Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O mamo to chyba obrazy, a już się miałam zjeżyć, że jak można tak ciułałki sprzedawać hurtem:evil_lol:

a w ogóle śniło mi się dziś, że znalazłam chi małego drania z tatuażem, a tatuaż był rosyjski i musiałam uciekać mafii:diabloti::diabloti::diabloti::roflt::roflt::roflt:
Jak się obudziłam to byłam zlana potem:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz nie mam czasu oglądać, po pracy :) a tam nie tylko chiłki są:)[/QUOTE]
Nie, tam sa wszystkie rasy ale linki sa zebrane po kazda rasa zeby wygodniej bylo patrzec co jest z danej rasy. tu masz spis wszystkich ras [url]http://www.bamsesbollar.se/merinfo.asp[/url]

Posted

Pegaza zachodź, zachodź :lol: ale tylko w gości;)

No dziś wybił czwartek dziewczynki, więc coraz bliżej kolejny weekend:razz:
Tylko tak jakoś hmmm.... wydaje mi się, że czas mi szybko ucieka i boję się, że zaraz zima nastanie:roll: brrrr..... nie myślimy o tym... tfuu, tfuu, tfuuuuuuuu:lol:

No chciałam napisać miłego dnia:evil_lol:

Posted

A my znow zachodzimy:evil_lol:
jakies fotki by sie znow przydaly...
nie wytrzymalam i obzeram sie znow....slodyczami..:roll:
to silniejsze ode mnie..

no jest mily mily mimo ze za godzine tez ide do pracy...
.wlasnie dostalam mila sms wiadomosc a raczej dobra wiadomosc..:multi:

Posted

Chiquitko, na pocieszenie Ci napiszę, że Sweety wyzdrowiał- tzn prawie, ale już sam je, jest aktywny itd. Ta glukoza mu jednak pomogła :). :loveu:
Ja to mam "super" weekend- jade z TZem do jego rodziny do Chełma:roll:... Jutro o 8 mamy busa- bo w samochód się nie mieścimy wszyscy... A tak chciałam sobie pospać...:sleep2:

A co do snu, to mnie ostatnio non stop się śni że chodzę do szkoły :hmmmm:... Ciekawe co taki sen oznacza? Nie wiecie?

Posted

O mamusiu ile odwiedzin:crazyeye: chyba muszę częściej marudzić:diabloti: hehhehehe (a to wszystko były żarty:eviltong:)

Pegazko powiem Ci ze teraz to już jestem pewna, że to jakiś wirus:diabloti: bo mnie też to ostatnio dopada...:lol:
Zdjęcia postaram się cyknąć w weekend - sprawa wygląda tak, że nie umiem robić jak nie ma dziennego światła...:roll:
No to chwal się co to za wiadomość??:D

Cześć Paulinko:loveu:
Ja się tak tylko droczę, choć ostatnio jakoś mi mniej wesoło, źle działa na mnie taka pogoda...:roll: jaki dołek, opowiadaj, ciocia zaraz tutaj wyprostuje:calus:

Uniakatowydiamenciku (matko jak to zdrobnić?:lol:) dziękujemy:)
Sen był zabójczy... za dużo filmów chyba:evil_lol:

Deer Skarbie popieram:loveu:

Arielkooooo:loveu: jak ja lubię Ciebie widzieć...:evil_lol: Już się ucieszyłam z wiadomości o Sweetym u Was!!! :multi:
Hmmm... Jak ja kocham rodzinne wypady:grab::siara:

A sen, cóż, może jest on związany z Draco??:D W końcu on w wieku szkolnym:diabloti:

Posted

A ja zaś lubie jesień,posiedzieć sobie w domu z herbatką,latem to wiecznie gdzieś sie łazi,ale jak wychodze z domu to już mniej lubie...
A dołek minie,za dużo ostatnio sie dzieje i tak mnie dopadło coś...;)