ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 :roflt::roflt::roflt: buahahahaah chciałabym to widzieć:evil_lol: i jej minę:diabloti: Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt::roflt::roflt: buahahahaah chciałabym to widzieć:evil_lol: i jej minę:diabloti:[/QUOTE] miny jej nie pamietam bo mysmy na tym lozku pokladali sie z smiechu.. ale jej tam bylo wsio jedno byle ma miekko pod soba i obojetnie na czym lozku spi hehe a teraz mam ja z prawej strony i mi tu chrapie jak niedzwiedz..;) Twoje psy tez chrapią? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 W sumie rzadko... ale Tz nadrabia za 3 :D hehehehe;) Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']W sumie rzadko... ale Tz nadrabia za 3 :D hehehehe;)[/QUOTE] oo no to moj czasem chrapi jak jest bardzo zmeczony.. ale Pipi to daje czadu..Livka zadko chrapi..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A mój jak ma dużo %...:D Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']A mój jak ma dużo %...:D[/QUOTE] Ty Ramona mi znowu cos przypomnialas:lol:..mialam ja kiedys szefa ktory byl chory ja nie wiem jak sie fachowo nazywa ta choroba ale on np przychodzil mi na sklep wchodzil na zaplecze i za chwile bylo slychac jak chrapie ale jak..masakra :evil_lol: po chwili sie przebudzil jakby nigdy nic ze mna rozmawia po czym jak chwile stal znow zasnal i chrapie..na poczatku bylam w szoku pozniej sie do tego przyzwyczailam klienci coniektorzy tez juz go znali z tego..ale tacy co wchodzili pierwszy raz do sklepu to robili zdziwione miny..:evil_lol: No to co potem robisz gwizdzesz mu pod uchem? hehe ide sie myc a potem patrzec na Magde G wiec nie wie czy jeszcze tu dzis wpadne..;) to narazie :) Quote
Igiełka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 wspaniała kruszynka wypoczywa- dobrze że już czuje się lepiej :) :) [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01150.jpg[/IMG] Quote
monia&nero Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ach w końcu piątek:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:jeszcze od 10 do 18 w pracy i weekend:loveu::loveu::loveu: miłego dzionka dziewczęta! Quote
Paulinka10 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 A moje zemną nie śpią:( chyba że mężulka niema w domu...to wtedy śpimy w 5 dzieci ja i psy...wstaje połamana ale jak cieplutko:loveu: O chrapaniu też coś wiem...:mad: I cześć z rana;) Quote
Pegaza Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='deer_1987']Ale mialam do nadrabiania :razz:[/QUOTE] Ojojo ojojoj przynajmniej bylo co czytac hihih Ramona a Ty dzis gdzie? Quote
Ewanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dzień dobry, jak dzisiaj Wikusia? ..... mizianko dla słodkich dziewczynek :) Quote
Casablanca Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jezna, ile wy tutaj piszecie?! :D Niedługo mnie nie było, a się połapać nie mogę :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 O jak miło wszyscy nas odwiedzają:loveu: A my.... jesteśmy w Zakopanem:multi: mamy 3 dniowy odpoczynek pod górami na granicy Zakopanego i Kościeliska... w koło same lasy, wczoraj dziewuszki biegały po ciemku nawet.. choć ja nie lubię po ciemku, bo się boję:evil_lol: ale mamy Tz-ta:diabloti: Pegazko, ale historia - nigdy nie poznałam takiego człowieka... :lol: a ja jak wyżej napisane na odpoczynku:cool3: Igiełko już dużo lepiej:multi: Deer... cóż, widać choć troszkę nas lubią hihih;) Monia dziękujemy i wzajemnie:) Paulinko, u mnie nie ma opcji, żeby spały nie w łóżku... to by była skandal:diabloti: Ewanko, dużo lepiej:multi: Casablanka bo tak rzadko tu bywasz:diabloti: hihihi Journey tak Wiki została z nami już na stałe:multi: sunia hodowlana, ale nie radziła sobie z rodzeniem, ma 5 latek i jest słodziaszna:loveu: W ogóle, to Wiki dość ładnie chodzi na smyczy - choć czasami ma postój i wtedy nie ruszy:evil_lol: a teraz ostatni zaległy filmik sobotnio:grins: [video=youtube;wv6iCAX8hJo]http://www.youtube.com/watch?v=wv6iCAX8hJo[/video] Quote
taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 pisze mi ze an error occurred, please try again later :( Quote
Kasi i Lena Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Urocze jak zwykle:) Fajnie się bawią. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Hmmm u mnie widać... u Kasi też... nie wiem dlaczego tak wyświetla:niewiem: Kasiu dziękujemy:loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tak , tak u mnie widać jak się dziewczyny uroczo bawią:loveu: Quote
Ewanka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Miłego wypoczynku, bawcie się dobrze :) ... może dziewczynki jakiś stok zaliczą ... na nartach oczywiście ;) :D ... filmik świetny :) Quote
monia&nero Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [video=youtube;wv6iCAX8hJo]http://www.youtube.com/watch?v=wv6iCAX8hJo[/video] a mówiłam że walki psów:cool3: tak na poważnie cudnie się razem bawią:loveu::loveu::loveu: Miłego wypoczynku! oczywiście później czekamy na fotki z Zakopca:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ewanko, wczoraj zaliczyły las... było zimno, więc tylko pół godzinki... tutaj już lekko biało i chłodno;) A na nartach to one nieeee... raczej na królewskich saniach:evil_lol: hihih Monia.. dalej obstawiasz Wiki?:diabloti: UWIELBIAM jak się bawią:loveu::loveu::loveu: Mogę patrzeć godzinami...:iloveyou: Zrobię fotki - wczoraj mi się nie udało, bo było ciemno... a ja tego aparatu nie umiem do dziś obsługiwać i po ciemku mam straszne foty:oops: ale cóż...:roll: Zaraz wyruszamy w góry:multi: (najpierw obiadek głodomorów:evil_lol:) Quote
monia&nero Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Wiki daje radę! :) to przyjemności na spacerku po górach! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Też na to liczę - i na super foty ;) heheh Dla Was miłego dnia kochane :):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Dziewczyny wielka prośba - każde 5 zł się liczy.. mamy już połowę ponad!!:) maleńka prawie chihuahua bez uszka prosi o pomoc!! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217799-Mikro-piesek-prosi-o-wsparcie-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99"]http://www.dogomania.pl/threads/217799-Mikro-piesek-prosi-o-wsparcie-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99[/URL] Quote
Recommended Posts