Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak na razie wygrywa nr.10 TOP MODEL, przyznam, że jestem w szoku :evil_lol:

na jeden bok będzie napewno agility, tylko co na drugi... czekam na resztę głosów :smile:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']Jak na razie wygrywa nr.10 TOP MODEL, przyznam, że jestem w szoku :evil_lol:

na jeden bok będzie napewno agility, tylko co na drugi... czekam na resztę głosów :smile:[/QUOTE]
masz jeszcze 4 głosy od moich dziewczyn na top model :diabloti:

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc, ale pewnie i tak trochę potrwa zanim się zdecyduję. Na razie jaramy się święcącym w ciemności napisem Julius K9 :lol: zawsze chciałam mieć te szelki :loveu: tylko kasy było szkoda

Dzisiaj musiałam odreagować 3 sprawdziany jednego dnia... :roll: Masakraa.....
Przeszliśmy 3.63 km. Dziś też w końcu odkryłam, jak włączyć GPS, bo wcześniej mierzyłam sam czas jak się okazało :evil_lol:
[URL]http://www.endomondo.com/workouts/162602225[/URL]
W weekend mam zamiar zrobić 2 razy więcej, bo już bez marudzącego ojca :lol: Chociaż boję się sama chodzić po naszym lesie
Trzeba nadrobić zimowe leniuchowanie, szczególnie, że teraz coraz później robi się ciemno, więc mam szanse iść na dłuższy spacer po szkole. W końcu!! :smile:

Posted

To troszkę się nachodziłaś :)
Ja też się boję chodzić sama do lasu. Zawsze jak już w nim jesteśmy to oglądam się non stop na wszystkie strony, bo boje się, żeby ino nam jakiś dzik nie wyleciał :lol: A jak słyszę jakiś hałas w krzakach, to mało zawału nie dostaje, ale okazuje się, że to tylko Baster :lol: (czarny jest zawsze w lesie na smyczy)
Ale pomimo, że boję się chodzić do lasu to i tak wolę chodzić tam, niż na jakieś pola, które już mnie nudzą :lol:

Posted

czesc :)

W lesie jest raczej spokoj jesli nie ma tam dziwnych ludzi. Ale ja tez balam sie na poczatku sama tam chadzac. teraz przywyklam, ale juz i tak nie chodze sama :) co do dzikow-chodze 9lat po lesie i dzika widzialam 4 razy i tylko jak zmykal w popłochu. Nie sa to zwierzeta szukające towarzystwa ludzkiego-raczej ich unikaja. W zime pelno ich śladów, ale zadnego nie uświadczysz :)

Ale wiadomo-jak sie ktoś boi nie ma co ryzykowac :)

Posted

Ja mieszkam na takim odludziu, że tu w lasach dziki się raczej ludzi nie spodziewają :) Kilka lat temu zryły nam podwórze, w tym roku ryją koło lasu, który znajduje się za moim domem... :lol: A sarny to widujemy co pięć minut na spacerach albo na łące przed moim domem... Ostatnio na spacerze w lesie sarna stała jakieś 5 metrów od nas i się na nas gapiła... :lol: Aż w końcu jej się przypomniało, że trzeba uciekać :)
Kilka razy znajdowaliśmy żywe warchlaki na drodze, nawet kiedyś pół żywego jenota :lol: Również daniele u nas są. A dziki to ja nawet spotykałam wracając ze szkoły... :lol:

Posted

Ja to jednak mam szczęście. :lol: Jak dzisiaj zrobiliśmy spokojnie 10km :placz: to musiała mi się komórka rozładować, chociaż przynajmniej zapisało się pierwszych 4,5 km i patrząc po godzinie i miejscu w którym przestał mierzyć, spokojnie zrobiliśmy 2 tyle :roll:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja to nie mam takiej aplikacji liczącej kilometry ... a szkoda , bo bym chciała wiedzieć ile przeszłam ;)[/QUOTE]

Można ściągnąć bezpłatnie z neta :smile: Większość używa Endomondo , wystarczy mieć GPS w telefonie ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Można ściągnąć bezpłatnie z neta :smile: Większość używa Endomondo , wystarczy mieć GPS w telefonie ;)[/QUOTE]

niestety nie mam GPSa w obecnej komórce :( ... ja i tak niedługo będę musiała kupić nowy telefon , bo ten się zawiesza i łączność mu szwankuje :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']U mnie jest GPS, ale strasznie baterie rozładowuje i chyba nigdy nie uda mi się zmierzyć naprawdę długiego dystansu :roll:[/QUOTE]

Ja to teraz to codziennie ładuje komórkę , bo często w necie siedzę ... i może dlatego coś zaczeło w niej szwankować :roll:

Posted (edited)

[quote name='Illusion']A nie jest do 19 lutego 2014?[/QUOTE]

Właśnie też do tego doszłam :lol: Bo zmyliły mnie liczby pod spodem 221112 , myślałam że to data ważności :lol:

edit:

Dzisiejszy spacerek po treningu... :
[url]http://www.endomondo.com/workouts/163377963/8749797[/url]

A pies nadal nie zmęczony , nic a nic. Łazi z piłką :roll: Za to pańcia pada na łeb :lol:

Edited by paulaa.
Posted (edited)

Nikt do nas nie zagląda. :roll:

A nam się w końcu wyklarowały plany wakacyjne :eviltong:

1-6.07 Obóz z Tomkiem , w superowym towarzystwie :loveu: wychodzi na to, że 18 spędzę na agilitowym obozie , bo urodziny mam 01.07 :lol:

A w sierpniu, tydzień leniuchowania w Gdańsku , czyli plażing smażing , a potem Bałtyckie Zawody i to będzie prawdopodobnie nasz debiut w A1 :smile:

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='paulaa.']Nikt do nas nie zagląda. :roll:

A nam się w końcu wyklarowały plany wakacyjne :eviltong:

1-6.07 Obóz z Tomkiem , w superowym towarzystwie :loveu: wychodzi na to, że 18 spędzę na agilitowym obozie , bo urodziny mam 01.07 :lol:

A w sierpniu, tydzień leniuchowania w Gdańsku , czyli plażing smażing , a potem Bałtyckie Zawody i to będzie prawdopodobnie nasz debiut w A1 :smile:[/QUOTE]
O, to całkiem możliwe, że się spotkamy w Sopocie :eviltong: