Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:roflt::roflt::roflt: buahahahaah chciałabym to widzieć:evil_lol: i jej minę:diabloti:[/QUOTE]
miny jej nie pamietam bo mysmy na tym lozku pokladali sie z smiechu..
ale jej tam bylo wsio jedno byle ma miekko pod soba i obojetnie na czym lozku spi hehe
a teraz mam ja z prawej strony i mi tu chrapie jak niedzwiedz..;)
Twoje psy tez chrapią?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']W sumie rzadko... ale Tz nadrabia za 3 :D hehehehe;)[/QUOTE]
oo no to moj czasem chrapi jak jest bardzo zmeczony..
ale Pipi to daje czadu..Livka zadko chrapi..:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A mój jak ma dużo %...:D[/QUOTE]

Ty Ramona mi znowu cos przypomnialas:lol:..mialam ja kiedys szefa ktory byl chory ja nie wiem jak sie fachowo nazywa ta choroba ale on np przychodzil mi na sklep wchodzil na zaplecze i za chwile bylo slychac jak chrapie ale jak..masakra :evil_lol: po chwili sie przebudzil jakby nigdy nic ze mna rozmawia po czym jak chwile stal znow zasnal i chrapie..na poczatku bylam w szoku pozniej sie do tego przyzwyczailam klienci coniektorzy tez juz go znali z tego..ale tacy co wchodzili pierwszy raz do sklepu to robili zdziwione miny..:evil_lol:

No to co potem robisz gwizdzesz mu pod uchem? hehe

ide sie myc a potem patrzec na Magde G wiec nie wie czy jeszcze tu dzis wpadne..;)
to narazie :)

Posted

O jak miło wszyscy nas odwiedzają:loveu:
A my.... jesteśmy w Zakopanem:multi: mamy 3 dniowy odpoczynek pod górami na granicy Zakopanego i Kościeliska... w koło same lasy, wczoraj dziewuszki biegały po ciemku nawet.. choć ja nie lubię po ciemku, bo się boję:evil_lol: ale mamy Tz-ta:diabloti:

Pegazko, ale historia - nigdy nie poznałam takiego człowieka... :lol: a ja jak wyżej napisane na odpoczynku:cool3:

Igiełko już dużo lepiej:multi:

Deer... cóż, widać choć troszkę nas lubią hihih;)

Monia dziękujemy i wzajemnie:)

Paulinko, u mnie nie ma opcji, żeby spały nie w łóżku... to by była skandal:diabloti:

Ewanko, dużo lepiej:multi:

Casablanka bo tak rzadko tu bywasz:diabloti: hihihi

Journey tak Wiki została z nami już na stałe:multi: sunia hodowlana, ale nie radziła sobie z rodzeniem, ma 5 latek i jest słodziaszna:loveu:

W ogóle, to Wiki dość ładnie chodzi na smyczy - choć czasami ma postój i wtedy nie ruszy:evil_lol:

a teraz ostatni zaległy filmik sobotnio:grins:

[video=youtube;wv6iCAX8hJo]http://www.youtube.com/watch?v=wv6iCAX8hJo[/video]

Posted

[video=youtube;wv6iCAX8hJo]http://www.youtube.com/watch?v=wv6iCAX8hJo[/video]

a mówiłam że walki psów:cool3: tak na poważnie cudnie się razem bawią:loveu::loveu::loveu: Miłego wypoczynku! oczywiście później czekamy na fotki z Zakopca:p

Posted

Ewanko, wczoraj zaliczyły las... było zimno, więc tylko pół godzinki... tutaj już lekko biało i chłodno;)
A na nartach to one nieeee... raczej na królewskich saniach:evil_lol: hihih

Monia.. dalej obstawiasz Wiki?:diabloti:
UWIELBIAM jak się bawią:loveu::loveu::loveu: Mogę patrzeć godzinami...:iloveyou:
Zrobię fotki - wczoraj mi się nie udało, bo było ciemno... a ja tego aparatu nie umiem do dziś obsługiwać i po ciemku mam straszne foty:oops: ale cóż...:roll:

Zaraz wyruszamy w góry:multi: (najpierw obiadek głodomorów:evil_lol:)

Posted

Dziewczyny wielka prośba - każde 5 zł się liczy.. mamy już połowę ponad!!:) maleńka prawie chihuahua bez uszka prosi o pomoc!!

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217799-Mikro-piesek-prosi-o-wsparcie-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99"]http://www.dogomania.pl/threads/217799-Mikro-piesek-prosi-o-wsparcie-na-powa%C5%BCn%C4%85-operacj%C4%99[/URL]