gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Bardzo proszę o wstrzymanie się z wpłatami. Pan Stacja wysłał mi właśnie sms, że pies ma nowego właściciela. Nic więcej nie wiem bo nie odbiera telefonu. Quote
Ellig Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 gusia0106 napisał(a):Bardzo proszę o wstrzymanie się z wpłatami. Pan Stacja wysłał mi właśnie sms, że pies ma nowego właściciela. Nic więcej nie wiem bo nie odbiera telefonu. O masz!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jasza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zaglądam i od razu takie wieści...kciuki zatem. Quote
mysza 1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 gusia0106 napisał(a):Bardzo proszę o wstrzymanie się z wpłatami. Pan Stacja wysłał mi właśnie sms, że pies ma nowego właściciela. Nic więcej nie wiem bo nie odbiera telefonu. O matko, beznadzieja... Quote
gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 mysza 1 napisał(a):O matko, beznadzieja... Albo zajęte, albo nie odbiera. Quote
gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Wczoraj wieczorem na stację przyjechał jej stały klient mieszkający w pobliżu i zdecydował się zabrać psa do siebie. Podobno ma już u siebie jakiegoś psa, który jest bardzo dobrze traktowany i mieszka w domu. Bardzo prosimy wszystkie osoby, które wpłaciły pieniądze na ratowanie Bordo, o informację, czy życzą sobie zwrot środków na konto czy zgadzają się na ich przekazanie na utrzymanie naszych innych podopiecznych. Pieniądze będziemy zwracały z kont prywatnych bo z konta fundacji nie mamy takiej możliwości dokonania zwrotu bez faktury. Quote
gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Murakami, jeśli mogę Cię prosić, przekaż informację na forum pokosowców i podziękuj im w naszym imieniu proszę za zainteresowanie. Quote
airgialla Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Hej dziewczyny tu airgialla z PAP posokowcowych adopcji cały czas śledzę wątek już przyklejam info do nas. Bardzo proszę o dalszą współpracę pamiętajcie o nas jakby się pojawił jakiś rudy w potrzebie to dajcie znać. PAP i forum posokowców chętnie się zajmie posoczkami - Pozdrawiam - Dzięki - Aśka Quote
gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Dzięki, dobrze, że jesteście. Jakby co (oby nie - tfu tfu tfu) damy znać ;) Quote
Ewa Marta Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 gusia0106 napisał(a):Wczoraj wieczorem na stację przyjechał jej stały klient mieszkający w pobliżu i zdecydował się zabrać psa do siebie. Podobno ma już u siebie jakiegoś psa, który jest bardzo dobrze traktowany i mieszka w domu. Bardzo prosimy wszystkie osoby, które wpłaciły pieniądze na ratowanie Bordo, o informację, czy życzą sobie zwrot środków na konto czy zgadzają się na ich przekazanie na utrzymanie naszych innych podopiecznych. Pieniądze będziemy zwracały z kont prywatnych bo z konta fundacji nie mamy takiej możliwości dokonania zwrotu bez faktury. Z jednej strony super, z drugiej mam obawy, bo dom nie sprawdzony, ale... trzeba wierzyć, że to rzeczywiście fajny dom i że Pan za 2 dni nie odda psa, bo nie zgadza się z jego psiakiem. Myślę, czy nie powinnyście wstrzymać się sekundę z oddawaniem pieniędzy, bo taka sytuacja może się zdarzyć. Wielka szkoda, że musicie zwracać z własnych pieniędzy, a nie fundacyjnych, ale rozumiem, że fundacja wymaga faktur i inaczej sie nie da. Dlatego ja, w przypadku jeśli Bordo naprawdę zostanie w nowym domu bardzo proszę o przekazanie z moich 100 zl po 50 zl dla Szaby i Tarnera (Szaby, która mieszka u Ronjii i jest pod opieką Myszy1 i Tarnera, który też mieszka u Ronjii i jest pod opieką Gusi) :-) Quote
gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Pan Stacja powiedział, że pojedzie tam i zobaczy....ale wiecie jak to jest, przez telefon to można wszystko powiedzieć.... Quote
asiaf1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 beznadziejnie, żeby chociaż dał namiar na tego nowego właściciela. Quote
Psiolubna Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 moje przelewy możecie przekazać na innego pieska, a co do Bordo, to lekki niepokój, mam nadzieję jednak, że chłopczyk dobrze trafił. Pozdrawiam, Aga Quote
gusia0106 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Psiolubna napisał(a):moje przelewy możecie przekazać na innego pieska, a co do Bordo, to lekki niepokój, mam nadzieję jednak, że chłopczyk dobrze trafił. Pozdrawiam, Aga Dziękujemy :) Kombinujemy, żeby sprawdzić jak trafił ;) Quote
jagpie Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja jeszcze nie wpłaciłam pieniędzy, ale mogę je jak najbardziej przekazać na innego bidaka w potrzebie, tylko prosiłabym o wskazanie przez Was, który to miałby być :-) Quote
murakami Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 o masz! ale wiadomość! Ale wiecie, to chyba dobrze, ja się bałam że do środy ten pies tam zginie/nie przyjdzie i wszystko weźmie w łeb. A tak to przynajmniej jest bezpieczny (mam nadzieję). Quote
docha Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 a ja natomiast z wielką nadzieją, że nie pójdzie na giełdę. Quote
chita Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 dziewczyny gratuluje fundacji!! nie wiedzialam a sledze wasze watki i wiem ile robicie:loveu: moja skromna kwota i tak pojdzie;) tymczasem mam pytanie:oops: czy ktos kojarzy kogos z okolic Płońska lub Strzegowa? (na stacji Orlenu w miejscowości Strzegowo ok 30 km do Płońska jadąc trasą Gdańską w kierunku warszaway)na stacji benz błąkał sie ast z ranami otwartymi, od paru dni juz go nie ma ale ponoc po wsi chodzi...znacie moze kogos z okolic? ten pies blaka sie juz tak kilka tygodni:-( Quote
gusia0106 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Kurcze...nie znam niestety....będę tam jechać w sobotę bladym świtem, mogę się zatrzymać i poszukać. Tylko będę z dwoma psami i jechać właśnie nie do Warszawy... Quote
chita Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 gusia0106 napisał(a):Kurcze...nie znam niestety....będę tam jechać w sobotę bladym świtem, mogę się zatrzymać i poszukać. Tylko będę z dwoma psami i jechać właśnie nie do Warszawy... pan ze stacji powiedzial mi ze przy tym orlenie jest teraz kilkanascie psow...ponoc tak co roku w wakacje...bede wdzieczna gdybys przejezdzajac miala oczy szeroko otwarte:)dziekuje Quote
gusia0106 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 chita napisał(a):pan ze stacji powiedzial mi ze przy tym orlenie jest teraz kilkanascie psow...ponoc tak co roku w wakacje...bede wdzieczna gdybys przejezdzajac miala oczy szeroko otwarte:)dziekuje A jakby coś jest jakiś pomysł na niego? Wiesz, w sensie, żeby go gdzieś odwieźć czy coś? Chętnie to zrobię jakbym go znalazła. Wiemy jaki ma kolor chociaż? Quote
chita Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 jest brązowy podobno, dzis bede wiedziec czy o joaa jest miejsce dla niego, mnie tylko martwi czy jesli sie znajdzie nie powinien najpierw do weta trafic....ehhh Quote
gusia0106 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 chita napisał(a):jest brązowy podobno, dzis bede wiedziec czy o joaa jest miejsce dla niego, mnie tylko martwi czy jesli sie znajdzie nie powinien najpierw do weta trafic....ehhh Z całą pewnością powinien. To chłopak jest? Quote
mysza 1 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='chita']dziewczyny gratuluje fundacji!! nie wiedzialam a sledze wasze watki i wiem ile robicie:loveu: moja skromna kwota i tak pojdzie;) tymczasem mam pytanie:oops: czy ktos kojarzy kogos z okolic Płońska lub Strzegowa? (na stacji Orlenu w miejscowości Strzegowo ok 30 km do Płońska jadąc trasą Gdańską w kierunku warszaway)na stacji benz błąkał sie ast z ranami otwartymi, od paru dni juz go nie ma ale ponoc po wsi chodzi...znacie moze kogos z okolic? ten pies blaka sie juz tak kilka tygodni:-( Ja już pisałam na tamtym wątku. Co Wam da osoba z okolic? Przecież tam były 3 psy, złapanie ich to nie będzie zadanie możliwe do wykonania dla jednej osoby... Jeśli nawet jest tylko ast to był nieufny, nie dawał się złapać więc trzeba poprosić ludzi ze sprzętem, ewentualnie umówić grupę do łapania. Jedna osoba to sobie może. To nie jest daleko z Warszawy i ludzie stąd, by dobrej woli mogą spokojnie tam podjechać. Chita, my tylko działamy pod Vivą :) własnej nie mamy ;) ale dzięki za miłe słowa :) Quote
Recommended Posts