taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']I to był błąd:evil_lol: kurcze samobója sobie walnęłam:splat::splat:[/QUOTE] Coz... Twoja wina :D Zobacz jaki link Ci zostawilam! Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Co to...?:D[/QUOTE] Poklikaj to sie dowiesz :diabloti: Ja mam czekolade, pogode i bardzo ladne tereny spacerowe :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 To są chiłki na sprzedaż? :) Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']To są chiłki na sprzedaż? :)[/QUOTE] Nie :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 O mamo to chyba obrazy, a już się miałam zjeżyć, że jak można tak ciułałki sprzedawać hurtem:evil_lol: a w ogóle śniło mi się dziś, że znalazłam chi małego drania z tatuażem, a tatuaż był rosyjski i musiałam uciekać mafii:diabloti::diabloti::diabloti::roflt::roflt::roflt: Jak się obudziłam to byłam zlana potem:evil_lol: Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Dobra powiem Ci, rozne prezenty z motywem Chi :diabloti: portfele, kubki, podkladki po myszke itp Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Teraz nie mam czasu oglądać, po pracy :) a tam nie tylko chiłki są:) Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz nie mam czasu oglądać, po pracy :) a tam nie tylko chiłki są:)[/QUOTE] Nie, tam sa wszystkie rasy ale linki sa zebrane po kazda rasa zeby wygodniej bylo patrzec co jest z danej rasy. tu masz spis wszystkich ras [url]http://www.bamsesbollar.se/merinfo.asp[/url] Quote
Pegaza Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Wydaje mi sie ze dzisiaj jeszcze tu nie bylam..wiec zachodze..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Pegaza zachodź, zachodź :lol: ale tylko w gości;) No dziś wybił czwartek dziewczynki, więc coraz bliżej kolejny weekend:razz: Tylko tak jakoś hmmm.... wydaje mi się, że czas mi szybko ucieka i boję się, że zaraz zima nastanie:roll: brrrr..... nie myślimy o tym... tfuu, tfuu, tfuuuuuuuu:lol: No chciałam napisać miłego dnia:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Nikt nas już nie lubi:placz: A ja siedzę w depresji:evil_lol::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Hehehehheh, to jestem pocieszona:D Miłego dnia dziewczynki:Rose: Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A my znow zachodzimy:evil_lol: jakies fotki by sie znow przydaly... nie wytrzymalam i obzeram sie znow....slodyczami..:roll: to silniejsze ode mnie.. no jest mily mily mimo ze za godzine tez ide do pracy... .wlasnie dostalam mila sms wiadomosc a raczej dobra wiadomosc..:multi: Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cześć dziewczyny;) No jak to nie lubi:mad:ja też jestem w dołku:(ale to może przez napiecie przed......buuu Quote
Oscar Patric Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja Ciebie na pewno lubię życzę miłego weekendu a sen To miałaś...widzę Quote
Vesper Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Chiquitko, na pocieszenie Ci napiszę, że Sweety wyzdrowiał- tzn prawie, ale już sam je, jest aktywny itd. Ta glukoza mu jednak pomogła :). :loveu: Ja to mam "super" weekend- jade z TZem do jego rodziny do Chełma:roll:... Jutro o 8 mamy busa- bo w samochód się nie mieścimy wszyscy... A tak chciałam sobie pospać...:sleep2: A co do snu, to mnie ostatnio non stop się śni że chodzę do szkoły :hmmmm:... Ciekawe co taki sen oznacza? Nie wiecie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 O mamusiu ile odwiedzin:crazyeye: chyba muszę częściej marudzić:diabloti: hehhehehe (a to wszystko były żarty:eviltong:) Pegazko powiem Ci ze teraz to już jestem pewna, że to jakiś wirus:diabloti: bo mnie też to ostatnio dopada...:lol: Zdjęcia postaram się cyknąć w weekend - sprawa wygląda tak, że nie umiem robić jak nie ma dziennego światła...:roll: No to chwal się co to za wiadomość??:D Cześć Paulinko:loveu: Ja się tak tylko droczę, choć ostatnio jakoś mi mniej wesoło, źle działa na mnie taka pogoda...:roll: jaki dołek, opowiadaj, ciocia zaraz tutaj wyprostuje:calus: Uniakatowydiamenciku (matko jak to zdrobnić?:lol:) dziękujemy:) Sen był zabójczy... za dużo filmów chyba:evil_lol: Deer Skarbie popieram:loveu: Arielkooooo:loveu: jak ja lubię Ciebie widzieć...:evil_lol: Już się ucieszyłam z wiadomości o Sweetym u Was!!! :multi: Hmmm... Jak ja kocham rodzinne wypady:grab::siara: A sen, cóż, może jest on związany z Draco??:D W końcu on w wieku szkolnym:diabloti: Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A ja zaś lubie jesień,posiedzieć sobie w domu z herbatką,latem to wiecznie gdzieś sie łazi,ale jak wychodze z domu to już mniej lubie... A dołek minie,za dużo ostatnio sie dzieje i tak mnie dopadło coś...;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Widziałam u Was, martwisz się o dziecko, mogę powiedzieć, ze wiem jakie to uczucie, bo dla mnie dziewczyny jak dzieci... ale głowa do góry, ale już:) Quote
taxelina Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Herbatka moze byc ale jednak nie ma to jak czekolada:diabloti: Quote
Recommended Posts