Pegaza Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Własnie tez sie doliczyłam tylko 3 psow a ma byc 4 hehe fajne legowisko i torebka też;) a gdzie żaba poka żabę:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Dziękujemy za komplementy :loveu: Zuziu Chiqunia zadymiała z G gdzieś w sypialni :lol: A żabka została podarowana Aronkowi ;) D. jak tylko zamieszkam u mamy to zrobię zdjecie :loveu: Quote
Pegaza Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Nie rozumiem będziesz mieszkała u mamy czy z mamą..wyprowadzka Was czeka?;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Nie pisałam tu? A widzisz, remont będziemy mieli i musimy się wyprowadzić na 2 tyg :) Quote
RUDA ZUZIA Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy za komplementy :loveu: Zuziu Chiqunia zadymiała z G gdzieś w sypialni :lol: A żabka została podarowana Aronkowi ;) D. jak tylko zamieszkam u mamy to zrobię zdjecie :loveu:[/QUOTE] To czekam na zdjęcia Aronka w nowej żabce.A zdjęcia chitorebki możesz cyknąć od nowa:lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie pisałam tu? A widzisz, remont będziemy mieli i musimy się wyprowadzić na 2 tyg :)[/QUOTE] No to będzie okazja zrobić masę grupowych zdjęć.Czekam niecierpliwie:lol: Póki co ogarniam całą siódemkę ale co będzie dalej?:niewiem::evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 posłanko muszelka świetne! a ja chcę żabkę zobaczyć:placz: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02660_zps8ba53b66.jpg[/url] :loveu: Quote
Ewanka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Kochane skarbeczki :loveu: posłanko muszelkowe bardzo fajne, osłania od zimnych powiewów z balkonu. Ciekawa jestem torby, też kupiłam jesienią na all, ale jestem średnio zadowolona. Dobrego dnia:bigcool: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Zuziu siódemka i nic więcej :loveu: happy 7 :evil_lol: Żabka będzie jak u mamy będę, więc spokojnie moje Drogie Panie :D Torbę zrobię jak sobie przypomnę :eviltong: A tu coś co mnie dziś rano słodko rozczuliło :loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02673_zpsaa1c5efa.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02672_zps66c0cb50.jpg[/IMG] Czy one nie są słodkie ? :loveu: Quote
Gosiapk Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dwie białe kuleczki wtulone w siebie :loveu: Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dwie BARDZO malusieńskie i jeszcze słodsze kuleczki :loveu: BTW Wpadniesz na wystawę ozdóbek w czerwcu? Bo Żubcio jest zaproszony w charakterze ewenementu, czyli chi zaprzęgowego :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Gosiapk']Dwie białe kuleczki wtulone w siebie :loveu:[/QUOTE] Tak, mega słodkie dziewczynki.. schrupałabym je... mniam... muszę to przemyśleć :loveu::evil_lol: [quote name='ulvhedinn']Dwie BARDZO malusieńskie i jeszcze słodsze kuleczki :loveu: BTW Wpadniesz na wystawę ozdóbek w czerwcu? Bo Żubcio jest zaproszony w charakterze ewenementu, czyli chi zaprzęgowego :evil_lol:[/QUOTE] Słodkie wredotki, ale dobrały się idealnie :D A gdzie ta wystawa? Szczerze mówiąc to nie wiem nawet :) Chi zaprzęgowy :loveu: a będzie miał saneczki? Czy taki mały rydwanik :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 U nas we Wrocku, 22.06, na Niskich Łąkach - wystawa IX grupy: [URL]http://www.swietojanska2013.pl/[/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Dzięki za info :) Ja nie mam pojęcia gdzie są te łąki, ale będę to miała na uwadze, może uda nam się przyjechać :) Quote
Pegaza Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jee się musialam dobrze przyjrzec bo ja widzialam jednego psa hehe no widac ze się kochaja:loveu: aa Tobie to dobrze mnie to nikt nie chcial przyjac na czas remontu..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [quote name='ulvhedinn']To ulica, boczna Krakowskiej ;)[/QUOTE] Haha, to nazwa ulicy ? ;) dobre :) [quote name='Pegaza']Jee się musialam dobrze przyjrzec bo ja widzialam jednego psa hehe no widac ze się kochaja:loveu: aa Tobie to dobrze mnie to nikt nie chcial przyjac na czas remontu..;)[/QUOTE] Tak to jest super opcja, bo ja bym zwariowała jakbym miała tu mieszkać :) Quote
Pegaza Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Ja przezylam 3 miesieczny remont lazienki i przedpokoju a teraz 3 tygodnie juz jak konczymy pokoj kuchnie i czesciowo przedpokoj bo szafa byla montowana..idzie sie przyzywyczaic choc bywaly dni trudne..;) Quote
Ewanka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [B]Przyszłyśmy się przywitać :loveu: [/B] ... widzę przesłodkie dwie białe kuleczki, wtulone w siebie, zupełnie jak Baja i Ori :calus: Quote
monia&nero Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Cudne są! Mnie też rozczulają takie widoki :) Quote
Pegaza Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Pewnie sie wszyscy fajnie bawia w osemke heheh Quote
Gosiapk Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='Pegaza']Pewnie sie wszyscy fajnie bawia w osemke heheh[/QUOTE] w ósemkę? Czy my czegoś nie wiemy? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Pegaza']Ja przezylam 3 miesieczny remont lazienki i przedpokoju a teraz 3 tygodnie juz jak konczymy pokoj kuchnie i czesciowo przedpokoj bo szafa byla montowana..idzie sie przyzywyczaic choc bywaly dni trudne..;)[/QUOTE] MATKO :crazyeye: to ja liczę, że w 2 tygodnie się uda :evil_lol: i oby! ;) [quote name='Ewanka'][B]Przyszłyśmy się przywitać :loveu: [/B] ... widzę przesłodkie dwie białe kuleczki, wtulone w siebie, zupełnie jak Baja i Ori :calus:[/QUOTE] Dzień dobry :) Tak jest coraz lepiej i coraz więcej miłości :loveu: [quote name='monia&nero']Cudne są! Mnie też rozczulają takie widoki :)[/QUOTE] :loveu: [quote name='Paulinka10']Co tam u gremlinków?[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Pewnie sie wszyscy fajnie bawia w osemke heheh[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']w ósemkę? Czy my czegoś nie wiemy?[/QUOTE] Yyyyyy :diabloti: to ja chyba też nie wiem :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Ale spoko D. sama nie raz muszę się skupić by przypomnieć sobie imiona :evil_lol: Więc pewnie ósma jestem ja :grins: Jeszcze nie mieszkam u Mami, po świętach zaczynamy. A my się obijamy lekko - ja mam nawrót choroby, więc nie bardzo mi się cokolwiek chce :roll: Buziaczki Cioteczki :loveu: Quote
Pegaza Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Rami bo ja się już gubię więc pomyśl że to byłaś Ty haha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Heheh, rozumiem :lol: Zbliża się weekend.. jak się cieszę :loveu: Quote
Recommended Posts