Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Aguś:loveu: chi - party jak to pięknie brzmi:iloveyou: ale, żeby było pełne chi - party, to Ty też musisz mieć chi...:cool3: hihihi:eviltong:[/QUOTE]

I pewnie też 3 sztuki, żeby było do pary? :evil_lol:
:cunao::cunao::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu, ale ja takich cudów nie umiem robić:placz:

Aguś:loveu: chi - party jak to pięknie brzmi:iloveyou: ale, żeby było pełne chi - party, to Ty też musisz mieć chi...:cool3: hihihi:eviltong:[/QUOTE]

To nie cuda.To czary:eviltong:
Otwierasz zdjęcie , naciskasz lewy przycisk ,myszy i przeciągasz przez wybrany fragment zdjęcia gdy puścisz lewą mysz masz kwadrat/prostokąt,który jeszcze możesz modyfikować to znaczy przesuwać ścianki w lewo/prawo/góra/dół.
Gdy już masz "obrysowany" fragment zdjęcia naciskasz ctrl+y,wtedy zostaje sam fragment wybierasz "zapisz jako" i zapisujesz pod inną nazwą aby nie tracić oryginału lub w innym miejscu pod tą samą nazwą.

Chi party.... ale Wam zazdroszczę:placz:
Mizianko dla trojaczków:loveu:

Posted

Paulinko po weekendzie coś będzie - teraz mam zajętą głowę czymś innym:loveu:

Deer już prawie...:multi:

Aguś wiesz, Ty masz 2, więc niech będzie tylko jedna chi:loveu: wystarczy mi - chyba, że później Tobie już nie starczy:diabloti:
Jak coś to jak już Zuzia wspomniała - ja przywiozę:multi::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zuziu, poczaruję, ale nie teraz:eviltong:
Nie musisz zazdrościć - jesteś zaproszona:loveu:
Mizianko przekażę później:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']I ja jeszcze ich nie widziałam???:placz::placz::placz:

Gosiu ja chce zdjęcie!!:modla::iloveyou:[/QUOTE]

eee... bo ja nie wiem jak wklejać zdjęcia na dogo :oops:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu, żaden problem - ja chętnie Cię nauczę:loveu: (jeżeli chcesz;)) (...) [/QUOTE]

Właśnie próbuję coś wykombinować :) Tylko nie wiem, jakiej wielkości mogą być zdjęcia wstawiane na dogo. Gdzie znaleźć tą informację?

Edited by Gosiapk
Posted (edited)

[quote name='Agnieszka Co.']świetne stadko - bez powozu wspólny spacer byłby wyzwaniem :)
A Krówka jest szczeniakiem czy bije rekord minaturowości w swojej rasie? Wygląda jak lemurek :)[/QUOTE]

Masz rację, bez chiwozu zabranie towarzystwa na plażę w wakacje byłoby mało możliwe :) Już sam spacer do plaży nadwyrężał siły stada. :)

Edited by Gosiapk
Posted

[quote name='Gosiapk']Już sam spacer do plaży nadwyrężał siły stada. :)
.[/QUOTE]
Ja myślałam raczej o nadwyrężonych Waszych siłach :)
Ja też mam mało zdjęć moich psiaków - albo ja nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia, albo psy ciągle w ruchu - większość fotek wychodzi nieostro i małociekawie.

Posted (edited)

[quote name='Agnieszka Co.']Ja myślałam raczej o nadwyrężonych Waszych siłach :)
Ja też mam mało zdjęć moich psiaków - albo ja nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia, albo psy ciągle w ruchu - większość fotek wychodzi nieostro i małociekawie.[/QUOTE]

:) W przypadku moich chiłek, to nie siły mogą być nadwyrężone, a kręgosłup szyjny ;) bo trzeba ciągle głowę na wszystkie strony obracać, aby sprawdzić, czy żadna z koleżanek się gdzieś nie zawieruszyła :)

Edited by Gosiapk
Posted

Monia po chiłki jadę do Warszawki :) ok 800km w obie str;)

Aguś telefon mi padł, a wróciłam do domu o 22:roll:
Ja też się namęczę nad zdjęciami, ale trzeba być cierpliwym i ciągle w gotowości:loveu:

Gosiu!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Padłam!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Musisz przyjechać na chi - party obowiązkowo:grins:
One są prześliczne! Już bym je popuczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Napisz nam jak do Ciebie trafiły i w ogóle pisz o nich :loveu:
Szczerze - Krówkę to bym od razu do kieszonki kradła:diabloti:
Małą chyba też... tak myślę...:eviltong:
Także wracasz z 3... ale nie płacz:loveu:
Już się nie mogę doczekać więcej zdjęć i opowieści - teraz to Ci nie dam spokoju:oops::oops: