Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguś jakie śliczne:loveu:

A ja kupiłam kombinezonik, dziś odebrałam i... jest za duży na moje, a za mały na Arona od Mami - myślisz, że byłby na o Luśkę??:cool3:
[IMG]http://images50.fotosik.pl/1352/944d468c01dcb9a2gen.jpg[/IMG]

No coś Ty!! :-o To jaki masz gadaj mi tu :lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Gosia:loveu: powiem Ci, że trochę mi dałaś ost do myślenia i dokonałam pewnych zmian:cool3:
Ale o tym jak się okaże, że się powiodły, żeby nie zapeszyć;)
A leci tak, że siedzę unieruchomiona, bo byłam na desce i kolano mi nie działa:roll:
Heheh, kto się mną zaopiekuje:cool3: (...) :[/QUOTE]

Powodzenia w dokonywaniu zmian, oby wyszły na dobre wszystkim :)

Przeczytałam o tej desce i przed oczami stanął mi windsurfing. I zastanawiałam się, gdzież Ty w taką pogodę na deskę poszła :hmmmm: Dopiero po chwili zakumałam, że o snowboardzie piszesz :D Jak dzisiaj kolano? Lepiej? Przewróciłaś się?

A gdzież to szanowny małżonek się podział, zamiast żonkę tulić, pocieszać, herbatkę podać? :razz:

Posted

W związku z tym, że wczoraj napisałam sporo... i mi zniknęło:mad:
To od początku, choć troszkę inaczej..:lol:

[quote name='Pegaza']Oo jaka wymiana handlowa hehe
kuna wczoraj mialam problem by tu posta napisac myslalam ze sie nie udalo bo strasznie mi mulilo a tu widze ze sa az dwa naraz;)[/QUOTE]

Widzisz, a ja wczoraj naprodukowałam się i znikło..
Wymiana doszła już w połowie do skutku;)

[quote name='RUDA ZUZIA']Przesyłam mizianko dla trojaczków:loveu:
A jutro nadrobię wątek.[/QUOTE]

Dziękujemy:loveu:

[quote name='Agnieszka Co.']Przymierzymy :)

Jestem teraz gorzka czekoladka :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękuję Aguś ubranka śliczne!!:loveu: Chiquitka wygląda w nich super:multi:
Szkoda, że tak mnie zaskoczyłaś i nie miałam tego dla Ciebie przy sobie:placz:
A co do koloru, to ja jestem zachwycona i moja Mami też:loveu:

[quote name='monia&nero']Miłego dnia :) ale bym sobie teraz czekoladę zajadła bo ktoś mi tu apetytu narobił :) :) :)[/QUOTE]

A ja na szczęście czekolady nie lubię:eviltong:
Również miłego dnia:p

[quote name='Casablanca']O maaaaatko! Jak mnie tu długo nie było :D
Postaram się jutro nadrobić zaległości, a póki co miłego wieczorku![/QUOTE]

:obrazic::obrazic::obrazic: tyle mam do powiedzenia:evil_lol:

[quote name='deer_1987']ja pozdrawiam z czekolada milka :razz:[/QUOTE]

No chyba, że Milkę:loveu::loveu: uwielbiam:loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']Powodzenia w dokonywaniu zmian, oby wyszły na dobre wszystkim :smile:

Przeczytałam o tej desce i przed oczami stanął mi windsurfing. I zastanawiałam się, gdzież Ty w taką pogodę na deskę poszła :hmmmm: Dopiero po chwili zakumałam, że o snowboardzie piszesz :-D Jak dzisiaj kolano? Lepiej? Przewróciłaś się?

A gdzież to szanowny małżonek się podział, zamiast żonkę tulić, pocieszać, herbatkę podać? :razz:[/QUOTE]

Gosiu, on to śmiał się, że mam 90 lat i chodzę jak paralityk:evil_lol: pocieszać?? Haha, ubaw miał:diabloti:
O nieeee, windsurfing?:crazyeye: Ja pływać nawet nie umiem:oops:
Tak snowboard, miałam zapiętą jedną nogę, bo tak trzeba na wyciągu.. i jak zsiadałam z tego wyciągu, to mi się zahaczyła deska i mi tą nogę obkręciło:shake:
Ale już lepiej:lol: a dziś idę się tatuować:eviltong: w końcu mam tylko Choco, Chiqunię i Dee... a doszła Wiki :loveu:

Co do zmian, to na dzień dzisiejszy udane, ale to jeszcze krótki czas, mam nadzieję, że będzie ok:multi:
A więc:
Na śniadanko jemy surowe mięsko, a na obiad i kolację karmę, ale zmieniliśmy na karmę rodzinną i ekologiczną. Od razu widzę zmianę w koo i jakoś tak nie sempią o jedzonko, więc widać nowe menu jest lepsze:loveu:

[quote name='RUDA ZUZIA']Rano tu pisałam i zniknęło:crazyeye:
To się powtórzę, Rami jak tam kolanko?[/QUOTE]

Właśnie zjadło mi wpis:mad: ale co zrobić, naprodukowałam nowy:lol:
Kolanko z dnia na dzień lepiej;-) nie poszłam do lekarza, bo wizja gipsiku... brrr:eviltong:
Zakupiłam maść i smaruję i odpoczywam, efekt jest ok:p

[quote name='Vilena']Hello :) No właśnie, jak kolanko? Lepiej już?[/QUOTE]

Tak:p już mogę kogoś kopnąć:evil_lol: (czyt,. TZta co się śmiał ze mnie:diabloti:)

Miłego dnia:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Tak:p już mogę kogoś kopnąć:evil_lol: (czyt,. TZta co się śmiał ze mnie:diabloti:)

Miłego dnia:loveu:[/QUOTE]
Ha ha ha, to biedny będzie :lol:

Dla Was również miłego dnia :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Eee tam, chyba aż tak strasznie nie wyglądam??:D W końcu widziałyśmy się :D hihi[/QUOTE]
No jak tak wzięłaś mnie z zaskoczenia to aż mnie zatkało :lol:

Posted

Bo to było takie coś: my stoimy i gadamy, drzwi się otwierają, wskakujesz Ty i od razu "Witam pani Vileno", a ja stoję w szoku i myślę kto to :lol:
W ogóle to skąd wiedziałaś od razu, że to ja? Ja tak szybko nie zajarzyłam :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj Marta, nawet nie wiesz jaka szkoda, że nie możemy się spotkać... Też Wam zazdrościłam, jak byłaś w Wawie:) ale może kiedyś?;) Kto wie?[/QUOTE]
Ale ja bylam tak krotko ze tylko 3 osoby poznalam... I na razie sie tam nie wybieram :razz:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Tak snowboard, miałam zapiętą jedną nogę, bo tak trzeba na wyciągu.. i jak zsiadałam z tego wyciągu, to mi się zahaczyła deska i mi tą nogę obkręciło:shake:
Ale już lepiej:lol: a dziś idę się tatuować:eviltong: w końcu mam tylko Choco, Chiqunię i Dee... a doszła Wiki :loveu:
Kolanko z dnia na dzień lepiej;-) nie poszłam do lekarza, bo wizja gipsiku... brrr:eviltong:
Zakupiłam maść i smaruję [/QUOTE]

Cioteczko to miałaś nie wesoło ale bardzo cieszę się że kolanko coraz lepiej :calus:
wydało się wszystko i strach znów Cię obleciał tym razem przed białym fartuchem- lekarza hehe :evil_lol: czekamy na efekty tatuowania brzmi interesująco :eviltong:
Serdecznie Was Pozdrawiamy :loveu: