na pewno dostałaś podróbę :evil_lol:

Posted

Dzisiaj pieseły miały dzień pełen wrażeń, pierwszy raz na wodzie :smile:

[IMG]http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/8cce5c26-c7dd-4494-aa45-4a22995921cd_zps874817f3.jpg[/IMG]

Posted

Scooby to dopiero miał frajdę :P :)

Scooby miał największą frajdę gdy mógł sam popływać. Strasznie się rozkręcił pod tym względem w to lato ;) Zawsze lubił aportować z wody, ale teraz i bez piłki biegnie do wody i chce pływać 

Posted

Scooby miał największą frajdę gdy mógł sam popływać. Strasznie się rozkręcił pod tym względem w to lato ;) Zawsze lubił aportować z wody, ale teraz i bez piłki biegnie do wody i chce pływać

To musi Dore przekonać i pouczyć :lol: :p

Było zdjęcie, to skomentowała je jedynie Dorowa  :lmaa:   Focham się normalnie.  :siara:
A młoda rośnie jak na drożdżach, już 6,75kg

Ejj, ja nick mam jeszcze stary :lmaa: :D

Ale ja tez chce nowe zdjęcie :)
Posted

6,7kg, gigant normalnie! Będziesz z nią w ten weekend na zawodach?

Najlepsze jest to, że wcale na tyle nie wygląda :D

Tak, będę z dwójcą na zawodach :)

hej :)

ja sobie powolutku nadrabiam zaległości, wchodzę do Ciebie, a tu taka piękność  dawaj więcej zdjęć małej 

hej! :)

My do Was wpadamy, czekam na więcej zdjęć :smile:

zaraz będzie więcej ;)

To musi Dore przekonać i pouczyć :lol:

Ejj, ja nick mam jeszcze stary :lmaa:

Ale ja tez chce nowe zdjęcie 

Oj tam oj tam. Wiadomo o kogo chodzi :P

Posted

Ponawiam pytanie :siara: .

A foto rodzinne śliczne! :loveu: Czyżby zostawanie w miejscu okiełznane? :D

Taaak, w końcu!!! :D Ale łatwo nie było i na razie na stojący 

Posted

To pewnie przez ilość bieli, zawsze BC z większą ilością bieli wydają się większe od tych bardziej "pomalowanych" :). A jak są ofutrzone to już w ogóle i takie zdziwko, jak się zobaczy psa z mokrym futrem i miednicą na wierzchu.

Ale super! W takim razie prawdopodobnie w niedzielę ją poznam <3.

Posted

Ja chce wspólne foto Dory i Młodej :P obowiązkowo! :klacz:  Wgl nie obrazilabym się gdybyś Dorciakowej jakieś ladne fotki zrobiła :siara: :jumpie: :kiss_2: :megagrin: