ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 No ja aż tak zaawansowana nie jestem w tym, ale dobrze, że ktoś mnie rozumie ;) Quote
Ewanka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ale się narobiło z tymi zmianami forum, ledwo znalazłam moje ulubione wątki ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ale się narobiło z tymi zmianami forum, ledwo znalazłam moje ulubione wątki ;) Oj tak.Ja nie mogę znaleźć wszystkich subskrybcji,zaledwie kilka... Quote
andegawenka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Jestem daleko to nic mi się nie stanie. :siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Oho! Dobrze, że nie spodobał mi się nowy 'dizajn' i nie było mnie tu bo bym Ci dziś Ninuś dała hhahahah :evil_lol: No i niech się ta nasza Ninka przyzna ... jakim cudem dziś poznałyśmy się na żywo :siara: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 :siara: Pewnie takie silne wiatry wiały,że Was na siebie wepchnęły :wink: :grins: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Bleee... jak ja nie lubię nowej dogomanii, przez 2 dni nie mogłam się zalogować, nie mogę znaleźć swoich subskrypcji i całe szczęście, że Zuzia mnie dodała do znajomych, bo bym nigdy tego wątku nie znalazła! grrrrrr Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Nawet mi nie mów! Ja też nie umiem się tu odnaleźć.. Nawet nie wiem jakim cudem zmieniłam swój nick :D ale to tylko ja taka zdolna ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Bleee... jak ja nie lubię nowej dogomanii, przez 2 dni nie mogłam się zalogować, nie mogę znaleźć swoich subskrypcji i całe szczęście, że Zuzia mnie dodała do znajomych, bo bym nigdy tego wątku nie znalazła! grrrrrr Na początku,też przeżyłam horror.Nic nie mogłam znaleźć. Gosiu,jeśli chcesz odszukać swoje stare subskrypcje to ja robię tak: Trzeba przez ten wątek: http://www.dogomania...arej-dogomanii/ wejść do starej dogomanii i tam się zalogować.Tam gdy znajdziesz w swoich subskrypcjach wątek,który chcesz dalej obserwować na nowym dogo to klikasz w niego i musisz zapamiętać datę ostatniego wpisu.Potem wjeżdżasz na górę strony aby zobaczyć ścieżkę do tego wątku.(Tzn,na przykład ten wątek Rami ma ścieżkę:Dogomania-rasy-grupa 9-chichuachua-galeria.) Wtedy idziesz na nowe dogo i znajdujesz ścieżkę do interesującego Cię wątku.(na przykładzie tego wątku trzeba odszukać "galerie")Przerzucasz strony aż do daty,która Cię interesuje i tam znajdziesz swój wątek.Wchodzisz na niego i wtedy jeszcze aby otrzymywać powiadomienia z tego wątku musisz na górze strony po prawej stronie kliknąć "śledź ten temat"(tam trzeba jeszcze wybrać opcje powiadomień i zatwierdzić) i wtedy dopiero będziesz miała powiadomienia z tego wątku. Ufffff,mam nadzieję,że zrozumiale to wytłumaczyłam.Tak ja sobie dodałam wątki których tu nie miałam,szczególnie takie gdzie ostatni wpis jest sprzed paru,parunastu miesięcy.Lepiej zrobić to szybko bo piszą ,że dostęp do starej dogo będzie jakiś czas ale nie wiadomo jaki. Quote
RUDA ZUZIA Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Nawet mi nie mów! Ja też nie umiem się tu odnaleźć.. Nawet nie wiem jakim cudem zmieniłam swój nick :D ale to tylko ja taka zdolna ;) Ważne,że się udało :-D Ja jeszcze nie obczaiłam jak włączyć multicytowanie. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Ja mam guzik multicytowanie pod Twooim postem np. :) Zdjęcia z Sopotu :D Zgapiłam Ninuś od Ciebie system wklejania :D haha Quote
Baton Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ooo foty - nie wierze :evil_lol: A teraz proszę o jakąś dobrą wymówkę, czemu to mi się nie powiedziało o Sopocie :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Baton? Nołłłł co za beznadziejny nick - buuuuuuu :evil_lol: Kojarzy mi się z .... hahahaha nie powiem tego na głos ... o mamoooo :eviltong: Eeee, hmmm.... co by tu wymyślić? :siara: Prawda taka była, że byliśmy na szybko i nie było to zaplanowane, więc nie było się jak wcześniej umówić :grins: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ja mam guzik multicytowanie pod Twooim postem np. :) Zdjęcia z Sopotu :D Zgapiłam Ninuś od Ciebie system wklejania :D haha Ja też mam taki guzik tylko u mnie póki co nie działa. O mateńko Rami zdjęcia wkleiła,święto jakieś czy cuś?:) Dodałabym buźkę ale mi gdzieś zniknęły... Na tym zdjęciu Dee się wyraźnie uśmiecha:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Ja Ci powiem co się stało :D Naumiałam się dodawać zdjęcia z FB prosto tu bez innego hostingu :klacz: Wszystko dzięki koleżance Ninie :) :calus: Quote
Baton Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jakos to wyjaśnienie do mnie nie trafia :diabloti: I mów z czym Ci się ten baton kojarzy :P Chociaz nie jestem pewna czy chcę wiedzieć :lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Ja Ci powiem co się stało :D Naumiałam się dodawać zdjęcia z FB prosto tu bez innego hostingu :klacz: Wszystko dzięki koleżance Ninie :) :calus: I kto to mówi?Do niedawna wielka przeciwniczka portali społecznościowych :grins: A ja nie lubię FB. Brawo :klacz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Jakos to wyjaśnienie do mnie nie trafia :diabloti: I mów z czym Ci się ten baton kojarzy :P Chociaz nie jestem pewna czy chcę wiedzieć Cóż ja mogę ... :grins: Eeeee... nie nie chcesz :evil_lol: Mój G tak mówi na psią... :siara: :roflt: I kto to mówi?Do niedawna wielka przeciwniczka portali społecznościowych :grins: A ja nie lubię FB. Brawo :klacz: Ja nie mam FB :eviltong: Dziękuję :D Quote
RUDA ZUZIA Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Wooow,ile zdjęć.Chciałam zacytować dwa ale nadal coś nie działa.To napiszę.Ten powóz jest naprawdę super :fadein: A Czikunia nadal jest moją faworytką.Chętnie bym Ci ją ukradła :fadein: Super mieliście wakacje,wszystkie dziewczynki są cudne :) Quote
Gosiapk Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Dogo się na mnie pogniewało na 2 tygodnie. Dzisiaj łaskawie pozwoliło na logowanie. :megagrin: Quote
Ewanka Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Też mnie długo nie było, omijam nową Dogomanię szerokim łukiem, wrrrrrrrrrr Zdjęcia wakacyjne cuuuuuudne, wprawdzie już je chyba gdzieś widziałam ;) :P Quote
Gosiapk Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dee ma wąsy? ;) A Bananówa powinna się obrazić! Zamiast rybki dałaś jej sam widelec. Nieładnie :lmaa: Quote
Recommended Posts