ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 O nie... a dopiero pisałam jaka jest grzeczna:diabloti: hehhehe no i teoria padła w gruzach:evil_lol: Witam Cię Lili :loveu: bardzo nam miło:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Hmm... nie dzwonili do Ciebie??:diabloti: Ponoć samolot się zepsuł...:shake: Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Nikt nie dzwonil a Tz tam czeka 40 km od nas na lotnisku :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Hahahha, to sobie poczeka, następny lot za 12 miesięcy:D ;) Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 no to juz nie bedzie czekolady :D a ja wlasnie mam :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Szlak, cóż, pocieszam się, że przynajmniej mi doooooopcia nie urośnie :D Quote
Casablanca Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka Beybe, bo Ty młoda jesteś i jeszcze nie wiesz kiedy ktoś ściemnia:diabloti::diabloti::diabloti: Oj... oddaj trochę:evil_lol: ja zapuszczam i zapuszczam, a mam lekko za ramiona:roll: że też one nie rosną błyskawicznie:mad:[/QUOTE] Oj tam oj tam :roll::evil_lol: Może na ludziach aż tak się nie znam, ale przecież widzę, że to małe aniołki są :diabloti: Z chęcią oddam trochę, ale nie za darmo! Żądam po prostu pożądnego przycięcia tych kudłów :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Szlak, cóż, pocieszam się, że przynajmniej mi doooooopcia nie urośnie :D[/QUOTE] od tej i tak by Ci nie urosla :D bo bys zza sherry biegala :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Hehehe, Casablanka jakby to było takie łatwe, to miałabym włosy po pas:eviltong::evil_lol: Tak, dobrze, że chociaż Ty w to wierzysz;) Deer tak mówisz?:cool3: Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Sherry bardzo lubi zeby ktos z nia biegal :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 hehhehe, ciocia słabiutko z kondycją:D Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']hehhehe, ciocia słabiutko z kondycją:D[/QUOTE] Ona ze mna nigdy nie biega, idzie ladnie grzecznie przy nodze ale jak ktos inny ja wezmie to zaraz chce zeby z nia biegac :D Quote
Vesper Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zostałam op***ona przez Chiquitę :oops: że nie zaprosiłam jej i Was na bazarek :oops: Teraz chciałabym to nadrobić- zapraszam serdecznie na bazarro zrobiony przeze mnie na rzecz Babci Rity- psiej starowinki z wielkimi guzami listwy mlecznej. "Właściciele" po prostu na starość się Rity pozbyli... nie mówiąc o tym, że rażąco zaniedbali jej stan zdrowia- takie guzy nie pojawiają się z dnia na dzień :sad: Dziewczynki, zajrzyjcie na bazarek dla Rity- są filmy, książki, gadżety- właściwie wszystkiego po trochu :lol: Oto link do bazarku, w pierwszym poście jest link do wątku babulinki Rity... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215763-Super-Różności-dla-Babci-Rity-z-wielkimi-guzami-listwy-mlecznej-do-20.10.-godz.-20-00"]http://www.dogomania.pl/threads/215763-Super-Różności-dla-Babci-Rity-z-wielkimi-guzami-listwy-mlecznej-do-20.10.-godz.-20-00[/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Nio i od razu opie****na:D ja bym tego tak nie nazwała...:D Quote
Vesper Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Oj tam:D Zwrócono mi uwagę...:lol: Lepiej brzmi? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 To ja cenzurowałam...;) Miłego dnia dziewczynki:) U nas leje.... buuuuu... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Ładnie, czekoladę macie... Osz TY :D przygarniesz ciocię:D hehhehhehe Quote
taxelina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 milego ogladania w wolnej chwili (tylko w kazde co bys chciala musisz kliknac, szkoda ze nie pokazuje miniaturek) [url]http://www.bamsesbollar.se/webshop/search-ras.asp?search=chihuahua[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 I to był błąd:evil_lol: kurcze samobója sobie walnęłam:splat::splat: Quote
Recommended Posts