ChiqDeeWikiXenia Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Aguś jakie śliczne:loveu: A ja kupiłam kombinezonik, dziś odebrałam i... jest za duży na moje, a za mały na Arona od Mami - myślisz, że byłby na o Luśkę??:cool3: [IMG]http://images50.fotosik.pl/1352/944d468c01dcb9a2gen.jpg[/IMG] No coś Ty!! :-o To jaki masz gadaj mi tu :lol: Quote
Pegaza Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Oo jaka wymiana handlowa hehe kuna wczoraj mialam problem by tu posta napisac myslalam ze sie nie udalo bo strasznie mi mulilo a tu widze ze sa az dwa naraz;) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Przesyłam mizianko dla trojaczków:loveu: A jutro nadrobię wątek. Quote
Agnieszka Co. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Przymierzymy :) Jestem teraz gorzka czekoladka :evil_lol: Quote
monia&nero Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Miłego dnia :) ale bym sobie teraz czekoladę zajadła bo ktoś mi tu apetytu narobił :) :) :) Quote
Casablanca Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 O maaaaatko! Jak mnie tu długo nie było :D Postaram się jutro nadrobić zaległości, a póki co miłego wieczorku! Quote
taxelina Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ja pozdrawiam z czekolada milka :razz: Quote
Gosiapk Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Gosia:loveu: powiem Ci, że trochę mi dałaś ost do myślenia i dokonałam pewnych zmian:cool3: Ale o tym jak się okaże, że się powiodły, żeby nie zapeszyć;) A leci tak, że siedzę unieruchomiona, bo byłam na desce i kolano mi nie działa:roll: Heheh, kto się mną zaopiekuje:cool3: (...) :[/QUOTE] Powodzenia w dokonywaniu zmian, oby wyszły na dobre wszystkim :) Przeczytałam o tej desce i przed oczami stanął mi windsurfing. I zastanawiałam się, gdzież Ty w taką pogodę na deskę poszła :hmmmm: Dopiero po chwili zakumałam, że o snowboardzie piszesz :D Jak dzisiaj kolano? Lepiej? Przewróciłaś się? A gdzież to szanowny małżonek się podział, zamiast żonkę tulić, pocieszać, herbatkę podać? :razz: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Rano tu pisałam i zniknęło:crazyeye: To się powtórzę, Rami jak tam kolanko? Quote
Vilena Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Hello :) No właśnie, jak kolanko? Lepiej już? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 W związku z tym, że wczoraj napisałam sporo... i mi zniknęło:mad: To od początku, choć troszkę inaczej..:lol: [quote name='Pegaza']Oo jaka wymiana handlowa hehe kuna wczoraj mialam problem by tu posta napisac myslalam ze sie nie udalo bo strasznie mi mulilo a tu widze ze sa az dwa naraz;)[/QUOTE] Widzisz, a ja wczoraj naprodukowałam się i znikło.. Wymiana doszła już w połowie do skutku;) [quote name='RUDA ZUZIA']Przesyłam mizianko dla trojaczków:loveu: A jutro nadrobię wątek.[/QUOTE] Dziękujemy:loveu: [quote name='Agnieszka Co.']Przymierzymy :) Jestem teraz gorzka czekoladka :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję Aguś ubranka śliczne!!:loveu: Chiquitka wygląda w nich super:multi: Szkoda, że tak mnie zaskoczyłaś i nie miałam tego dla Ciebie przy sobie:placz: A co do koloru, to ja jestem zachwycona i moja Mami też:loveu: [quote name='monia&nero']Miłego dnia :) ale bym sobie teraz czekoladę zajadła bo ktoś mi tu apetytu narobił :) :) :)[/QUOTE] A ja na szczęście czekolady nie lubię:eviltong: Również miłego dnia:p [quote name='Casablanca']O maaaaatko! Jak mnie tu długo nie było :D Postaram się jutro nadrobić zaległości, a póki co miłego wieczorku![/QUOTE] :obrazic::obrazic::obrazic: tyle mam do powiedzenia:evil_lol: [quote name='deer_1987']ja pozdrawiam z czekolada milka :razz:[/QUOTE] No chyba, że Milkę:loveu::loveu: uwielbiam:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Gosiapk']Powodzenia w dokonywaniu zmian, oby wyszły na dobre wszystkim :smile: Przeczytałam o tej desce i przed oczami stanął mi windsurfing. I zastanawiałam się, gdzież Ty w taką pogodę na deskę poszła :hmmmm: Dopiero po chwili zakumałam, że o snowboardzie piszesz :-D Jak dzisiaj kolano? Lepiej? Przewróciłaś się? A gdzież to szanowny małżonek się podział, zamiast żonkę tulić, pocieszać, herbatkę podać? :razz:[/QUOTE] Gosiu, on to śmiał się, że mam 90 lat i chodzę jak paralityk:evil_lol: pocieszać?? Haha, ubaw miał:diabloti: O nieeee, windsurfing?:crazyeye: Ja pływać nawet nie umiem:oops: Tak snowboard, miałam zapiętą jedną nogę, bo tak trzeba na wyciągu.. i jak zsiadałam z tego wyciągu, to mi się zahaczyła deska i mi tą nogę obkręciło:shake: Ale już lepiej:lol: a dziś idę się tatuować:eviltong: w końcu mam tylko Choco, Chiqunię i Dee... a doszła Wiki :loveu: Co do zmian, to na dzień dzisiejszy udane, ale to jeszcze krótki czas, mam nadzieję, że będzie ok:multi: A więc: Na śniadanko jemy surowe mięsko, a na obiad i kolację karmę, ale zmieniliśmy na karmę rodzinną i ekologiczną. Od razu widzę zmianę w koo i jakoś tak nie sempią o jedzonko, więc widać nowe menu jest lepsze:loveu: [quote name='RUDA ZUZIA']Rano tu pisałam i zniknęło:crazyeye: To się powtórzę, Rami jak tam kolanko?[/QUOTE] Właśnie zjadło mi wpis:mad: ale co zrobić, naprodukowałam nowy:lol: Kolanko z dnia na dzień lepiej;-) nie poszłam do lekarza, bo wizja gipsiku... brrr:eviltong: Zakupiłam maść i smaruję i odpoczywam, efekt jest ok:p [quote name='Vilena']Hello :) No właśnie, jak kolanko? Lepiej już?[/QUOTE] Tak:p już mogę kogoś kopnąć:evil_lol: (czyt,. TZta co się śmiał ze mnie:diabloti:) Miłego dnia:loveu: Quote
Vilena Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tak:p już mogę kogoś kopnąć:evil_lol: (czyt,. TZta co się śmiał ze mnie:diabloti:) Miłego dnia:loveu:[/QUOTE] Ha ha ha, to biedny będzie :lol: Dla Was również miłego dnia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Eee tam, chyba aż tak strasznie nie wyglądam??:D W końcu widziałyśmy się :D hihi Quote
Vilena Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Eee tam, chyba aż tak strasznie nie wyglądam??:D W końcu widziałyśmy się :D hihi[/QUOTE] No jak tak wzięłaś mnie z zaskoczenia to aż mnie zatkało :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 :roflt::roflt::roflt: Ale to zabrzmiało:lol::lol::lol: Chciałam oświadczyć, że nikt nie został ranny:diabloti: Ale się uśmiałam:lol::lol: Quote
Vilena Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Bo to było takie coś: my stoimy i gadamy, drzwi się otwierają, wskakujesz Ty i od razu "Witam pani Vileno", a ja stoję w szoku i myślę kto to :lol: W ogóle to skąd wiedziałaś od razu, że to ja? Ja tak szybko nie zajarzyłam :lol: :lol: :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Ja sama byłam zaskoczona co to gadam:D hahahaha ale co taka okazja mogła się nie trafić..:) Quote
taxelina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ale Wam zazdroszcze spotkania :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Oj Marta, nawet nie wiesz jaka szkoda, że nie możemy się spotkać... Też Wam zazdrościłam, jak byłaś w Wawie:) ale może kiedyś?;) Kto wie? Quote
taxelina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj Marta, nawet nie wiesz jaka szkoda, że nie możemy się spotkać... Też Wam zazdrościłam, jak byłaś w Wawie:) ale może kiedyś?;) Kto wie?[/QUOTE] Ale ja bylam tak krotko ze tylko 3 osoby poznalam... I na razie sie tam nie wybieram :razz: Quote
Igiełka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Tak snowboard, miałam zapiętą jedną nogę, bo tak trzeba na wyciągu.. i jak zsiadałam z tego wyciągu, to mi się zahaczyła deska i mi tą nogę obkręciło:shake: Ale już lepiej:lol: a dziś idę się tatuować:eviltong: w końcu mam tylko Choco, Chiqunię i Dee... a doszła Wiki :loveu: Kolanko z dnia na dzień lepiej;-) nie poszłam do lekarza, bo wizja gipsiku... brrr:eviltong: Zakupiłam maść i smaruję [/QUOTE] Cioteczko to miałaś nie wesoło ale bardzo cieszę się że kolanko coraz lepiej :calus: wydało się wszystko i strach znów Cię obleciał tym razem przed białym fartuchem- lekarza hehe :evil_lol: czekamy na efekty tatuowania brzmi interesująco :eviltong: Serdecznie Was Pozdrawiamy :loveu: Quote
Pegaza Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ramona Ty juz lepij nie jedzij na tyj jednej desce bo kulasy polamiesz;) to szybkiego powrotu do zdrowka:) Quote
Casablanca Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ojojoj :) Tak jakoś mi dogomania nie była po drodze :D To może tak na powitanie jakiś zdjątka? Quote
Recommended Posts